BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #699369 przez agusiaa26
Qltoorka cudowne wiesci z rana!!! :laugh:
GRATULACJE!!!!
Ale dzielna jestes, dajess nadzieje ze ten bol faktycznie jest do wytrzymania.
Cudownie ze juz masz dzidziusia przy sobie!! Odpoczywaj, regeneruj sily i dawaj fotke Mikolaja bo ciocie czekaja ;)

Przez te wasze opisy juz nie boje sie porodu, skoro dalyscie rade to i my damy:) juz nie moge sie doczekac na moja kolej:):)

Wczoraj uchwycilam na filmie calutka prawa stópke mojego dziecka jak mi sie odpychal w brzuszku- cudne uczucie:):)
Juz chce moje baby!! :) :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #699372 przez karolinap
Agusiaa26 - to tak jak ja - też dzięki dziewczynom nie boje się porodu. Ten bol naprawdę musi być do wytrzymania bo nie wierze zeby akurat trafiło się kilka tak wspaniałych porodów pod rząd :)

A Pola wczoraj tak się wyciągnęła ze jej noga normalnie chrupnela o moje zebro. Nawet mi przez myśl przeszło czy jej się nic nie stało, tak chrupnelo. Oj ma juz sile to moje dzieciątko :)

Też juz chciałabym mieć ja przy sobie :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #699375 przez NataliaK
Qltoorka gratuluję kochana, dzielna jesteś bo trochę to trwało. Ważne że masz już małego przy sobie. Ściskam was i również czekam na zdjęcie.

U mnie dziś noc dość ciężka, dużo wstawałam siusiu do tego mały się dużo ruszał jak nigdy w nocy i cały czas mnie bolał brzuch, nie wiem czy to normalne...

11 lata 9 miesiąc temu #699376 przez judytejsza
Wiatam mamusie:)

W piekny slonecznu dzionek;)
na wstepie gratulacje dla Qltoorki jestes bardzo dzielna, widzisz synek wiedzial kiedy ma wyjsc, cieszymy sie ze wszystko znioslas, teraz juz tylko z gorki, zycze wspanialego macierzynstwa i jeszcze raz gratuluje!

Ja tez juz marze o moim syneczku, wiecie tak juz chyba targaja mna emocje ze sny mam straszne, tej nocy az sie poryczalam, moj M. Az sie zerwal i siedzial caly czas przy mnie do rana, i udalo mi sie zasnac o 5. Chyba te myslenie tak dziala na moja podswiadomosc ze tak reaguje. Ale odpukac nwet sie wyspalam.

Dziewczyny juz niedlugo nasze dzieciaczki bedziemy miec przy sobie;)

11 lata 9 miesiąc temu #699382 przez emi87
Kamilka za dobrze tam córci i ani mysli wychodzić :D

siwa sliczna mamcia! w tym niebieskim ci do twarzy :cheer: włsoy piekne :) mam znajoma któa ma własnie takie pół na pół i grube i od 6 lat co roku robi sobie stałe prostowanie i na prawde ma piekne niezniszczone proste włoski :)

kasiak to widze ze wszystko na dobrej drodze :) zycze co by imprezka wypaliła :)

sylwia w Otwocku, nie w Warszawie :) tu mam swojego lekarza, mam blisko i dobrą opieke :)

Natalka hehe juz niedlugo ;)

Qltoorka gratuluje!!!!!! dzielna mamcia z ciebie! też jak czytam opisy porodów to chce moja Milcie :cheer: kochana ty sie tam regeneruj, informuj co i jak i koniecznie foteczke małego! bo e-ciocie muszą nad kims poachać i poechać hehe buziaki

ja wczoraj z męzem poszlismy na długi spacer, ledwo dolizłam do domu hehe efekt taki ze kości pipne bola jeszcze bardziej ale ogólnie nic sie nie dzieje na razie :D noce już mam każdą ciężka więc chyba sie przyzwyczajam :P

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #699386 przez karolinap
A to wczorajsze zdjecia, byc moze juz ostatnie z brzuszkiem :)

No i ubrałam sie w te same ciuszki co w 14 tygodniu :)
Oto porownanie :)
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #699392 przez emi87
karolinkap świetne porównanie! w ogóle masz fajny kształt brzuszka, nie jest okragły tylko taki troche podłuzny, jak piłeczka do rugby :cheer: bardzo mi sie to podoba :) no i zazdraszczam barku rozstepów :blush: śliczne foteczki :)

11 lata 9 miesiąc temu #699397 przez karolinap
Dzieki :) Przez ten kształt brzuszka, kazdy kto mnie widzi mowi: Ooo, widze ze chłopak bedzie :)
Na co ja: Nie, dziewczynka :)
Ktos: Z ksztaltu brzuszka widac ze chlopak.
Albo: Mojej kolezance tez mowili na USG ze bedzie dziewczynka a wyszedl chlopak
I inne takie :)
Niech Polcia sie juz urodzi bo czasami juz mnie denerwuje tlumaczenie, ze na 4 USG potwierdzono dziewczynke:)

11 lata 9 miesiąc temu #699424 przez osobka85
Qltoorka- gratulacje!!! :)

karolinap- ja ostatnio tez porównywałam zdjęcia brzuszka z różnych tygodni i się zastanawiam jak ja mogłam mieć taki płaski brzuszek!!! a cieszyłam się, że Mały rośnie :D dziwnie będzie bez brzuszka, ale już by Jasiek mógł być z nami.. :)

synek- Jaś <3

11 lata 9 miesiąc temu #699427 przez kasiak
Wow no Qltoorko gratulacje dla całej dzielnej trojki :) odpoczywaj tam a nie na forum siedzisz :P nic nam się przez kilka dni nie stanie a Ty potrzebujesz spokoju teraz a nie internetu :laugh: ale zdjęcia możesz dodać, nie obrażę się ;)

Karolinap taki spiczasty masz brzuszek :) i chyba nieopadnięty? :unsure:

My już po karmieniu porannym :) i dobrze bo mało brakło a bym się posikała :P a głodna bylam, że szok. Młody ma wywalone na wszystko,wiec jeszcze dwa razy pieluchę musiałam zmienić...za pierwszym razem zdażyłam śpiochy zapiąć a tu puuuur i następne kupsko...i obsikać mnie próbował, ale nie ze mną te numery :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #699431 przez Kasik88
Qltoorka ogromne gratulacje, dzielna mamusia z Ciebie!!! Zbieraj siły i dużo zdrówka dla Waszej trójeczki :D
siwa piękne zdjęcia no i w niebieskim bardzo Ci do twarzy.
karolinap śliczna mamusia z Ciebie, brzuszek cudowny.

U mnie też coś się chyba szykuje, wczoraj zaliczyłam kilka skurczy krzyżowych ale w długich odstępach czasu, dlatego dziś biorę się za podłogi na kolanach, może coś przyspieszy.

11 lata 9 miesiąc temu #699433 przez karolinap
Kasiak - nieopadniety? Chyba troszkę opadł ;) Kochana, ja chce juz rodzic :P Niech opada! ;)

11 lata 9 miesiąc temu #699438 przez dziubasek
Część mamuśki :laugh:
Qltoorka gratulacje kochana, wiedziałam ze dzielna z ciebie kobitka :) czekamy na fotki :) a jak tam twój bolacy problem? Czułaś go podczas porodu czy miałaś go w dupie ;) :unsure:
Karolinap mi też wczyscy mówią ze będzie chłopak... Ja co prawda miałam tylko jedno usg stwierdzające płeć ( no i mogę mieć suprise)

A my wczoraj balowalismy do 24 na 18ce kuzyna ;) mezus delikatnie mówiąc troszkę przesadzil z alkoholem ( i musiałam poród przesunąć o parę dni ;) ) ja z Miss wytanczylysmy się na zapas :)... A dzisiaj uwaga- tesciowa przychodzi do nas na noc :angry: jak się wqrwie to urodze ;) ...

A wy mi tu proszę nie fisiowac z fotkami tylko brać torbe pod pache i zapindalac na porodowke ;) :laugh: to co która dzisiaj się wybiera????

11 lata 9 miesiąc temu #699439 przez Joanna89
hej kochane :*

Qltoorka GRATULACJE ! dzielna z Ciebie mamusia !
Karolina pieknie wygladasz :)

ja wczoraj poskakalam po.kiju i hm... bolal mnie cala noc krzyz, teraz juz jest ok ,ale nie bylo to super przyjemne:(
teraz.jedziemy do fryzjera i na zakupy. Pogoda fajna bo tylko 20 stopni.
Milego dnia :)

11 lata 9 miesiąc temu #699444 przez dorkiszon
Qltoorka Gratulacje tez nie mogę uwierzyć, że już urodziłaś haha
Co z tą pępowiną on sobie tak zrobił, że miał supeł ?
I jak twoja przepuklina dawała radę przy parciu?
Jamajka mój storczyk przekwitnął i wypuszcza nowe korzenie i listki, ale kwiatów narazie nie ma.
Utrzymuję mu stałą wilgoć w doniczce.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka