- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Jeśli któraś interesowałam się tym i zna się na tym to chętnie posłucham rad
sloneczko, to powodzenia i daj znać komuś jakimś smskiem, gdy już będziesz szczęśliwie rozpakowana
Kamilka, fajnego Blanka będzie miała wujka... Też mam podobnie-tylko 6 lat miał jak się urodziłam...i strasznie się wkurzał, gdy go wujkiem wołałam
kasiak, magda, ale fajnie się Was czyta Mam nadzieję, że Wasze dzieciaczki pozwolą Wam częściej do e-ciotek na klachy zajrzeć
madzia, nie rozumiem czemu tzw. baby-blues ma być tematem tabu, przecież wiadomo, że po porodzie jest niesamowita burza hormonów-całe nasze ciało wraca do siebie, do stanu sprzed ciąży, więc hormony tez pracują na najwyższych obrotach... Nie ma się czego wstydzić... Jedyne czego się obawiam w związku z tym to tego, że chłopy tego nie zrozumieją... Twój okazuje się bardzo wyrozumiały, mój nigdy moich nerwów i łez nie tłumaczy sobie moimi hormonami ciążowymi jeszcze teraz, tylko tym, że ogólnie ja jestem jakaś dziwna...więc nie liczę na jego zrozumienie... choć mam argumenty w postaci mnóstwa książek, ulotek, broszur uzbieranych przez 9 miesięcy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Kaśka gratuluje synka, kawał chłopa z niego
My dostaliśmy trochę gotówki od dziadka mojego męża dla prawnuka i też zastanawiamy się gdzie najlepiej ulokować te pieniądze Qltoorka ma rację, że teraz to nie wiadomo co się w tych barkach dzieje a te pięniądze będą sobie ładnych parenaście lat pewnie tam leżały przynajmniej w naszym przypadku bo pradziadek zażyczył sobie żeby udostępnić po 18 roku zycia
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Qltoorka Niestety, nie znam się na rankingach banków i ofert przez nie prezentowanych, ale na pewno warto się temu przyjrzeć Jedyne co słyszałam (i znam z doświadczenia mojego M.) to to, że nie warto zadawać się z PKO, bo oszukują chyba najbardziej Chyba masz rację- nawet dziurawa skarpeta tak Cię nie zawiedzie jak banki
Kasiak widać, że synuś dowcipny od samego początku- normalnie kawalarz z niego Może to po rodzicach...?
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
Kaska gratulacje
Ja też się zastanawiałam nad jakimś kontem czy coś i chyba założe jeszcze jedno konto oszczędnościowe i tam bede wpłacac(jak sie uda cos uzbierac bo na razie krucho),dostaniemy pieniązki na mała zagranicy więc jak bedzie zostawac bede tam przelewać,nigdy nie wiadomo kiedy sie przydadzą,może na studia albo jakies mieszkanie,ja musiałam wszystko ze swoich więc zawsze jakiś grosz to pomoc
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
P.S Za pare chwilek bede miec najazd tesciowej i test bialej rekawiczki bede was podczytywac
Ahhh zapomnialam dodac ze czop mi odchodzi kawaleczkami wiec moze za 2 tyg cos sie z tego wykluje
Sloneczko kciukasy zacisniete
Kamilka buziaki dla braciszka
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
siwa, u nas też za dobrze finansowo jeszcze nie ma, bo wciąż remontowo, ale myśleliśmy, żeby kasę z ubezpieczeń grupowych z naszych zakładów pracy tam wpłacić na początek
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
Joanna,Qltoorka tez o tym myślałam znajoma odkłada na roczne lokaty - bezpieczniejsze niż długoterminowe. myślałam tez o złocie. narazie mam swoje konto oszczednościowe (w ing) ale bardziej słuzy do odkładania bo na tych procencikach to raczej marny zarobek haha plus ze w każdej chwili wypłacam. i chyba cos podobnego założe Mili i tam bede wpłacac co miesiac jakąś kwote i wszelkie pieniążki dla Milci z urodzin itp choć tez coraz mniej ufam tym bankom bo to co sie dzieje to masakra jakaś. jak nie to skarpeta hehe
dziubasek to nie czekasz w końcu do grudnia?
uniuni no widzisz jaki kochany ogólnie faceci bardzo to wszystko przeżywają tylko to proste chopki i nie potrafią wyrażać uczuć
Kamilka to wszystkiego najlepszego dla wójcia Blanki hehe
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wiecie ci ja czuje jak Julka kreci glowa(tuz nad pipka)serio
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Ale powinien pobrać materiał do badania i tyle. Bynajmniej mój prywatny lekarz tak robi...a potem z tym materiałem uderzam do laboratorium. I tak musze zapłacić za to badanie.
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Koleżanka urodziła w zeszłym tyg i też nie miała robionych badań a i w szpitalu nawet się nie pytali.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
dziubasek moja teściowa to też zawsze w każdy kąt mi zajrzy, nawet musi do sypialni przez uchylone drzwi looknąć co i jak hehe
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Sprzątałam w aucie i pozbierałam wszystkie zdrapki jakie miałam. Poszłam wymienić i oprócz kilku które straciły ważność, to mi się uzbierało 225 koron. Poprosiłam 200 w gotówce i za 25 następną zdrapkę. Wsiadłam do auta drapie i co? wygrałam tysiaka Wróciłam wypłaciłam gotówkę i jadę coś fajnego Nilsowi kupić
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A to kilka ujęć z wczorajszego dnia z mężem Bawił się w fotografa, nawet mu wyszło i obiektyw nie popękał z wielorybka w Nim kadrowanego
Uploaded with ImageShack.us