- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Karolinap, przepiękne Ci mamcia zdjęcia zrobiła... I bardzo zazdroszczę Wam tego niesamowitego kontaktu z mamą.
Dorkiszon, zgadzam się ze z tą sterylnoscia to lekka przesada. W radiu kiedyś slyszalam opinię, ze ludzie żyjący w sterylnych warunkach mają więcej alergii... Fakt, ze na początku powinno się wyparzac po każdym użyciu butelki i smoczki, ale też nie zamierzam ich za każdym razem gotować
Co do komody to wiesz, te ikeowskie raczej z płyty są, ale wizualnie mi chyba lepiej pasują. Bylam w tym Lidlu, wyciagnelam męża, ale komoda była zapakowana w pudło i nie bylam w stanie jej zobaczyć. W zamian kupilam....cisnieniomierz, hehe
Emi, wcale nie taka mała jest Alicja od Joasi, skoro joasia ma dopiero 33 tydzien a mała już waży niemalże 2500. Choć klocuszkiem pewnie nie będzie zważywszy na gabaryty jej Mamy :-P
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
ciężka noc miałam a rano obudziłam sie ze spiętym brzuchem ale przeszło. dziś wizyta w zusie i reszte dnia w domciu...może sie za ogródek wezme bo mi zarastać zaczął a ciągle padało i nie było kiedy podziergać w grządkach
karolinap alez slicznie wyglądasz! i ten brzunio taki duzy sterczący - ślicznie a mamcia powiem ci laseczka! figury moge tylko pozazdrościć
Marta może sie poprostu czegoś przestraszył
Qltoorka no w sumie masz racje jakoś tak człowiek ciągle liczy pod siebie i swój tydz też tak macie?
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Teraz leżę, czuję się wybitnie zmęczona i śpiąca. Zrobię herbatkę, coś wszamam i pewnie przytnę komara.
Życzę miłego dnia później się odezwę, choć pewnie będę czytać na bieżąco. Jak walniecie jakiś fajny temat to się przyłączę
Tylko nie o seksie bo nie mam siły i wczoraj zamiast skakania po gałęzi było chrapanie synchroniczne
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Masakra jakas nazarlam sie wczoraj brokul na kolacje i pol nocy mialamokropnie wzdety brzuch a jak juz mi przeszlo to zaczely sie wizyty w toilet na siuski i tak z 10 razy wstawalam(nawet mezus zalapal ze cos nie tak i lazil za mna to lazienki ) jakby tego bylo malo to obudzilam sie o 7 a moja rodzinka jeszcze sobie pochrapuje.... ehhhh potrzebuje urlop zdrowotny od ciazy
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Dołączam sie do niewyspanych mam ja też co chwile dzis wstawałam, niemalże co 30-40 minut chciało mi sie siku, a w dodatku brzuch spięty. Teraz jest troche lepiej ale i tak nie czuje sie najlepiej. Dziubasku masz rację, na tym etapie ciąży przydałby sie urlop ale za kilka tygodni bedzie juz po wszystkim i wtedy bede tesknic do tego stanu
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Więc na początek wysyłam Wam tony mojej energii kosmicznej. Ja już jestem po zakupach, pobraniu krwi i ostatniej lekcji angielskiego (wrócimy do nich we wrześniu )
A wczoraj po południu się opamiętałam fizycznie i psychicznie i wyruszyłam na łowy- kupiłam w IKEA lampkę, narzutę na łóżko i naklejki na ścianę. Nie mamy co za wiele cudować w obecnym pokoju bo domek na wykończeniu- a tam już sobie zaszaleję.
Za chwilę ogarnę chatę
Spokojnego dzionka Brzucholki
Dziewczyny, Uniuni się wczoraj nie odzywała. Patrysia305 też nie...
Czy coś, ktoś wie?
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
A jak się nie odezwą to zaczniemy smsować
Ja jeszcze wcześniej przedrukuję do obu na FB.
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Zjadłam magnez wczoraj i dzisiaj i mam spokój z brzuszkiem. A już się martwiłam. Ja na szczęście dziś spałam spokojnie,
Karolinap cudowne zdjęcia w plenerze! Też się muszę wybrać na taką sesję zdjęciową gdzieś tu w okolicy.
Powiem Wam , że o Pasal też myślałam już parę dni temu. Może nie ma czasu, co jest zrozumiałe ale jakoś tak się myśli czy wszystko ok
A myślę, i mam nadzieję że u Uni i Patrysi wszystko ok
Miłego dzionka
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator