- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Bo dziś miałam momentami tak ze miałam wrażenie ze chce mi się siku a jak usiadłam na kibelek to nic. Teraz po kąpieli Pola tak napiera główka w pipke ze aż mnie boli momentami, tak zaciska. Czy to moge być skurcze? Bo ja się nastawiam na duży bol i nie wiem czy to coś się dzieje czy ona się tylko przygotowuje tym napieraniem?
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Napieranie glowki tez mialam tak pisalam nawet tutaj ze boli mnie krocze ale to nie byly TE skurczd
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My sobie cycujemy
Kurde tak się przejelam ta nasza Natalka ze przestać o niej myśleć nie mogę... Dzielny ten jej mezus, Boże mam nadzieje ze ich koszmar skończy się w miarę szybko i będą mogli cieszyć się swoim synusiem...
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
My tez wlasnie cycujemy:)
Najbardziej rozczulaja mnie te usmieszki nieswiadome po karmieniu jak Mala ma odlot do spania cudowne sa;) a co to bedzie jak juz bedzie swiadomie obdarowywac mnie tymi usmieszkami bede skakac z radosci!
!!
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Nocka w miarę przespana, teraz juz spokój. Pola śpi
Na 7:30 mamy umówione KTG.
Karolinkanice - no trzymam kciuki z całych sił! I póki jeszcze jesteś z Nami na forum - informuj na bierzaco bo wiadomo jak jedna rodzi, to cala reszta rodzi z Nią wirtualnie
Czekamy na Ksawerego i jego na pewno kolorowe fotki - u Ciebie zawsze jest kolorowo
Kamilka22 - takie uśmieszki na pewno rozczulaja juz się nie moge doczekac polciowych uśmieszków tych nieświadomych jak i świadomych!
Buziaki dla Blanki i jej szczęśliwej mamusi
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Daj znac co i jak na KTG.
Karolinkanice jak myslisz o jedzeniu jesze to jest ok:) tzn ze jeszcze troche to potrwa:)
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Widzę pajacyk w rzeczach do szpitala dla Poli - mam identyczny pajacyk biały w różowe paski spakowany
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
zastanawiam się tylko czy założyć nowego od jej urodzin czy ciągnąć na starym
Ale prowadzić będę na pewno
My juz po KTG. Skurczy kilka pokazało, nawet po 80-100. Jeden dłuższy na 120 ale ja nic nie czułam mówiłam ze w nocy tak Napierała główka no i położna mowi ze widzi ze coś się szykuje ale nie wiadomo na jakim etapie
Wiec jej powiedziałam: ze to tylko Polcia wie
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Emi i Askan! Serdeczne gratulacje! Niech Wasze Pociechy chowają się zdrowo i będą Waszą Radością w życiu.
Natalia- ja też się za Ciebie modlę. Wracaj szybciutko do zdrowia i swoich Chłopaków. My z resztą też czekamy na Ciebie
Qltoorka- przypomniało mi się, że na odparzenia możesz smarować dupkę Mikołajka swoim mlekiem. U mnie pomogło na oczko- ropiało i było sklejone. Pediatra powiedziała też że można pępuszek myć mlekiem. I cycki też
Karolinkanice- trzymam kciuki za szybciutkie i bezbolesne rozwiązanie. Niech Ksawery zrobi Ci szybką niespodziankę
Uniuni- ja też nie lubię ryb. Czasem zjem łososia (ale tylko wędzonego na ciepło) ale potem do wieczora odbija mi się jak skurwenson i nawet kawa ma smak ryby poza tym Agusia26 i to nie hormony Wami rządzą (chodzi mi o tą chwilową nienawiść wobec Menszczyzn). Oni po prostu mają jeden zwój mózgowy mniej niż my, stąd wszelkie nieporozumienia i niedomówienia
Mamusie w dwupaku trzymam kciuki za szybki poród.
Mamusie po porodzie naturalnym zazdraszczam Wam wspomnień. Wiem, że ból i wysiłek jest nieporównywalnie większy niż w przypadku CC ale też ile wspomnień, wzruszeń i radości. Poza tym, mam wrażenie że jak mówię że miałam CC niektóre babska patrzą na mnie jakbym nie była 100% Mamą. Bo przecież szast-prast i urodziłam nie wkładając w to minimum wysiłku...
Dorkiszon ja z nadmiaru emocji już bym urodziła... Kiedy parapetówka??
Agniesia mam pytanko- oczywiście nie pogniewam się jeśli nie odpowiesz- czemu już nie karmisz piersią? Czy był jakiś powód medyczny czy po prostu przerzucasz się na mleko w proszku?
Mój Młodzian właśnie drzemie. Opił się jak bąk i nawet nie myślał się odbić. Więc na brzuchol Go i śpi. I beknął jak prosioczek Muszę się pochwalić zdolnym Dzieckiek (przynajmniej w tej dziedzinie)-Michaś ostatnio jednocześnie: beknął, pierdnął i czknął. Gdzieś tak za 5-6 lat Mam Talent jest nasz
Wczoraj cały dzień spędziliśmy w podróży napoiłam Miśka do oporu, a potem odwiedziliśmy wszystkich Pradziadków i moją Babcię na cmentarzu, i Kościółek i Tesco (miały być husteczki Pampers 6-pak za 25 zeta, ale oczywiście nie było) a potem szybki obiad i spacerniak z Menżem. Cały dzień z moimi Chłopakami, było cudownie. A dziś znowu sama (w sensie bez Menża).
No i od dziś biorę się za siebie. Trzeba powoli dietką zrzucić nadprogramową wagę. Nie czekam aż sama zejdzie, bo mogę się rozczarować Trzymajcie za mnie kciuki.
Buziaki
A no i dorzucam zdjęcie mojego Niunia- po tej minie wiem że jest pojedzony
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.