BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #502247 przez emi87
oj tak dziubasek - teraz to już musi być tylko dobrze :) normalnie jestem zakochana w maleństwie i jak zobaczyłam tego wiercioszka to sie aż wzruszyłam achhhh :kiss: i w szoku byłam jak te nasze dzieciaczki szybko rosną :) mąż sie śmiał że machał do nas hihi teraz już ze spokojem bede czekac na styczeń :) dostalam inny lek i już czuje sie lepiej :) i jeszcze nas dr taniej policzył - to było miłe :)
no i nie traktował mnie jak panikare tylko sie usmeichał i wszystko tłumaczył - ach jak ja sie ciesze ze chodze prywatnie :) i na wizyty chodze z mężem - ja na samolocie on na krzesełku przy biureczku hehe fajnie uczestniczyc w tym razem.

ważyłam sie dziś i przytyłam 1 kg :) ale brzucha juz mi ciezko ukryc :silly: bo nie dosyc ze mam swoja warstwe tłuszczyku to maleństwo je wypchało i mam bandzioszka okrągłego hehe :D ale jeszcze do stycznia sprytnie bede sie chowac pod tunikami i luźnymi bluzkami (a mam tego troche w szafie) :)

a jak tam u Was kochane poranek?? ja zaraz lece do pracy (runda 2 z 6 :D )

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #502262 przez kaska1982
emi87 zazdroszcze spokoju, mnie cały czas od wczoraj boli brzuch, raz mocniej raz słabiej, i już sama nie wiem. Wizytę mam dopiero w piątek... ale boje się, że skonczy sie w szpitalu, choć żadnych plamien ani krwawien nie ma to i tak sie boje.

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 1 tydzień temu #502365 przez sloneczko33
witajcie ja dopiero wstalam i sniadanie z poranna kawa mam hihihi

12 lata 1 tydzień temu #502392 przez uniuni
Witaj Jamajka :) Super, że jest nas co raz więcej :laugh:

Emi87 Niesamowicie się cieszę Twoją wizytą, i że wszystko w porządku! Podwójnie, bo nasze maleństwa są w bardzo podobnym wieku i jak pisałaś jak się wierciło, machało nóżkami i rączkami, to myślałam o moim Paprochu, że pewnie to samo już wyprawia :kiss:

Za syropem z cebuli nie przepadam, ale za to chrzan lubię, gdy mnie męczy katar lub kaszel, więc może to spróbuj Dziubasku. No i hallsy czarne lub miodowe sobie zapodaje przy problemach gardłowych. Gorące mleko z miodem też pomaga :)

Męczy mnie od wczoraj ból głowy straszny :dry: Nadaję się do niczego dzisiaj :(

Witaj Słoneczko kawa dobra? Mnie zaczęło odrzucać od kawy już w 5-6tygodniu i do tej pory nie mogę nawet łyka wziąć :silly:

12 lata 1 tydzień temu #502405 przez sloneczko33
mnie przy zadnej ciazy nie odrzucało od kawy jedynie co to mniej piłam niz zwykle i zarowno jak i przy pierwszej ciazy tak i teraz slodycze bez mdlosci bez niczego

12 lata 1 tydzień temu #502410 przez Kamilka22
Sloneczko jak milo widziec jaka jestes szczesliwa i juz spokojna o dzidzie:-) ja zaraz tez kawe sobie zrobie:-)

12 lata 1 tydzień temu #502415 przez sloneczko33
jestem szczesliwa bi nie wierzylam ze wytrzymam do 11 tc

12 lata 1 tydzień temu #502420 przez uniuni
Kochana trzeba wierzyć :) Pozytywne myślenie ma cudowną moc :) teraz nim się obejrzysz już na usg będziesz płeć sprawdzać :)

12 lata 1 tydzień temu #502426 przez dziubasek
czekaj sloneczko33 tylko urodzisz a ja ci wirtualnie nakopie do dupy za glupie myslenie ;)
Jeju to tylko ja moge sie rozchorowac na swieta, kaszel mi powoli mija ale i tak zrobie dzisiaj ten syrop ale katar taki ze ciurkiem leci :( . A ja z okazji mojego urlopu pospalam sobie dzisiaj, dopiero wstalam :laugh:

12 lata 1 tydzień temu #502427 przez sloneczko33
do mnie to nie moze jeszcze dotrzec az mam łzy w oczach

12 lata 1 tydzień temu #502431 przez dziubasek
sloneczko33 jest dobrze i tak juz zostanie :laugh:
P.S ja tez plakalam ze szczescia jak zobaczylam dzidziulka :)

12 lata 1 tydzień temu #502436 przez sloneczko33
ja gdybym donosila u rodziła w zeszłym roku we wrzesniu to malenstwo by mialo ponad 15 miesiecy

12 lata 1 tydzień temu #502441 przez Kamilka22
Dziewczyny to jakos za miesiac poltora to juz chyba bedziemy wiedzialy co tam w brzuszku sie skrywa;p

12 lata 1 tydzień temu #502444 przez kasiak
U nas w domu przed choróbskiem chroni "sok z gumijagód", choć z bajkowym ma niewiele wspólnego, to mąż je tak nazywa :) kilka ząbków czosnku zagotować z kubkiem mleka, do tego odrobina masła, ja daję jeszcze trochę miodu...śmierdzi strasznie, ale z niejednej choroby juz nas wyciągnęlo :laugh: no i chyba tez muszę syrop z cebuli zrobić :) jak byłam mała to na bolące gardło mi mama dawała okład z cebuli :ohmy: pokrojoną cebulę wkłada się do ściereczki i okłada tym gardło, najlepiej zawiązać, trzymać z godzinę. Stare domowe sposoby chyba najlepsze :laugh:

12 lata 1 tydzień temu #502449 przez dziubasek
Sloneczko33 przestan myslec o tym co by bylo, mysl o tym co bedzie BO BEDZIE DOBRZE :laugh:
Powiem wam tak nie jestem jakas tam az taka odwazna i twarda i jak w sierpniu poronilam to postanowilam zrobic cos zeby moj aniolek byl zawsze w moim sercu, zebym nigdy go nie wymazala z pamieci- niewiem jak i kiedy mi to przyszlo do glowy ale zrobilam sobie tatuaz, malego dzidziusia w skrzydlach aniola. I to byl ostatni dzien mojej rozpaczy bo wiem ze do konca moich dni on bedzie przy mnie :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka