- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Pascal, Uniuni i Patrysia dajcie znac co tam u Was?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Ja w mirę śpię dobrze tylko fakt wstaje na siurku no i poducha do spania poszła w odstawkę bo ciężko mi się z nią przerzuca na drugi bok. Mam od rana dziś energie pierwszy raz w tym tyg i zabrałam sie za porządki ale robię sobie co jakiś czas przerwę żeby się nie przemęczyć. Oczywiście co chwilę coś żrę nie wiem mam ostatnio mega apetyt...dziś wybieram się już chyba ostatni raz na zakupy do Ikea żeby zakupić kilka drobiazgów i skończyć przygotowania mieszkanka na nadejście nowego lokatora. Umówiłam się tam z koleżanką bo sama nie chcę łazić a mój mąż się na takie zakupy nie nadaje
Faktycznie dziewczyny się nie odzywają może warto by do nich napisać?
karolinap zdjęcia piękne, kurcze ja się chyba w końcu nie wbiorę na taką sesję bo ciągle to odkładam
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do spania to uwaga- spałam dziś do 11 wczoraj troche sie narobiłam i pranie i zupina i zakupy i tak chodziłam jak cień w dzień ale jak padłam w nocy to do południa trzeba korzystać
siwa fajny ten wózeczek, ale faktycznie Qltoorka dobrze wspomniała koszyk- on nie jest tylko na zakupy, z małym dzieckiem pewnie pół domu zabiera się na zakupy czy na spacer- ubranaka, butelki, pampersy, chusteczki itp itd
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Nawrt jak mieszkałam prawie 3 lata w Anglii to moje koleżanki przyjeżdżały kiedy mnie nie było w Polsce do mamy w odwiedzinki pogadać, wyżalić się, poradzić bo wiadomo ze nie wszystkie mamy są takie
Na moje warto znaleźć te 2 godzinki i porobić takie fotki - to swietna pamiatka
Ja dzis idę robić zdjecia koleżance która ma termin na koniec lipca
Tak Wam zazdroszczę ze macie blisko Ikee. Ja potrzebuje jeszcze kilka drobiazgów z Ikei ale mam do niej jakieś 150km wiec moze trafie ze ktoś ze znajomych bedzie jechał albo zostanie mi zakup przez internet :|
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jeszcze taka jedna noc i będę wyglądać jak jakiś zombi. Jak się kładę to mam problem z oddychaniem dlatego śpię już prawie na siedząco ale i tak co chwilę się budzę.
Łóżeczko złożone a dziś robimy przemeblowanie w sypialni zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało po.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Na prawdę ciężkim snem nawet w nocy nie sikam. I od dwóch czy trzech dni nie mam skurczy łydek
Nie zazdroszczę Wam.
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Będziemy trzymać moocno kciuki!! Synuś już duży i pewnie strasznie mu tam ciasno w brzusiu i woli być już z taką dzielną Mamką jak Ty
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
patrysia kochana to juz 36 tydz i mały na pewno sie przygotował do nowego życia wiec głowa do góry - lekarze nie pozwola żeby wam sie stała krzywda i lepiej czasem wczesniej zakończyć niż czekac za długo. zaufaj im a my tu wszystkie cie wspieramy i moccccno trzymamy kciuki :*
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tylko na chwilę, podczytuję Was regularnie, niestety problemy z szyjką i spinającym się brzuchem jakoś nie napawają mnie do optymizmu, więc nie chce Wam tu truć, bo trochę mam nieprzyjemnych spraw w rodzince ... .
Trzymam za Wszystkie kciuki. Może coś niedługo mój nastrój będzie bardziej odpowiedni i włącze się do rozmów min. o skakaniu po gałęziach
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia!
- alba77
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja we wtorek byłam na ostatniej wizycie u mojej gin. szyjka znowu się skróciła, dostałam zakaz seksu i nakaz leżenia, po czym udałam się na ktg do szpitala i tam chcieli mnie już zostawić ale się nie zgodziłam, w środę idę znowu na ktg więc pewnie już tam zostanę do końca zazdroszczę tym mamusią u których akcja porodowa zaczyna się naturalnie w domowych warunkach i nie jest sztucznie wywoływana w szpitalu, strasznie chciałam żeby tym razem było inaczej ale zdrowie lali najważniejsze
a Joasia ma malutką raczej w normie moja w 36 tyg miała niecałe 2200
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rano poszłam do Chińskiego centrum..ale niestety taki syntetyczny badziew ,że moja skóra by tego nie wytrzymała.
Po drodze weszłam do Jyska i kupiłam dwa koszyczki na półkę w promocji za 25zł/szt
i w Biedronce nalepki na ścianę koło łóżeczka
Uploaded with ImageShack.us
Dzień piękny, słonko świeci Mąż malował rano kuchnie.
Siwa wózek piękny ten sam kolorek co ja chciałam i spacerówki też a powiedz mi czy gondola Ci się nie trzęsie jak jezdzisz? ostatnio widziałam babkę jak jechała i się trzęsła i dziecko tak śmiesznie latało, ale może miała zle zamocowaną? Co do koszyka- wozek ma wozić dziecko a nie zakupy...a kocyk czy folia się mieszczą bez problemu.
karolinap kwitnąco wyglądasz!
Emi87- lekarz powiedział mi ,że Ala nie jest mała, wręcz duża jak na mnie i mierzył mi biodra oraz miednicę czy dam radę rodzić naturalnie:)
alba77 nieważne duża, czy mała ważne ,że zdrowa!
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
kasik nie wygłupiaj się jakby co łatwiej jest się wygadać a my chętnie wysłuchamy ( przeczytamy?) wspomożemy
alba kochana a może jednak okaże się w środę, że jest już lepiej ?
właśnie spojrzałam na mój suwaczek ... i doznałam pozytywnego szoku
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa