- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Właśnie wróciłam z Lidla. Stanika nie kupiłam bo jakoś mi nie przypadły do gustu. Myślałam, że będzie czarny ale nie było, więc odpuściłam. Kupiłam za to jeansy ciążowe po brzuch - fajnie leżą - jestem zadowolona:) Ubranka dla dzieciątek kiepskiej jakości - body to prawie przejrzyste, więc nic więcej nie kupiłam.
Co do chrztu to ja też mam problem. Oboje z mężem mamy siostry i jest problem, która ma być chrzestną bo obie bardzo chcą nimi być. No i teraz jak tu wybrać, żeby się żadna nie obraziła ???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
dziewczynki nie dajcie sie chorubsku !!!
ja oprócz kołyski mam łóżeczko normalne drewniane - ono bedzie w sypialni a w dużym pokoju kołyska
ja podobnie jak niektóre z Was dziś o 2 się obudziłam i nie mogłam zasnąć, masakra wieczorem też mnie jakoś podbrzusze - pachwiny nie wiem cos na dole pobolewa mam schizy dlatego wstępnie torba jest spakowana
też byłam w lidlu nie kupiłam stanika bo ten materiał mi nie leży, ale kupiłam leginsy nie te ciążowe bo więcej mają poliestru
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Carmelove będzie lało i napierdzielało żabami i z grilla nici!!
Gdzieś umknęło mi Twoje pytanie o fotelik: ja kupowałam w zestawie z gondolą i spacerówką. Mnie miał się podobać wizualnie a o szczegóły techniczne zadbał mój Monsz. I patrzył na każdą gwiazdkę z atestu bezpieczeństwa i omawiał co i jak ze sprzedawcą. Do tego na warsztatach Mamo to ja najbardziej zaciekawiony był właśnie tą częścią ja niestety znawcą nie jestem i nie bardzo pomogę
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
zbieram się zaraz i jadę do szpitala bo wyniki badań, podoga dziś nie za ciekawa więc aż się z domku wychodzić nie chce
co do fotelika to u nas już jest w zestawie wózka ale powiedziałam mężowi, żeby poczytał czy ma wszystko co potrzeba i mówi, ze ma. Z tego co wiem to ma 4 gwiazdki w testach.
Miłego dnia
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a chrzestnym będzie jej mąż- jeszczego nie prosiliśmy
carmelove my kupiliśmy zestaw 3w1
ja dziś spałam jak zabita:) jem śniadanko i zaraz znowu prasowanie, ciesze sie że teraz to robie a nie później bo bym tyle nie wystała
Miłego dzionka
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
I jak codzień rano-nadrabianie Was
siwa, nie martw się rodzinką...z rodziną to tak zawsze...najlepiej na zdjęciach Ja też mam takich chrzestnych, których ostatnio widziałam na mojej komunii (kuzynka mojej mamy i brat mojego taty)....o nie, przepraszam, chrzestną spotkałam na pogrzebie mojej babci(10 lat temu) i nie mogła się nadziwić, że TAK WYROSŁAM... Ja mam w d.... chrzest....I ze względu na instytucję kościoła i ze względu na to jak ludzie do tej "uroczystości" podchodzą-to wydarzenie jest tylko i wyłącznie na pokaz, a nie dla "wyższych" celów...
NataliaK, ja brałam ślub w takiej małej parafii w lesie, gdzie jest jeden ksiądz i jak zapytałam czy moją świadkową może być rozwódka to powiedział, że on nie robi takich problemów, że chrzestną też mogłaby być...więc to wszystko zależy na jakiego "służbistę" się trafi.... To był jeden, jedyny ksiądz, którego lubię...
A dlaczego Ci głupio prosić tą żonę kuzyna tylko dlatego, że dzieci nie może mieć? Właśnie ja myślę, że to byłoby dla niej COŚ, gdyby mogła być Matką Zastępczą... Nie może mieć swoich, więc nieba pewnie uchyli swemu chrześniakowi
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
No ja juz po wizycie. Pola lezy główka w dół, wazy 1890g
Co do moich stop to dostałam tabletki bo są to początki zakrzepicy. Narazie lekarz kazał nie panikować ale obserwować czy się nic dalej nie posuwa bo w innym przypadku wezmą mnie do szpitala. Takze mam leżeć caly weekend z nogami do góry i obserwować.
Też byłam w lidlu i kupiłam bluzeczkę na ramiączkach i staniczek też wzięłam w ciemno bo żaden nie był rozpakowany a ja nie lubię tak zaglądać. Odpakowalam w domku i szalu nie ma. No ale jak juz go mam to kiedyś go założę
Carmelove - ciesze sie ze Ci sie podoba mój projekt pokoiku, zobaczymy co z tego wyjdzie
Ja kupiłam 3 w 1 i fotelik jest w zestawie.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja spalam jak zabita po tym Zoo Rankiem obudzily mnie lekkie skurczyki ale juz po wszystkim, zjadlam platki z moja mala przyjaciolka teraz popijam kawke Musze jechac na jakies zakupy bo w lodowce tylko swiatlo
Co do fotelika to ja z Miss nawet nie myslalam o atestach, ale bylam z niego zadowolona(teraz tez go bedziemy uzywac)... O atestach juz pomyslalam przy wyborze drugiego fotelika:)
Co do chrzestnych to chrezstna juz dawno wybrana(mojej siostry corka)z chrzestnym jest problem bo M chce wziasc kogos od siebie z rodziny a tam nie ma zadnego konkretnego faceta(ja to bym wziela chlopaka siostry Meza-Irola, ale troszke penkamy bo co jesli oni sie rozejda...niby planuja juz dzieci itp, ale z nimi to nigdy nie wiadomo)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Karolia kurde poważna sprawa Jakieś podkolanówki uciskowe czy coś masz nosić? Dobrze jednak, że nie poleciałaś nigdzie Podobno to najgorzej wpływa na zakrzepicę..
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Noc była tragiczna, spałam długo, ale obudziłam się zmęczona i z bólem głowy. W sumie przed chwilą z łóżka wstałam siedzę w piżamie i w szlafroku i próbuję zebrać siły. Ale jak skoro plecy bola, skurcze w łydkach łapią i głowa boli o 14wizyta, trzeba spiąć poślady i zacząć żyć.
Z dobrych wiadomości to mogę się pochwalić, że mąż mi kupił w prezencie robota wielofunkcyjnego "co to wszystko ma". Nie jest to ten model, który mi się marzył, ale grunt, żeby działał. Kupiłam też truskawki za parę groszy, może w weekend mała impreza urodzinowa będzie to zrobię coś a'la tort, z kremem, galaretką i truskawkami właśnie pychota.
I przez tą pogodę ślimaki przylazły i wpierdzielają moje kwiatki mam trutkę na ślimaki, ale jak pada to nie ma sensu jej sypać, bo się rozpłynie zanim zadziała
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator