BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #662190 przez dziubasek
Karolina super a na buzce nic sie nie zmienilas :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #662200 przez dorkiszon
Fajnie dziubasek, że masz cos rozkurczowego ja tylko magnez który gówno mi daje na moje skurcze które mam non stop czyli nawet co 10 min. i to już tak od kilku miesięcy,a teraz jak mam skurcz to jakbym się miała posikać nawet. Wczoraj mnie bolały krzyże i dół brzucha , ale to jeszcze tez nie poród chociaż się wystraszyłam.

11 lata 6 miesiąc temu #662213 przez dziubasek
Dorkiszon ja to w szoku bylam jak mi dala cos innego niz paracetamol, jak mialam takie skurczyki z Miss to kazali mi brac paracetamol co 3 godz...

11 lata 6 miesiąc temu #662254 przez Joanna89
NataliaK stelaż biały, gondolka, fotelik i soacerówka beżowe :)
ale jeszcze widziałam X landera, też dość fajny był, mam poczekać aż przywiozą nowe kolorki i zobaczę :)

Bylismy na spacerku w lesie,teraz farbuję włoski bo rosną mi jak szalone...Zmierzyłam się w brzuszku i znów więcej 95cm już... jestem w szoku ile ten brzusio jeszcze urośnie???

któraś była w BIEDRONCE ?:)

11 lata 6 miesiąc temu #662256 przez Kasik88
Hello,

i ja jestem po wizycie, Mała waży 2000g, obróciła się główką w dół, i między nogami nic nie wyrosło, ale szyjka jest skrócona - jak to pani doktor powiedziała jest bardzo krótka ale zamknięta i mam się oszczędzać, a kolejna wizyta 25.06.

Także dziewczyny oszczędzać się!

Dziś w autobusie przeżyłam szok, bo miejsca chciał mi ustąpić żul, jak się zapytał to mnie normalnie wmurowało.

My fotelik mamy z maxi cosi, no i co do chrzestnych podzielam zdanie dziubaska w 100%.

Życzę Wam miłego wieczorku, idę kłaść synka a później herbatka i jakiś film z mężulkiem.

11 lata 6 miesiąc temu #662263 przez NataliaK
joanna no ładny ten z beżowym :) a jak Ci sie podobały kolory w x landerze na żywo?

11 lata 6 miesiąc temu #662269 przez moonia154
Karolinap faktycznie, ostatni trymestr najbardziej widoczny i najszybciej widać zmiany. Ja tak często nie pstrykam sobie fotek, ale wydawało mi się, że mój brzuch jest tak samo wieeelki przez cały czas- dziś tylko zauważyłam różnicę w spodniach ciążowych (dobrze, że mają regulowane zapięcie, bo musiałam nieco popuścić) :cheer: Może to też dlatego, że od dawna słyszę jaki to duży mam brzuch i stąd to moje nastawienie :angry:
Ogólnie to byłam dziś u swojego doktorka. Po badaniu stwierdził, że wszystko jest ok, poziom bakterii w moczu spadł (z 3660,1 do 1360,2), ale i tak za dwa tygodnie mam zrobić kolejne :ohmy: Nie wiem tylko co to są te nabłonki płaskie i takie tam dziadostwo, bo też miałam trochę powyżej normy. Oczywiście, nikt nie był mi w stanie tego wytłumaczyć :dry: Z tego wszystkiego zapomniałam jechać do Biedronki i pewnie cała promocja, na którą się nastawiłam, poszła sobie heeeen... :ohmy:
Swoją drogą, jestem dziś bardzo napalona na jedzenie. Nie wiem, co się dzieje, ale mogłabym dzisiaj żreć i żreć :ohmy: Najlepiej wchodzą mi słodycze- jak wparowałam do pobliskiego marketu, to myślałam, że wszystko wykupię. A w domu obżarłam się kajzerkami z pasztetem, dojadłam galaretką owocową i dorszową, żeby na koniec wciągnąć kilka cukierków. Nie wspomnę, że jak tylko wyszłam ze sklepu to musiałam zjeść loda rożka, a teraz zagryzam arbuza :huh: I ja się dziwię, że mam 14 kg na plusie??? No cóż... nie chcem ale muszem :huh:

11 lata 6 miesiąc temu #662273 przez dziubasek
Kasik super ze wszystko ok, jaka malenka ta twoja kobietka :) syneczek z jak waga sie urodzil??

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #662274 przez Joanna89
NataliaK u mnie w sklepie były tylko niebieskie, szary i taki jakby fiolet z tych niestety żaden mi się nie podobał :) Ale za tydzień mają przywieść jakieś inne kolorki żywsze, więc poczekam:) Nie lubię takich ciężkich kolorów dla maleństwa:)

kupiłam taki kocyk :)

Uploaded with ImageShack.us

11 lata 6 miesiąc temu #662277 przez dziubasek
Dzoana a ile ty juz masz kocykow???? Bo ja z Miss mialam takie parcie na kocyki ze kupila 10 a uzywalam tylko 4, wiec teraz mam 6 nowych dla drugiej Pizdencji :)

11 lata 6 miesiąc temu #662282 przez karolinap
Dziubasek, na ostatnim-wczorajszym zdjeciu nawet się nie pomalowalam ani nie uczesalam :) Im dalej tym bardziej zaniedbana :P Muszę się za siebie wziąć :)

Monia154, ja robię sobie zdjecia co tydzień od 14 tygodnia - fajna pamiatka :) ja też słyszę ze mam duży brzuch.
Wczoraj spytałam meza: Kochasz mnie taka gruba? :)
Na co maz: Nie, ja Cie kocham w ciazy! :)

11 lata 6 miesiąc temu #662285 przez dziubasek
Karolina ty zaniedbana???? musialbys mnie zobaczyc w wersji domowej :P

11 lata 6 miesiąc temu #662286 przez karolinap
dziubasek napisał:

Karolina ty zaniedbana???? musialbys mnie zobaczyc w wersji domowej :P

No wiadomo, kazda z Nas jak nie spodziewa się gości to wygląda jak wygląda ;) ;) ;)

11 lata 6 miesiąc temu #662293 przez Joanna89
Dziubasek mam dwa kocyki :)

11 lata 6 miesiąc temu #662294 przez magdalenagal
Elo! Zakupiliśmy farbę, pigmenty i tapetę... Już myślałam że nic nie wybiorę. A i tak nie do końca jestem zadowolona :P ale najważniejsze że będzie odświeżone.

Ja się właśnie nażarłam sałaty z szparagami, kurczakiem i pomidorem. Zobaczę jak po tym cukier będzie wyglądać ;-)

Dziubasie, Ty się oszczędzaj! Ofkors na tyle na ile to możliwe ;-)

Padam na dziób już dziś...

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka