- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Karolinap ja też nabuzowana jak osa W jednej chwili mam ochotę przetrącić J. łeb, a za chwilę myślę sobie, że kurde niczemu nie winny.. no tylko ta ryba
Karolinkanice a masz może jakiś żelik chłodzący? Nie potrafię niestety pomóc, bo u mnie stopy właściwie nigdy spuchnięte porządnie nie były - odpukać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Kochane jestem najszczesliwsza mama pod sloncem- moja perelka pomaga we wszystkim(tzn my staramy sie ja angazowac we wszystko co z julka zwiazane)jest grzeczna, pilnuje Julci jak najukochanszej zabawki Ahhh zapomnialam dodac ze Julka zaliczyla dzisiaj swoje pierwsze grilowanko(pogoda cudna to nie bede dziecka kisic w domu, a na dworze spala jak susel)... Ja troszke padnieta jestem, rana boli(i jeszcze troszke mi sie z niej saczy-mam nadzieje ze przestanie)no i po wyzerce w szpitalu mam tylko 6kg mniej i odpukac ani jednego nowego rozstepu ale dziady pewnie jeszcze wyjda....
Buzki w brzuszki
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i zazdroszcze szybkiego porodu i corci przy boku
Karolinap, Uniuni widze ze nie tylko ja mam takie akcje:) uff
Tez czasami mojego bym udusila albo wyslala na ksiezyc ale zaraz mi mija i moglabym go tulic jak glupia, to chyba hormony i stan przedporodowy bo wczesniej taka walnieta nie bylam
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
dziubasek, dla mnie też Twoja rodzinka jest niedoścignionym wzorem... Szkoda, że nigdy nie uda mi się takiej rodziny stworzyć...
uniuni, I promise, never again... Ale teraz już wszystko porobione i mogę leżeć do góry brzuchem razem z syniem u boku przez okragły rok A rybę to zwiastuję Ci również po porodzie, jak J. się naczyta, że zawiera cenne składniki DHA dla maluszka Szczególnie, że zalecane jest podczas karmienia jedzenie ryb morskich dwa razy w tyg.
Kamilka, piękny opis porodu Ale...dziwi mnie, że tak szybko zabrali Ci dzieciątko na badania. Ja miałam Mikołaja cały czas na sobie podczas szycia. Potem odwieźli nas na salę poporodową, tam karmiłam pierwszy raz i dopiero potem mąż pojechał z małym na badania. Dziwię się, bo standardem jest teraz przecież metoda "skóra do skóry" przez przynajmniej nieprzerwaną godzinę po porodzie.
agusiaa26, nic się nie martw, też myślałam, że mój będzie mdlał i panikował, a tu zadziałała u niego taka adrenalina podczas porodu, że stanął chłop na wysokości zadania Nawet przeciął pępowinę a tak się zarzekał wcześniej, że co to to nie...
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
wczoraj 13.07.2013 o godz 17.35 na świat przyszła Mila mierzyła całe 58 cm i ważyła 3810 niestety po ponad 12h w szpitalu skończyło się cesarką-ale warto było! Mamusia dochodzi do siebie a córcia słodko śpi obok buziaki
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wstałam o 7 rano wpadłam na pomysł żeby spisać wszystkie rzeczy, które biorę z domu, żeby potem matka nie obrabiali mnie z synalkiem, że jakieś rzeczy należące do niej zabraliśmy i każe jej to przeczytać i podpisać. Pokazywałam jej już i mówilam co zabieram , ale chce to mieć na piśmie, bo jak oni tacy są to ja chce mieć poźniej spokój. Mój powiedział , że spisze wszystko co tutaj wyremontował, a nie zabieramy, bo nie bedziemy zrywać paneli czy farb zeskrobywac ze scian oraz rolet, płytek itp. rzeczy. Robimy to po to, aby miała swiadomość ile tu kasy włożyliśmy i pracy, której nikt nie docenił. Wszystkie gniazka, kontakty, lampy ona myśli, że były darmowe. I skoro tak ją krzywdziliśmy to za to ma wyremontowaną chate i też jej to napisze. Mojemu bratu chyba wygarne wszystko w liscie do niego, bo mialam nic nie pisac, ale raz, że dlaczego on mi mógł naciupać, a ja mam siedzieć cicho, a dwa, że w trybie rozszerzonym wyjaśnie mu kilka spraw. Gałki mu wyjdą, a na końcu mu napisze, że sobie nie życzę, aby sie wpierdalał w nasze życie i żadnego kontaktu z jego strony też nie, bo nie uważam go za mojego brata. Zaboli go to mam nadzieje.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie nadal cisza. Brak skurczy.
Wczoraj w końcu udało mi się namówić mojego K. na gałąź, bo miał blokadę od ponad miesiąca. Wyciągnęłam tajną broń a mianowicie, że już nigdy bez stresu do końca nie poużywa, hehe i podziałało od razu.
Już zapomniałam jak fajny jest sex Dzisiaj też poużywam i może w końcu coś ruszy. Dobrze by było bo od jutra znow u nas do piątku nie ma ciepłej wody
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Ej, dziewczyny, co z tą Natalią???????? Zbyt długo coś milczy.... ktoś coś wie...???
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś boli mnie dół brzucha jak za 8 dni nic to na KTG i wywołanie tydzień poźniej.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my bylismy rano na ktg, skurcze jakies wyszly ale szyjka zamkmieta,nieskrocona.Narazie sie na nic niezapowiada,chociaz polozna powiedziala ze moze mnie wziasc z nienacka bo pare skurczow bylo.silnych. Problem w tym,ze ich nie czulam,jedynie mrowienie w krzyzu. .
tak wiec czekamy na.Nasza myszke :)maz.zrobil obiadek,troche poskakalismy hihi a potem spacerek
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dwóch przycisków nie może ogarnąć właczyć i zablokować.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3