BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #672150 przez dorkiszon
agusiaa26 , ale fajna lampa pasowała by do Kubusia pokoju sprzedaj mi ją :P
magdalenagal , a mówiłaś na mnie , że urodzę wielkoluda :D
Ja idę jutro do gina ciekawe co tam mi powie, a zaraz do endokrynologa, ale tam to tylko kase idę wydac i po tabletki.
Ciekawe jak tam Agniesia w szpitalu czy urodzi czy wróci do domu.
karolinka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEJSZEGO :p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #672155 przez moonia154
Askan2 ja jestem w Gerlingu- ubezpieczenie zbiorowe i myślę zanieść do swojego zakładu pracy. gdzieś mi się obiło o uszy z tym zwolnieniem szpitalnym i całkiem zgłupiałam, bo przecież na zwolnieniu jestem ale od gina, więc szpitalne mi chyba na nic nie potrzebne...? :cheer:
Magdalenko wiedżmą to może będziesz za jakieś 200 lat- teraz to chyba jesteś wróżką (ewentualnie czarodziejką) ;) No no, przy takiej diecie niezle synusia "dożywiłaś" :)
Agusiaa26 lampka naprawdę wypasiona, chętnie i ja bym taką kupiła, ale chwilowo nie miałabym gdzie jej zamontować :unsure:

11 lata 6 miesiąc temu #672172 przez karolinap
Dziubasek Duzo zdrowka dla Miss! :*

Magdalenagal Ale bedzie Kochany Klopsik :)

Agusiaa26 Świetna ta lampka :)

Karolinkanice To pewnie zasługa nowego zelazka, ze tak latwo sie prasuje :D
No i wszystkiego najlepszego zyczę! :* i ktoś też zyczy Ci wszystkiego co najlepsze ;)
Tadaaam ;)
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #672188 przez emi87
agusia fajna lampeczka :)

karolinap hehe świetny "prezencik" dla imienniczki ;)

11 lata 6 miesiąc temu #672198 przez uniuni
Magda i słusznie :) Nie ma czym się denerwować :kiss: Teraz masz wszystko pod kontrolą :)
Dorkiszon a ile Twoje dziecię ostatnio ważyło?

11 lata 6 miesiąc temu #672199 przez Nikaa
karolinka spełnienia marzeń :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 6 miesiąc temu #672208 przez uniuni
O żesz! Czytałyście o tej kobiecie, która w Bytomiu wyskoczyła przez okno szpitalne? W 9miesiącu ciąży!! Ona ma połamaną miednicę, przedramię i odcinek lędzwiowy jest w stanie ciężkim, a maluszek tylko, lub aż złamaną rączkę ma. Poza tym nic mu się nie stało :)

11 lata 6 miesiąc temu #672214 przez karolinkanice16
Dziękuje bardzo bardzo dziewczyny jeszcze raz :)
karolinap ale świetnie to zrobiłaś aż mi się łezka w oku zakręciła dziękuje :) :* :*

Mnie tak poniosło w sprzątaniu, że całe mieszkanko wysprzątałam nastawiłam pranie i wszystkie gary do zmywarki bo było ich multum :D.

11 lata 6 miesiąc temu #672218 przez karolina_p123
Dzień dobry mamki

karolinka wszystkiego najlepszego :*

Zazdroszczę tym z was które prasowanie mają już za sobą na mnie czeka sterta ale od 2 dni kiepsko się czuję boli mnie cały lewy bok i plecy już nie wiem jak mam leżeć, czy siedzieć.
No i dziś od rana tak mnie coś muli i muli w dole mam wrażenie jakbym miała dostać miesiączki :/

11 lata 6 miesiąc temu #672235 przez bea2a
Karolinka sto lat i spełnienia marzeń :*

Dziewczyny podajcie mi proszę linka do tego oleju migdałowego, który kupowałyście na allegro.

11 lata 6 miesiąc temu #672244 przez dziubasek
Moja Miss juz ma sie troszke lepiej :) troszke jest oslabiona ale mam nadzieje ze to bylo zwykle zatrucie pokarmowe a nie jakies cholerstwo...
pogoda u mnie cudna, sloneczko i mam nerwa ze musze siedziec z malenka w domu :angry: mam nadieje ze jutro tez bedzie slonecznie i Miss bedzie sie dobrze czula...
uniuni moja tesciowa pracujhe na oddziale psychiatrycznym i w zeszlym roku tam tez byla kobieta ktora wyskoczyla z okna w zaawansowanej ciazy, ona miala zlamana tylko noge a dzidzia urodzila sie zdrowa w terminie(oczywiscie zabrano jej dziecko zaraz po porodzie bo okazalo sie ma schiofremie)

11 lata 6 miesiąc temu #672257 przez magdalenagal
bea2a napisał:

Karolinka sto lat i spełnienia marzeń :*

Dziewczyny podajcie mi proszę linka do tego oleju migdałowego, który kupowałyście na allegro.

Bea to ten :-)

allegro.pl/ktc-czysty-100-olej-migdalowy...-ml-i3288460649.html

11 lata 6 miesiąc temu #672315 przez kaska1982
Karolinka wszystkiego najlepszego :) spełnienia marzeń i oczywiście lekkiego i bezbolesnego rozwiązania :)

Dziubasku ucałuj Maleńką, niech szybciutko zdrowieje :*

Magda naprawdę duży ten Twój sunuś :) Tak wracając do naszej analogii, to mój dwa tygodnie temu miał 2242g więc myślę, że mógł już dobić do wagi Twojego synka :)

Właśnie wróciłam od fryzjera :) Zrobiłam sobie miedziane pasemka na moich ciemnych włosach i zaraz buzia weselsza :) Ciekawe tylko czy mojemu S sie spodoba :) troszkę sie nasiedziałam u fryzjera, a Małemu chyba sie to zbytnio nie podobała bo cały czas wiercił sie i kopał :P a teraz muszę wymyśleć cos na obiad... mam ochotę na frytki ale nie wiem co reszta na to :P

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 6 miesiąc temu #672351 przez Nikaa
Wyprasowałam jasne ciuszki maleństwa - na siedząco :) nastawiłam zmywarkę bo też już trzeba było "wyprać te naczynia" :P ja staram się już nie sprzątać w domu - teraz wolę jak najbardziej uważać by nie przegiąć i nie przyspieszyć pewnych rzeczy ... mój mąż wreszcie zadowolony bo tak to na mnie marudził obawiając się, że przeholuje ...tak więc mogę wstawić zmywarkę i pralkę i zrobić obiad - resztę zostawam w rękach męża:) podziwiam te z Was, które walczą z porządkami w domku :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 6 miesiąc temu #672361 przez emi87
baba jak nie ma zajęcia to sobie je znajdzie :D wzieąłm sie za buraczki :) juz sie skubaniutkie pasteryzują :P nogi mi w d wlazły a kuchnia nabrała kolorów (czerwonych oczywiście hehe) :) jeszcze mam troche za duzo pomidorków to moze cos z nich wycuduje :D

karolinap123 moze sie przeforsowałas? albo juz wszystko ćwiczy do tego wielkiego dnia ;) a te bóle to od kręgosłupa?

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka