- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
emi87 ślicznie wyglądasz na tle tej ściany - która jest świetna! sami to malowaliście czy to tapeta?
W domku w końcu porządek! remont zakończony ale pokażę Wam efekty jak już wstawię komodę i mąż powiesi półeczkę wtedy będzie komplet ;)a teraz idę poleżeć bo dziś się trochę napracowałam więc plecy dokuczają...wieczorkiem wybieramy się w odwiedziny do znajomych, którym narodziła się córeczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Lekarz mi zapowiedział że jak znowu wynik będzie za wysoki to będę musiała prosić lekarza rodzinnego o skierowanie do diabetologa. Sprawdziłam profilaktycznie i najbliższy termin w Pszczynie do diabetologa jest na grudzień 2013
Ale szyjka zamknięta i to jest najważniejsze.
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
dorkiszon filmik cudny, poprostu bossski dzidzia na maxa aktywna, ręce głowa wszystko widać niestety mój mały leniwy chyba za mamą
Pozdrawiam wszystkich cieplutko bo u mnie zima
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
My dzis znowu na solankach, wygrzalam się i poplywalam - zaraz lepiej się człowiek czuje.
Dzis Maz w pracy wiec zabrałam ze sobą mamę i babcie
4 pokolenia, babcia, mama ja i Pola
Babcia jest (jak dla mnie) mistrzem drutów i szydełka, wiec zrobiła dwie kolejne czapeczki do zdjęć
Później zrobię zdjecia to Wam pokaże
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Emi ślicznie wyglądasz, a pasy rewelacja
ja też po wizycie, Ania jest nadal Anią, waży już 1200
za to ja tyje i tyje ;/ już mam 11 na plusie
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hej mamuśki
U mnie roztopy, wszędzie woda i woda...:/ byłam u mamci na obiadku teraz się relaxujemy
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
kasiak jak ci pisanie idzie? trzymam kciuki za wene
karolinap super jak sie tak wybierzecie za jakiś czas we 4 - ekstra jest jak sie tyle pokoleń dogaduje koniecznie zdjecia musimy zobaczyc tych pięknych czapuś
carmelowe już ponad kg!!!! mamuniu kawał dziewuszki ciekawe ile moja waży? nic sie nie martw - ja przytyłam 12kg i sie ogarniam bo jak tak dalej pójdzie to sie w drzwi nie zmieszcze wrrr nawet na twarzy widze (przyznaje sie - słodycze mnie zgubiły...nic innego) ech damy rade laski
NatliaK sami malowaliśmy -tak sobie wymyśliłam takie kolorki a z tapet nie ma nic ciekawego tam jest tez we wnece taka półka i jest jakby częscia szarego paska jedna ściana + ta wneka z półka sa w paski a reszta ścian jest szara jak juz zrobimy wszystko to wrzuce zdjęcia całości - juz z mebelkami
gdyby był chłopiec zamiast różu byłby błekit
dzieki dziewczyny :* ale brzuchol to mam ogromny (albo mi sie wydaje?) wychodzi podjadanie
pokaże wam moja dupolinke z rana uwielbiam jak sie tak wypina (oby jej tak nie zostało jak bedzie pannica tak sie pupą wypinać hehe )
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Emi ja taki uskok mam codziennie rano Dupolot się wypina
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wróciłam od lekarza. Cukier za wysoki więc glukoza do powtórki. Tym razem 75 g.
Lekarz mi zapowiedział że jak znowu wynik będzie za wysoki to będę musiała prosić lekarza rodzinnego o skierowanie do diabetologa. Sprawdziłam profilaktycznie i najbliższy termin w Pszczynie do diabetologa jest na grudzień 2013
Ale szyjka zamknięta i to jest najważniejsze.
magdalenagal widzę, że masz ten sam problem co ja. Mi od razu kazał robić 75g i wyszło mi po godzinie 205 a po dwóch godzinach 161. Norma jest do 140. Wizytę mam jednak dopiero w poniedziałek. Pewnie też będę miała powtórkę badania. Ale tak się wystraszyłam, że od wtorku, jak odebrałam wyniki badań nic słodkiego nie zjadłam
A jaki Ty miałaś wynik?
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uploaded with ImageShack.us
i obwód brzuszka
Uploaded with ImageShack.us
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
mnie akurat te kg na plusie nie przeszkadzają jakoś specjalnie...., zrzucę po porodzie, ale lekarz to normalnie dziś mi chyba z 5 razy wypomniał tą wagę...
dziś prócz witamin lekarz zalecił mi też preparat z DHA bo wg niego zaczyna mi się III trymestr zażywacie też???
w ogóle po wizycie nawet mi ta pogoda nie przeszkadza mała dziś nam jęzor wywalała ciągle i ssała palec boziu, jak to wyglądałooooo
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Emi sciany super- okropnie mi sie podobaja, brzusio faktycznie spory ale coz takie uroki ciazy wszystko dla dzidzi
Carmelovewoow ale juz duza, kilogramami sie nie przejmuj(ja w 1szej ciazy przytylam prawie30kg i po 3 m-cach zgubilam 25 zostawilam sobie tylko 5 )
Magdalenko glowa do gory, bratowa miala cukrzyce ciazowa do tego stopnia ze na insulinie jechala(dzidzia urodzila sie zdrowa a mamusia po ciazy dzieki diecie ma prawie 20 kilo mnie niz przed ciaza)
Kasiak ja juz od 2 tygodni nie nosze pierscionkow:), tez mi puchna paluchy
Dorkiszon Moja Miss tez mi takie pokazy odstawiala pamietam ze raz mi stopke wystawila i bylam w stanie policzyc wszystkie paluszki zreszta druga Piczka tez zaczyna sie rozpychac
A ja wczoraj bylam na rodzinnej wycieczce nad oceanem... pogoda u nas cudowna(sloneczko i 6stopni)nakupowalam troszke dla moich dziewuszek no i mi mezulek kupil nowy stroj do fitness(chociaz szczerze mowiac to on zawsze byl troszke zazdrosny o fitness )... dostalam tez wejsciowke(bez limitu) na caly rok po ciazy na fitnes, silke i basen... wiec jak tylko skonczy sie polog zaczynam dzialac... wieczorkiem odwiedzili nas znajomi- wszyscy troszke podrinkowali ale bylo super:)dzisiaj leze z Miss do gory pipkami i sie delektujemy soba:)
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Podobno jak zażywasz te kwasy, to dziecko będzie inteligentniejsze
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa