- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Joasiu przyłączam sie, u nas też w Pepco mieli nową dostawe i te kocyki są śliczne sama wczoraj zakupiłam jeden
Emi mam tak samo jak można spac to człowiek nie może a jak ma wstać to wtedy najlepiej sie spi
mnie dziś obudził Mateusz od 6 rano broi i ćwiczy rózne pozycje w brzuszku ciekawe czy po porodzie tez bedzie taki aktywny
Planuje dzis drugi dzien ambitnych zakupów tylko dzis juz skromniej bo nie mam dzisiaj autka S mnie wczoraj nie udusił a nawet spytał czemu wiecej nie kupiłam cóz ciąża robi z mężczyzny myslałam ze dostane opr a tu prosze jaka niespodzianka
Miłego dnia Mamusie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Idę cosik wszamać, muszę na szybko ogarnąć mieszkanie, bo znajoma ma przyjechać z rzeczami po swoim Bąblu. Pogoda ładna, może spacerek? Wczoraj wyszłam z mężem na chwilę to myślałam, że nie wrócę. droga idzie pod górkę i w połowie miałam dość, nawet tutejsze babiczki mają kondycję lepszą, a ja zasapana, prawie ze łzami w oczach i ze skurczem potwornym
Ale doszłam i padłam na kanapę.
Dzwonił wczoraj jakiś gościu i chce kupić naszego rzęcha...znaczy się nasze wychuchane cacuszko, klejnot motoryzacji trzeba było spuścić z ceny, ale mąż mówi, że i tak się opłaca.
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja dziś wstałam o 7:00 ale dobrze mi się spało:) Wczoraj późno wróciłam do domu bo mieliśmy ostatni zajęcia w szkole rodzenia i się jakoś przedłużyło Na koniec była super położna, która pracuje ponad 20 lat w szpitalu, w którym chce rodzić i rozmawialiśmy o wszystkich szczegółach emocji jakie nam towarzyszą i będą towarzyszyć. Potem były standardowo ćwiczenia z rehabilitantką a mężowie poszli z Panią psycholog na pogawędkę. Nie wiem co tam im mówiła ale monsz od powrotu do domu jest dla mnie na maxa milutki i kochany Na koniec rozmawialiśmy już o wszystkich rozterkach, które nas martwią. Dostaliśmy też super gadżety wyprawkowe: proszek do prania, mydełko i kosmetyki marki Dzidziuś, smoczek Tommee Tipee i Canpol, dwie butelki Tommee Tipee 150ml, zniżkę 20% na pampersy, mnóstwo ulotek, próbek różnych kosmetyków i wkładek laktacyjnych i poradniczki. Ogólnie muszę podsumować wybór szkoły rodzenia jako udany. Jestem bardzo zadowolona.
A jak u Was szkoły rodzenia?
- Beata1990
- Wylogowany
- gaworzenie
- Beata1990
- Wylogowany
- gaworzenie
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Carmelove współczuję tego niedosypiania, ja po 2-3 takich nocach jedną prześpię jak zabita więc się wyrównuje
Emi,Dziubasek ja chylę czoła przed wami wszystkimi pracującymi w zaawansowanej ciąży! Jesteście prze - pipy!
Kaska1982 Widzisz jaki mąż wyrozumiały i kochany Wszystko dla Was teraz Żałuję, że nie byłam w Pepco jak byłam w PL Tutaj takiego kocyka nie kupię. Może poproszę mamusię, żeby mi kupiła i wysłała razem ze wszystkimi rzeczami, które już zakupiła wnusiowi
KAsiak bidactwo! Sypiesz się czy się przeciążyłaś jakoś? Wehikuł czasu pójdzie w dobre ręce
Bea Pranie mózgu im zrobiła!! Krótkie ale skuteczne A może pani psycholog pytała o ich obawy i jak już się wygadali, to się czuli 'lżej'? Chętnie poszłabym na taką szkołę rodzenia, ale coś takiego tu nie istnieje. 11.06 idziemy razem na spotkanie informacyjne z położną na 2-3h i już
Beata witaj wśród lipcóweczek kogo nosisz w brzuszku?
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
pasjamamy.blogspot.com/2013/05/tygodnie-...kosc-maluszka-w.html
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zapowiada sie brzydki i zimny dzień, może bym cos upiekla... Macie moze jakies sprawdzone przepisy na proste ciasta ciasteczja?? Bo ostatnio nic mi nie wychodzi a coś bym zjadła:)
Joanna piękny kocyk az sama dziś pojade może jeszcze będą
Witam również nowa mamcie:)
Mój emus ostatnio mnie powalił, bo z rana smyral brzus i wyczuł czkawe u malego i mówi do mnie: szybko napij sie bo malemu pić się chce i ma czkawke:) no i co, musialam sie napic, niech sie tatek cieszy
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
emi87 też mi się wydawało, że mój konował (hihi) nie przepisał mi Uroseptu, bo niby wszystko ok, ale coś mi się zdaje, że za te dwa tygodnie znowu bakterie pójdą w górę. Jeśli chodzi o picie, to staram się jak najwięcej(wody- rzecz jasna ), zaś soczku z żurawiny jeszcze nie spotkałam, bo już się na nią nastawiłam Przed ciążą nie miałam problemów z moczem, bo piłam piwka i nerki same się oczyszczały, a teraz... hmmm
Beata1990 witamy serdecznie
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Zbieram się do sprzątania. Czuję że to będzie dłuuuga robota.
Agusia polecam www.mojewypieki.com/przepis/sernik-londynski-london-cheesecake robiłam go kiedy jeszcze mogłam. Dekorowałam truskawkami.
Cześć Nowa Mamo
Miłego dzionka
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pogoda do bani, więc biorę się za sprzątanko i obiadek..mąż pojechał do firmy także chwila wolności
NataliaK jaki model x-landera kupujesz? i jaka jest cena? kupujesz 3w1 czy sama gondolkę ?
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
www.zrozumdziecko.pl
Mąż mi to podesłał... Początkowo myślałam, że to jakaś strona typu poradnik, a to jest URZĄDZENIE... Ponoć znajomi z pracy to mają i działa...
Dla mnie to jakiś absolutnie zbędny i dość zabawny gadżet... Ale pewnie jako prezent na baby shower, jak znalazł...