BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #609883 przez emi87
Lacrusia bardzo zgrabny z ciebie 3pak :D śliczny brzuszek :cheer:
Patrizia widac róznice - kurcze rosna te brzucholki jak na drożdzach hihi :):P

za godzine lece do dentysty i potem małe zakupki (do domku i dla małej). do końca maja chce mieć skompletowaną wyprawke - już dużo nie zostało uffff lista sie wreszcie porządnie skurczyła :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #609907 przez kasiak
Dzieńdoberek :) dałączam się i ja do zyczeń :laugh: najlepszego dziubasku. Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniedzy :P pogody ducha i ślicznego malucha (tak mi się zrymowało) 100lat :blush:

Byliśmy na spacerku, pogoda piękna, cieplutko, słońce świeci, z każdym dniem coraz mniej śniegu! Mały zamiast korzystać to chyba zasnął :laugh:
Robimy pranie, potem jakiś obiadek i muszę się zabrać za pisanie. Obiecałam siostrze, że jej pomogę z prezentacją maturalna... A jeszcze nie naskrobałam ani słowa... :dry: ani nie bylo czasu, ani mi się nie chciało.

11 lata 8 miesiąc temu #610031 przez Marta27
Hej dziewczyny ostatnio mnie dopadła jakaś chandra to chyba wina tej pogody za oknem nie mam ochoty nic robić i nigdzie wychodzić widok śniegu już mnie dobija....

Dziś mam wizytę u dentysty a jutro idę na tą nieszczęsną glukozę mam się stawić na 7:00 do szpitala i to jeszcze na czczo a ja ostatnio po prostu kocham jeść i spać ale jakoś to będzie

Czy was również jak chodzicie boli krocze? Mnie przez ostatnie dni tak to doskwiera że nie wiem

Dziubasku i ja dołączam się do życzeń wszystkiego naj naj

A brzuszki to macie śliczne :)

HUBERT

11 lata 8 miesiąc temu #610043 przez karolinkanice16
mnie też boli krocze ale nie zawsze czasem tylko

dziubasek
Wszystkiego co najlepsze :*

11 lata 8 miesiąc temu #610044 przez dorkiszon
Ja zaraz wychodze do lekarza, ale zaobserwowałam u siebie dziwne zjawisko strasznie mi skacze waga ważę teraz 55 kg a ważyłam już nawet 60 kg dziwne naprawde z ostatniej wizyty mam wpis 59,1 kg, a teraz taki spadek.

11 lata 8 miesiąc temu #610095 przez Marta27
karolinkanice16 jak siedzę czy leżę to w ogóle mnie nie boli jak chodzę to raz boli a raz nie. Nie jest to jakiś silny ból

HUBERT

11 lata 8 miesiąc temu #610115 przez karolinkanice16
jak leze tez mnie czasem boli

11 lata 8 miesiąc temu #610198 przez NataliaK
Dziubasku Wszystkiego Najlepszego :*

mnie krocze raczej nie boli, czasami po prostu je czuję ale bólem tego nazwać nie można :)

ja już w domku jestem :) po powrocie okazało się, że całkiem sporo pracy nas czego żeby mieszkanie doprowadzić do porządku. Przede wszystkim mam górę prania bo wszystko się zakurzyło w czasie remontu. Mężuś mój dzielny sam skręcił szafę i kończy listwy zakładać więc zostanie nam tylko przykręcenie półki i pomalowanie parapetu :) później tylko dodatki jakieś zasłonka i już niedługo pokoik będzie skończony :) miałam iść na 16 na badanie anatomii płodu i 3d ale mi pani zadzwoniła, ze na poniedziałek - kurcze już 2 raz jestem przekładana :( no ale nic muszę poczekać...

11 lata 8 miesiąc temu #610219 przez Joanna89
Sto lat dla solenizantki ! :)
U mnie paskudna pogoda... śnieg leży i jest ponuro, ale ptaszki śpiewają :) Już po obiadku :)

11 lata 8 miesiąc temu #610252 przez bea2a
NataliaK ja też mam w poniedziałek 3D i anatomię płodu :) To się razem pochwalimy wynikami :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610265 przez mycha7
Rowniez dolaczam sie do zyczen! Sto lat!

Fajna fure znalazlam?

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #610278 przez karolinap
bea2a napisał:

NataliaK ja też mam w poniedziałek 3D i anatomię płodu :) To się razem pochwalimy wynikami :)

Dołączam do Was Kochane!
Rano mam odbiór wyników glukozy, wizytę u położnej i lekarza prowadzącego a o 16:45 umówiliśmy się prywatnie na usg.

Takze wizytowo-poniedzialkowo! :D

11 lata 8 miesiąc temu #610343 przez karolinkanice16
jak leze tez mnie czasem boli

11 lata 8 miesiąc temu #610354 przez Qltoorka
Dziubasek, wszystkiego NAJ dla Ciebie i Twoich pociech :laugh: Wiosny w sercu i za oknem :)

Nikaa, ja byłam na Bezpiecznym Maluchu w Katowicach i nie było nic na temat przygotowania domu na przyjście dziecka... Chyba, że to jakiś nowy cykl albo mają innych specjalistów/przedstawicieli firm

Mnie się jakoś te linki z allegro nie chcą otworzyć... Nie wiem, czy to wina allegro, bo inne strony działają bez zarzutu...
Wiem, że już przeglądałam wcześniej koszule i wybór jest, choć większość mi się nie podoba - czemu mnóstwo jest tych szarych w kolorowymi lamówkami??? Straszne są... Miałam upatrzoną taką fajną, w kolorze ecru odcinana pod biustem, wyglądała słodko...ale na razie nie wrzucę Wam linka... :( I tego płaszczyka Lacrijka też nie mogę podejrzeć :angry:

siwa, jaki piękny awatarek :lol:

Patrizia, też tak mam, że w pasie niby nic nie przybyło, ale wypycha brzuszek od góry, taka bardziej piłeczka się robi :) Pochwal się potem jak tam na szkole rodzenia Ci się podobało

Emigrantki! Ależ Wam zazdroszczę pogody.... U nas zima w pełni, spaceruje się przez zaspy, dorkiszon-u Ciebie chyba najwięcej nasypało, bo w I dzień świąt ponoć najwięcej śniegu przybyło w Beskidach...

A ja już u SIEBIE :) Wczoraj harowaliśmy do 2giej w nocy... Sama przeprowadzka sprawnie poszła, bo 5 osób nam pomagało, ale ja nie zdążyłam ze wszystkim, kilka drobnych rzeczy z kuchni zostało jeszcze do zabrania. Na miejscu doznałam lekkiego szoku wraz z moimi kotami. Wiecie, przeprowadzić się z 80m2 na 40 to jest różnica... wiem, wiem, wszyscy zamieniają mniejsze na większe, a my na odwrót...ale to głównie dlatego, że to mieszkanie jest własnościowe mojego męża, a poza tym różnica w rachunkach ogromna, nie będę już wywalać całej swej wypłaty na opłaty... Na razie warunki polowe, jeszcze dużo do zrobienia jest, drugi pokój zawalony kartonami, niby opisałam każdy, ale wiecie-jak się coś potrzebuje to się okazuje, że to akurat jest w tym ostatnim na samym dole... Dziś już mi lepiej-oswajam się, małe mieszkanko ma to do siebie że jest bardziej przytulne, a i okolica dużo lepsza, bo blisko park a nie mieszkanie w ścisłym centrum, gdzie za oknem główna ulica i o słonku wpadającym przez szyby można zapomnieć...
karolinka, życzę udanej przeprowadzki i pięknych chwil na nowym mieszkaniu :)

11 lata 8 miesiąc temu #610358 przez carmelove
Dziubasek, sto lat i dużo zdrówka, bo to w końcu najważniejsze :kiss:

ale macie okrągłe brzucholki :) całkiem spore, a gdzie tam lipiec :)
też coś kiedyś może wstawie.. w sumie nie mam jeszcze ani jednej ciążowej foty...

Ania - nasza dziewczynka !

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka