- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Rożek mam jeden, z wyciąganym usztywnieniem. Czy użyje to zobaczymy, jak nie to będzie kołderka.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś w Biedronie dwóch facetów pokazało "klasę". Jeden jak zobaczył że się zabieram za wybór jednej z dwóch paczek truskawek jakie zostały- szarpnął te bardziej czerwone z wierzchu i pognał w regały... Ale musiał być dumny! A drugi widział że mam tylko pieluchy i 4 bułki a on cały koszyk i wypiął dupsko do koszyka i zaczął wyładowywać towar. Też widziałam jak puchnie z dumy że jest taki męski...
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
Magda trafiłaś na prawdziwych gentelmenów nie ma co - ja tylko raz zostałam przepuszczona właśnie w Biedrze przez dwie kobiety, a tak to nie ma szans, w d.. z nimi - na chamstwo nie ma rady
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Ja dziś przesadziłam ewidentnie z tą wędrówką do biedronki i banku, chciałam w sumie podjechać przystanek tramwajem, ale zdarzył się wypadek na ulicy (chłopaka samochód na pasach potrącił) i cały ruch zarówno uliczny jak i tramwajowy wstrzymany... Jak już wracałam do domu z paczką pieluch i pełną torbą na ramię to miałam wrażenie jakby mi miały zaraz kolana pęknąć... Teraz jeszcze zeszłam do najbliższego sklepu po pieczywo i już myślałam, że na to swoje 2 piętro nie wejdę z powrotem... teraz mnie już wszystko boli...
A nie mówiłam, że nie umiem się oszczędzać?
Haha, faktycznie, jest coś w tym, że ten II trymestr był najcudowniejszy... A teraz prawie każdej zaczyna coś dolegać i myśli, że nie dotrwa do lipca...
kaska1982, oj, znam ten ból, jak się pójdzie na zakupy i się kupuje "to co najważniejsze i niezbędne", a potem przy kasie chcesz zawału dostać... No ale co zrobić... Te ceny w sklepach typu 5,99, 9,99 też zdradliwe są... i potem sprawdzasz rachunek po kolei, bo przecież "niemożliwe-ja tyle nie kupiłam"...
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
ja rożka nie kupowałam, mam fajny kocyk który mi go zastąpi
joanna to fajnie, że wózek wybrany a jaki kolor? dziś też go oglądałam z koleżanką bo po drodze miałam do szpitala i oczywiście moj po raz setny też oglądałam ( w końcu chyba zdecydowałam się na niebieski )
dziubasek to odpoczywaj dużo skoro skurcze się pojawiły!
kaska zazdroszcze tych zakupów do dokmku uwielbiam to
ja w biedronce nie byłam ale za to zakupy zrobiłam w aptece, oczywiście nie wszytskie bo jak już nie napisze na kartce to zawsze coś zapomnę;p ale wiecie byłam dziś w takim dużym dzieciecym sklepie bo chciałam w koncu kupic kosmetyki do kąpieli i pielegnacji ale nie kupiłam bo znowu wpadła mi inna firma w oko niz chciałam i sie nie zdecydowałam. Mianowicie kosmetyki z firmy Linomag (o których na tym blogu sroki były super opinie) kosmetyki fajne i w przystepnych cenach np. kremik z filtrem od 1 dnia życia 18zł a Mustela w aptece 52zł . Mają cała gamę produktów i naprawdę fajne. wiec zaraz jeszcze poczytam o tym opinie i sie zastanowie czy ich nie kupić
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Dziewczyny czy Was też sprzątanie w domu zaczyna męczyć ? Dziś co prawda poza zwykłymi porządkami i obiadem dodatkowo ogarnęłam kuchnię bo w końcu mamy szafki górne w kuchni ( tak to mieliśmy przez pół roku tylko dół )ale tylko częściowo bo skakać po taboretach nie będę no i w naszej sypialni zrobiłam miejsce na łóżeczko ( dziś przyszło wraz z materacykiem i przewijakiem ) od razu mój mąż skręcił mebelek i już czeka gotowy i po tym wszystkim czuję się jak by przebiegła maraton ... też tak macie ?
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja zeszlam z kanapy, teraz przed lapka troche bo maz pojechal na trening wiec sama w domku siedze a w TV nic ciekawego.
Przewijaki mam dwa - w niedziele dostalam od szwagierki - sa miekkie ale chyba juz nie zdecyduje sie na usztywniany majac te dwa. No tez wlasnie sie zastanawiam czy wziac do szpitala jeden?
Ja dzis akurat trafilam i pani chciala mi ustapic miejsca w poczekalni ale wiedzialam ze zaraz wchodze, wiec podziekowalam
Wogole zauwazylam, ze na pasach to prawie wszyscy staja samochodami i mnie przepuszczaja : no i to juz zauwazylam wczesniej - kiedy jeszcze nie bylam kulejącą ciężarną
KasiakTo dobrze ze z malutkim ok, a wiesz ile wazy?
Dziubasku Nie strasz tu Nas i odpoczywaj :*
A podklady takie do szpitala to sa takie jak te dla dzieci tylko bez kolorowych rysunkow?
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Również kupiłam sobie te truskawki w biedronce i zrobiłam z nich koktajl
Co do rożków to zamówiłam taki nieusztywniany a tego sztywnego nie będę kupować
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja wlasnie tez sie zastanawialam czy kupywac usztywniany ale mysle ze jednak nie kupie mam miekki i mysle ze starczy
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Piłam dzisiaj kawę, jak nigdy a śpiąca jestem aż szok. Wróciłam od lekarza, cos tam zjadłam, ale jakoś mnie nie ciągnie dzisiaj do jedzenia, bardziej mi się pić chce...i mam ochotę walnąć sobie drzemkę. Ale jak teraz pośpię to w nocy ni hu hu, więc jakoś muszę dociągnąć do 21. Wczoraj miałam taki dzień, że jadłam non stop, co chwila kanapeczka, czekolada, rożka zjadłam i ćwiartkę arbuza, sama, jak świniak
Idę stawiać ziemniaki, pan i władca wraca na obiad
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa