BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #699111 przez karolinap
No ciekawe... I Kamilka22 też się nie odzywa ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #699116 przez emi87
słoneczko miała iść z tego co kojarze 3ciego do szpitala i miec cesareke wiec pewnie już ma mała przy sobie :) no kamilka tez cichosza - ciekawe :D coś czuhe ze troszke nam bobasków w tym tyg przybedzie hehe

a nasz forumowy Oluś już w domciu od 2 tyg i coraz większy chłopak z niego :)

11 lata 9 miesiąc temu #699117 przez karolinkanice16
no ciekawe ciekawe jejciu ja też już chce iść na spacerek z synusiem,

kasiak bosko Twój synek wygląda tak jak emi mówi pasują mu te kolorki :)

Ta końcówka tak się ciągnie strasznie a 9 miesięcy tak zleciało jak z procy.

11 lata 9 miesiąc temu #699122 przez moonia154
O, tak, w tym tygodniu to chyba będzie wysyp dzidziusiów na naszym forum :laugh: Już się zastanawiam, kiedy będzie moja kolej, bo 10. zbliża się wielkimi krokami, a ja obserwuję cały czas swój organizm i szczerze powiedziawszy, to chyba tylko w dole brzucha mnie pobolewa, no i w krzyżu :dry: Wszyscy mnie pytają jak się czuję, czy nie boję się porodu i takie tam... Jak może się czuć kobieta w ostatnim tygodniu ciąży?? A czy się boję? Nie, ale mam lekką tremę- odpowiadam. Dobrze, że Mały się wierci, chociaż wiem, że u niego wszystko jak należy :cheer: A ja muszę poczekać... tyle ile trzeba :) No, ciekawe, jak tak Qltoorka, Słoneczko i Kamilka...? Pewnie już tulą swoje pociechy, a my tu przeżywamy :blush: :blush:

11 lata 9 miesiąc temu #699140 przez karolinap
Karolinkanice Dokładnie, tak jak mówisz! 9 miesięcy zlecialo tak szybko a teraz to się ciągnie i ciągnie. Tym bardziej ze u Ciebie jak i u mnie juz coś się zaczęło dziać i ucichło wiec czekamy dalej ;) Ciekawe jak długo jeszcze...

11 lata 9 miesiąc temu #699144 przez Kamilka22
Hej Dziewczyny:)

U mnie po staremu dalej w dwupaku nie pisalam nic bo caly dzien po za domem jestem.
Widocznie skazana jestem na ten poniedzialek i wywolanie.
Dziekuje ze myslicie o mnie:)

11 lata 9 miesiąc temu #699156 przez kasiak
Dziękujemy za komplementy :laugh: Sebulek to mój mały przystojniacha :laugh: matki forumki strzeżcie swoich córek B)
Mi się tez synuś w zieleni podoba :) taki elegancik :blush:

Wykąpaliśmy się, nakarmiliśmy i dziecię mi padło :laugh: cały czas albo wisi na cycu albo chrapie, a jak się chwilę pokręci to taaaki zmęczony, że aż szok :P
Kurczę śmieszne uczucie...robię coś, niuniek spi i zaczynają mnie cycki boleć, sutki dają o sobie znać, a tu się okazuje, że to pora karmienia :P a mleko fontanną bije, Bogu dzięki za wkładki bo bym plamista chodziła :laugh:

Oglądamy na zmianę tenis i siatkówkę :) mężu chciał cos postawić, ale mówi ze się nie oplaca...ja tam nie wiem. Robię się śpiąca. Zjem cos lekkiego, lece pod prysznic i spać bo niedługo kolejne karmienie :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #699157 przez siwa342
No i chyba juz ostatnie foteczki przed rozwiązaniem

MAJA

11 lata 9 miesiąc temu #699159 przez siwa342
karolinkanice16 no klientka przekłada i przekłada nie wiem czy się doczekam :(.Ładny wózeczek :D

Qltoorka czekamy na wieści ...

No i BIG MAMA :)

MAJA

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #699164 przez kasiak
siwa no wow :) big mama ale sexy mama B) bosko ci w tym kolorze :) brzuszek robi wrazenie :) a włosy to masz "fabrycznie" takie proste? Ja bym też chciała to mi się falują same :)

11 lata 9 miesiąc temu #699166 przez karolinkanice16
siwa342 ale cudnie wyglądasz :) w niebieskim bardzo Ci do twarzy :) :*

11 lata 9 miesiąc temu #699167 przez siwa342
kasiak nie mam ani prostych ani kręconych mam takie pół na pół. Jak umyje głowę,zrobie kucyk i zakręce go to mi taki lok zostanie :) a aby miec takie druty to musze chwilę z prostownicą posiedzieć

MAJA

11 lata 9 miesiąc temu #699173 przez karolinkanice16
kasiak ja mam naturalnie proste bardzo rzadko używam prostownicy mogę Ci oddać :) ja bym chciała kręcone

11 lata 9 miesiąc temu #699175 przez Joanna89
Siwa bardzo ładnie wyglądasz!
Ja też mam proste jak druty, ale traktuje je falownicą :P u mnie burza, ale sucha nic nie pada...Oglądam siatkówkę i wcinam maliny :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #699179 przez kasiak
Ja to bym chciała krótkie znowu mieć. Miałam boba na głowie i było mi wygodnie, lekko i szybko schły. A teraz jak mam myć głowę to muszę sobie zaplanować czy nie potrzebuję gdzieś wyjść bo grube są i długo schną, a suszarkę używam raz na miesiąc jak mnie przyciśnie. Ogólnie to są takie do łopatek i nawet ładne, ale kurde latem porażka, a ile można w związanych chodzic :huh: jak obetnę to ci karolcia mogę wysłać pocztą :P tylko mąż mi nie pozwoli skrócić ;)

A jak dobrze pójdzie to jutro na imprezę pojedziemy we trojkę :laugh: mężu oddal auto do naprawy i jest szansa, ze jutro będzie gotowe. Jak będzie to jadymy razem, a jak nie to zostaje w domu, okaże się. Maz się ogarnia życiowo i powoooli coś może do tej ciemnej dyńki dotrze :P

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka