- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nakrmilam Piczke o 22( pojechaala z dwóch Cyców bo to glodomor ) i teraz się ( ok 3:30) się obudzila
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
dziubasek dobrze ze malenstwo ma apetyt:) ładnie Ci przesypia, niektore przeciez sie budza co godzine to inne mamusie maja urwanie głowy:P
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Askan2 - śliczna ta Twoja Zabcia uwielbiam dzieci w tych komplecikach z h&m
karolinkanice - trzymamy kciuki i mam nadzieje ze juz po wszystkim i tulisz Ksawcia
Ale trafiła Ci się zmiana popoludniowa :|
Ja wczoraj byłam popoludniu porobić koleżance zdjecia w ciazy (też ma termin na lipiec) i jak wróciłam do domku to miałam lekkie skurcze bo trochę się powyginalam zeby ja dobrze uchwycić ale po kąpieli mi przeszło wiec szybko położyłam się spać póki był spokój zeby przespać ładnie nocke. I tak też było - ani razu nawet nie wstałam na siku
A na 10:00 mam usg - ciekawe ile wazy moja Stokrotka
Mój suwaczek myśli, ze jestem juz szczęśliwa mama
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj była na KTG i wszystko ok. Jakies pojedyncze skurczyki były ale bez rewelacji. Na koniec lekarz powiedział do zobaczenia za tydzień, więc chyba nie przewiduje, że urodzę w terminie, który jest na sobotę. Małej się nie śpieszy
Joanna89 a myślałam, że chciałaś biały stelaż do wózka? A tak w ogóle to jak Twoje skurcze? Już na porodówce?
Karolinkanice a Ty pewnie już urodziłaś. Czekamy na wieści
Emi po cesarce to pewnie dopiero jutro wyjdzie do domu. A może już dzisiaj?
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wow oby więcej takich nocy Julcia spala jak susel( tylko jedna pobudka w nocy a potem przed 8) nie spalam tak dobrze od miesięcy.... Może którejś mamie to pomoze( choć niewiem czy ta nocka to zasluga tego) położna mi poradzila żeby parę min ponosić pieluchę tetrowa na cycuchach a potem położyć dzidziusiowi pod glowka( dzidzia czuje wtedy zapach mamy i śpi spokojniej)... Aha ogłaszam wszem i wobec ze moja mleczarnia działa pelna para
Karolinkanice mam nadzieje ze juz po wszystkim
P.s a teraz wiadomość dla mamusiek w wersji 2w1, wczoraj mezusia koledze urodził się synus w PL, uwaga mama długo nie czuła skurczy zmartwila się bo dzidziuś mało się ruszał i okazało się ze ma pełne rozwarcie( 20 min i juz była mama) wręcz bezbolesnie
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziubaskumarzenie ściętej głowy. Ja już dzisiaj mam schizę od rana, mały ledwo nogą ruszy albo leciutko się przekręci raz na jakiś czas a tak tylko śpi. Skurczy brak a tu już 3 dni po terminie.
W piątek idę na KTG - zobaczymy co mi powie. W zeszłym tyg jak byłam u lekarza to kazał czekać.
To jakiś koszmar. Kiedy ja urodzę? Już mój synek za mną chodzi i mówi, że obiecałam, że w zeszłym tygodniu będzie miał brata
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gratuluje kolejnym rozpakowanym mamusiom zdjęcia bobasów rewelacyjne galeria się rozrasta!
Karolina mam nadzieję, że już i Ty masz Ksawcia przy sobie trzymam kciuki
Wczoraj byłam w szpitalu na badaniach USG, KTG. Alicja waży 3800, ale moim zdaniem może być ciutkę więcej. KTG w porządku, żadnych skurczów, szyjka skrócona ale zamknięta. Jutro mam się zgłosić na oddział patologii ciąży i będą mi wywoływać poród żeby mała już więcej nie przybrała na wadze i żebym mogła rodzić sn. Mam stresa jak przed ciężkim egzaminem.
Dziewczyny mam pytanie czy jak rodziłyście to miała któraś z Was zakładany cewnik? Jak to wygląda?
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli będą skurcze co 3-5 min nasilające się to mam iść do szpitala. Także póki co nie sieje paniki , mój mąż jest bardziej zestresowany. Dziś pojechał w trase i wróci wieczorem, rano ucałował brzuszek i powiedział ,Ala czekaj na tatusia. Ciesze się,że mój chłop się angażuje, to miłe.
Ja puściłam pranie , trzeba korzystać z pogody, pomyłam podłogi i odkurzyłam. Byłam w Rossmanie bo żarcie dla psa.
Rano mnie przeczyściło, juz 3 dzień
Skurcze są , ale nie za często. Nie świruję czekam spokojnie:)
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mycha ja kiedyś tutaj pisałam ze boli porodowych nie da się przeoczyć widać się myliłam przyjdzie i pora na ciebie kochana
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...