BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu #705890 przez dorota_k123
karolinkanice16 trzymam kciuki ;-)

Siwa czyli idziesz do szpitala w środę 24.07 a ja myślałam ze już teraz 17.07 ;-) takie małe niedopatrzenie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #705902 przez mycha7
Karolinkanice16 powodzenia i obyś za sobą pociągnęła kolejne Lipcówki ( mam również na myśli siebie :) )

11 lata 5 miesiąc temu #705906 przez karolinap
Mycha7 - dokładnie, niech Nas pociągnie :)
Bo po Emi87 zrobił się zastój :)

11 lata 5 miesiąc temu #705928 przez bisbas
Karolinkanice16 trzymam kciuki oby szybko poszło :)

11 lata 5 miesiąc temu #705936 przez patrysia305
karola - oby wsztystko gładko poszło :)

dziewczyny po cesarce kiedy można sobie już poskakać ?

11 lata 5 miesiąc temu #705943 przez karolinkanice16
Skurcze co 3-4 min bol nie do wytrzymania a ja jeszcze czekam na przyjecie i podlaczenie pod ktg zaraz go urodze w poczekalni

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #705950 przez agusiaa26
siwa342 spokojnie ja mam termin na 25 wiec to ja bede ostatnia ;)

dziubasek wydaje mi się że z tą miłością dzieloną na dzieci to różnie bywa, pewnie nie jesteś z tym sama ale to oczywiście nie oznacza że jesteś złą matka!! powiem ci tak, mam starszego brata- pierwsze dziecko moich rodziców i np widze że mama kocha go bardziej niż mnie- już zdąrzyłam się do tego przyzwyczaić choć jak byłam młodsza to było mi przykro, natomiast ja jestem córeczką tatusia i skolei moja młodsza siostra może czuć się z tym źle. Masz wielkie serce więc dwie panienki napewno się w nim pomieszczą ;) - no i szykuj miejscówke a trzecie:)

karolinkanice16 czekamy na wieści!! obyś dziś tuliła syncia :)
kurcze aż tak boli?? trzymaj się tam dzielnie i pamiętaj jesteśmy z tobą!! :kiss: :kiss:

Joanna89 mamy ten sam termin ale skurczy chyba nie mam, twardnieje mi za to brzuch tak jak tobie, czami myślę że zaraz odleci i synio strasznie sie wierci, czuje każdą kosteczke :blink: krzyż mnie boli ale w nocy na siku to czasami wstać i iśc nie moge, ale upławów nie mam no i myślę że to jeszcze nie czas na Julka, mężu ma imieiny 18go i tak myślę że może synio chce mu zrobić suprajsa :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #705958 przez Qltoorka
karolinka, jak potrafisz jeszcze do nas napisać w tych bólach to chyba nie jest tak źle, mam nadzieję ;) :P Ja tam jestem ciekawa Twojego rozwarcia przy tych skurczach... Trzymaj się kochana dzielnie i czekamy na informację, że Ksawuś jest już z nami :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Szybkiego i jak najmniej bolesnego rozwiązania :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #705997 przez karolcia84
hej , dziewczyny chciałam wam oznajmić iż urodziłam w sobote 13.07 o 14.00 Gabriele 3090 waga i 53 cm długa :))) ogolnie było ciężko ale dałam rade :)) pierwszy porod wspominam lepiej :))) od 23 w piątek meczyłam się ze skurczami ale rozwarcie stało 2 cm , w sobote rano o 10 dostałam kroplowke oksytocynę o 11.30 odeszły mi wody i potem rozwarcie ruszyło i o 14 była gabrielka , udało mi się uchronić krocze i nie miałam nacięcia mam pęknięcie na jeden szewek wiec wogole nie czuc :)) mala dostala 10 pkt apgar dzisiaj po 16 wrocilysmy do domku :) jak się ogarne dodam zdjęcia małej ale na fb bo tu nie wiem jak :) , troszkę bola mnie sutki bo mi mala poranila ale mam maltan i jakos ogarniam :))

11 lata 5 miesiąc temu #706007 przez siwa342
karolcia84 Gratulacje :) czekam na fotki :) tyle mi zostało oglądac cudze dzieci bo moja nie chce jeszcze wyjść

MAJA

11 lata 5 miesiąc temu #706008 przez judytejsza
karolcia84 gratulacje serdeczne:) szczesliwego macierzynstwa:)

karolinkanice powodzonka, dasz rade, juz chwilka dzieli Cie od spotkania z syneczkiem:)

11 lata 5 miesiąc temu #706009 przez Qltoorka
karolcia, GRATULACJE!!! Ależ Ci zazdroszczę tego jednego szwu.... :P Ale faktycznie długo się męczyłaś, a niby długie porody tylko u pierworódek... Jak widać, nie zawsze... Wazne, że już po i że już jesteście w domku :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #706021 przez Nikaa
karolcia gratuluje :)
Marta27 Mikuś cudny :) kochany maluszek nasz - najbardziej lubi spać na moich lub męża rękach albo na brzuchu mojego męża :) wiem wiem, że to tzw. zły nawyk, ale ciężko to tak bo Mikuś najwyraźniej potrzebuje naszego ciepła i dotyku
muszę się pochwalić, że pępowianka odpadła :)
dziś była położna i okazało się, że nasz maluszek za mało przytył od zeszłego tygodnia - musimy dokarmić 2 butlami dziennie :( a tak już byłam zadowolona, że nie ma problemu z laktacją :( - poza tym cały czas na żądanie karmienie

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 5 miesiąc temu #706025 przez Patrizia
karlinkanice trzymam kciuki za szybki porod kochana :)

Karolcia GRATULUJE :) i pekniecie na jeden szew super

Ksawerek(*)

11 lata 5 miesiąc temu #706028 przez agusiaa26
karolcia84 GRATULACJE :) :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka