BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #662432 przez moonia154
Ohhh, emi to prawda, dobrze, że te cholerne bakterie sobie znikają ;) Zastanawia mnie tylko to, że takie wyniki miałam po 10 dniowej kuracji Uroseptem, a teraz gin mi ich nie przepisał, więc nie wiem, jak moje wyniki będą wyglądały :unsure: Lubię się chyba martwić na zapas :huh:
Mąż mi się uspał jak dzidzia, a dzidziuś- w przeciwieństwie do tatusia- zaznaczą swą obecność radosnymi kopniaczkami :laugh: Nawet mnie do łóżeczka nie zawołał :dry: A miało być bara bara :huh: Ehhhh... faceci :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #662440 przez Joanna89
Karolinap ładniutkie focie :)

11 lata 6 miesiąc temu #662441 przez agusiaa26
Karolina śliczne zdjęcia:):) pięknie wygladacie!

11 lata 6 miesiąc temu #662449 przez Kamilka22
śliczne zdjęcia:)

11 lata 6 miesiąc temu #662457 przez moonia154
Karolinka, foteczki przeurocze :kiss: Śliczną parką tworzycie i ten brzusio i kapciuszki... Mmmm... po prostu miodzio :P

11 lata 6 miesiąc temu #662470 przez patrysia305
kocyk jest super - moja siora ma taki ale fioletowy, i nic się złego z nim nie dzieje, takze godny zakupu, ja kupiłam za 14,90 w biedronce ostatnio

Karolinap - bardzo ładne wiosenne fotki - brzunio jak zawsze mi się podoba taki okrąglutki - wyglądający jakby się piłeczkę połknęło :):)

mimo że się przespałam padam dziś na twarz - a w sumie nic nie robię, trochę poprasowałam i nie mam już miejsca na ciuszki stwierdziłam takze koniec zakupów :)

11 lata 6 miesiąc temu #662482 przez Joanna89
Patrysia - te z BIEDRY sa całkiem inne :)

11 lata 6 miesiąc temu #662488 przez NataliaK
kaorolinap ale piękne zdjęcia!

ja ostatnio rozmawialam z kolezanką żeby sie na sesje umówić ale czuje sie ostatnio z wyglądem jakoś nie swojo wiec nie wiem czy sie zdecyduje :) ale jak sie tarzy na takie zdjęcia to też się chce :)

11 lata 6 miesiąc temu #662492 przez Patrizia
karolinap zdjecia śliczne ja tak wlasnie sobie uswiadomilam ze nie mam ani jednego zdjecia razem z mezem musze sie zmobilizowac i strzelic jakies foto zeby byla pamiatka :)

Ksawerek(*)

11 lata 6 miesiąc temu #662495 przez Joanna89
zdjęcia to piękna pamiątka :) my mamy ich sporo:) wole potem nie żałować,że mogłam sobie zrobić a nie zrobiłam:) w końcu to cudowny czas w życiu kobiety :)

11 lata 6 miesiąc temu #662507 przez NataliaK
jomanna masz rację to piękna pamiątka :)
muszę w końcu męża zmobilizować i też zdjęcia zrobić :)

11 lata 6 miesiąc temu #662553 przez karolinap
Milo mi ze się podobają :)
Jadąc do znajomych wiedzieliśmy ze będziemy mieć pstryknietych kilka zdjęć ale dopiero dzis jak je dostałam to jeszcze bardziej się ciesze ze je zrobiliśmy :)
Polecam - super pamiatka na zawsze :)

11 lata 6 miesiąc temu #662566 przez Kamilka22
Ja tez w sumie nie mam zdjec z moim G. I jak bedzie ladna pogoda to pojedziemy nad jeziorko z moja kolezanka ktora lubi pstrykac zdjecia i bedziemy mieli pamiatke:)

11 lata 6 miesiąc temu #662588 przez carmelove
psssst ! śpicie...?

ja już 2 h próbuje usnąć i nic, w dodatku Anulka ma już dobre 20 min czkawkę :X

widzę, że Waszymi fotelikami zajęli się faceci, wiec zaraz jutro powołam się na forumowych mężów i przyatakuje mojego :P. I pewnie macie racje, chyba nie ma fotelików bez atestów i innych takich :)

zdanie mam jak dziubaskowa mama, wiara nie jest najważniejsza i nie jest wyznacznikiem tego, jaki jest człowiek, więc też nie będę zwracać na to zbyt wielkiej uwagi...

co do rożka - mam z gąbkowym wkładem, właściwie to miałam, bo już ten wkład wyciągnęłam.

Karolina, przepiękne zdjęcia :) urocza z Ciebie kobitka i faktycznie nic a nic nie zmieniłaś się po buzi !

gdybyście chciały zamawiać literki, to na stronce peticado.pl jest teraz promocja... niby niewielka, ale zawsze coś :P

Ania - nasza dziewczynka !

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #662611 przez emi87
witam z rana :)
ja standardowo do pracki :P allleee jeszcze tylko pon, wt no i chyba w środe na chwile polece i fajrant! dziś oczywiście musiałam wstac rano i jak nigdy mogłabym spać do 10 :/ choć przed 5 oboje sie obudziliśmy(a nie przepraszam - we troje :P ), godzine usypiałam i teraz mam... a to tak zawsze jest jak można pospac to człowiek o 6 oczy jak 5ciozłotówki a jak musi wstac to by spał....
u nas brzydka pogoda-zimno i wieje ale mi tam nawet pasuje :P lubie ciepełko ale w ciązy to moze nie takie z przesada jak ostatnio :P

karolinap jakie słodkie buciki :) a tatuś jaki dumny :P nie bede oryginalna - piekne zdjęcia!

moonia może uznał że infekcja zwalczona i nie ma sensu dawać leku. a może po prostu staraj sie duzo pić i do tego jakies soczki z żurawinki?

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka