BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #672668 przez dorkiszon
Qltoorka hahah to jest alternatywa dla alergików :D chciałam kiedyś kupic , ale taka świnke morska bez sierści jest jak taki prosiaczek.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #672669 przez kasiak
Łaaaał gratuluję! Super wiadomość :laugh: zazdroszczę, że juz macie swój mały cud na świecie. ;)
Torcik tez piękny, mmmm cudo :)

Moje plany wzięły w łeb i zamiast pieczenia ciasta ucięłam sobie dłuuugą drzemkę, a teraz jem tortillę z warzywami. Mąż ma wrócić jak zwykle późno, więc jego strata, zjem sama :P

A może Lacra juz pieluchy zmienia a nie prasuje?? :silly: no dziewczynki meldować się :P

11 lata 10 miesiąc temu #672679 przez Qltoorka
No i wiem co u Lacry... Staraczki wszystko wiedzą, a nas nikt nie poinformował... :angry:
Lacra w szpitalu ze względu na wysokie ciśnienie i skurcze, ale dziś już unormowało się wszystko, wstrzymali akcję porodową i być może w czwartek wyjdzie ze szpitala....

11 lata 10 miesiąc temu #672692 przez dorkiszon
Miałam sie pytać, bo coraz cześciej mam takie coś, że jak Kuba sie rusza to mnie mocno zakłuje w pochwie. Czasami mam wrażenie jakby się chciał wydostać. Ma tak któraś z was ?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #672695 przez agusiaa26
dorkiszon ja mam to ostatnio bardzo czesto az podskakuje z bólu :)
poza tym mój łobuz dziś ciągle wije sie w brzuchu i mam wrażenie że chce wyjsc nie tylko pochwąale i bokiem ;)

Lacra trzymamy kciuki za terminową akcję orodową :)

11 lata 10 miesiąc temu #672700 przez moonia154
Dziubasek u mnie pomiary również imponujące 103 cm, choć od ubiegłego tygodnia schudłam ponad dwa kilo :huh: Apetyt mam tylko na słodkie i na owoce... Też po ciąży planuję być sssssexy mamusią, z wagą 46kg (aż mi się ta waga nierealna wydaje, bo tyle ważyłam spora przed ciążą, ale ponoć cuda się zdarzają :lol: )
Agniesia gratuluję z całego serducha szybkiego rozwiązania i 3mam za Was kciuki :cheer: Oczywiście liczę na całą galerię foteczek synusia :kiss:
Karolinkanice16 tort przeapatycznie wygląda i ta panterka... mmmm.... Chątnie bym go pochłonęła :P

11 lata 10 miesiąc temu #672709 przez Qltoorka
bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,14...__Nikt_nie.html?as=1

OMG!!!! Ludzie są straszni...powinno się takich ludzi kastrować, naprawdę... Żeby nikogo nie mogli już skrzywdzić... No przeczytajcie, nie do uwierzenia wprost....

11 lata 10 miesiąc temu #672710 przez dorkiszon
agusiaa26 to dobrze nie jestem z tym sama :P myslałam, ze może sie juz wydostaje.
Jutro wizyta nie mogę sie doczekać co mi powie.

11 lata 10 miesiąc temu #672714 przez siwa342
agniesia GRATULACJE ale ci zazdroszczę :)

agniesia ja miałam kupe lat koszatniczki,bardzo podobne tylko futerko ciemne,ale w końcu je oddałam jak w szpitalu wylądowałam,szkoda mi ich ale cóż mam nadzieję że mają dobry domek

karolinkanice16 o kurczę ale zajebisty :) aż mi apetyt przyszedł :)

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #672728 przez dziubasek
Dorkiszon ja tak mam od paru tygodni, pisalam o tym(jakby mi w pipke z banki nawalala ;) )
Qltoorka ja przeczytalam tyko naglowek i reszty juz nie mam zamiaru czytac :angry: za duzo jak dla mnie w obecnym stanie

11 lata 10 miesiąc temu #672741 przez Joanna89
ja też mam takie kłucia, lekarz mówił że to mała główką uderza i dlatego.
Eh też bym już chciała zobaczyć moją małą, a tu jeszcze 6 dni...

11 lata 10 miesiąc temu #672749 przez Qltoorka
Jak mój synuś wczoraj wypinał piętę (na środku brzucha) to jednocześnie mnie kłuło w prawym biodrze... Aż podskoczyłam na fotelu, gdy mi krew pobierali i się pielęgniarki wystraszyły, że coś mi jest... Chciałabym zajrzeć tam do środka, by móc zobaczyć jakież tam te akrobacje nasze maluchy wyprawiają... Możemy tylko sobie wyobrażać po odczuwanych ruchach...

Wczoraj zapodałam sobie filmiki z USG (ze stycznia i z marca)-najfajniejszy jest ten pierwszy, bo widać na nim najlepiej małego w całej okazałości :) i aż nie mogłam uwierzyć, że taki malutki (6 cm)a taki ruchliwy i ja nic nie czułam wtedy co tam się w moim własnym brzuchu dzieje... Niesamowite jest jak te nasze dzieciaczki się szybko rozwijają... Matka Natura jest niesamowita... :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #672763 przez magdalenagal
agniesia- serdecznie gratuluję :-) niech się Seweryn zdrowo chowa i będzie oczkiem w głowie Mamusi i Tatusia :kiss: uściskaj Małego od nas wszystkich :-)

Kochane Musie, polecam rodzicielski.gov.pl/ ja się właśnie edukuję. Bo już myślałam że będę musiała dymać do roboty przed rozwiązaniem z wnioskiem o roczny rodzicielski a tu mi Państwo Nasze Polskie wychodzi na przeciw ;)

Przesyłam Wam kopniaczki (ale przyjazne) od mojego Synia. Za każdym razem kiedy z Wami piszę, Mały kopie jak szalony. A Monsz przechodzi obok kompa i mówi: "... Znowu piszesz z tymi Babami" :-) Zazdrosny jest o Was ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #672775 przez kaska1982
Agniesia moje serdeczne gratulacje!!!! Życzę dużo zzdrówka dla Seweryna i dla szczęśliwej Mamusi :lol:

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #672778 przez kasiak
Mój już nawet tego nie komentuje :) jakby wiedział ile razy dziennie wchodzę na forum to by mu kopara opadła :laugh:
Sebek przybija żółwika :) wypycha rączką pępek, strasznie fajny widok :)

Wy też macie taki spadek energii? Od kilku dni non stop jestem śpiąca, nie wiem czy organizm siły zbiera czy to ogólne osłabienie? :huh:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka