- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciekawe kiedy padnie na mnie może ten grudzień??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Dziubasek super! Dla mnie wasza rodzinka (dzięki Tobie), to wzór do naśladowania Bardzo przyjemnie się czyta jak za sobą tęsknicie i jak o siebie na wzajem dbacie
Kamilka kurde, teraz to nas załatwiłaś 'w następnym odcinku.. czy Kamila urodzi jeszcze we wtorek? czy rozwarcie się powiększy? Tego dowiecie się już w następnym odcinku'
Qltoorka a ile przytyłaś w trakcie? Ty w sumie patyczak jesteś, to pewnie nie dużo ale tym spadkiem kg, to robisz nadzieję A co do dzwigania.. powinnaś kopala w dupala dostać!!! To nie są żarty, masz szwy założone, a piczka tylko jedna! Uważaj na to proszę Cię. Mnie kiedyś babcia opierdzielała za to że dzwigałam coś podczas @. Nie wolno i tyle! Kurde, aż mi się słabo zrobiło jak przeczytałam, że Ci się krwawienie wzmogło
Dorkiszon Pakowanie to nic, ale rozpakowywanie, to dla mnie koszmar Kiedy zamierzacie się wyprowadzić? Macie już klucze do nowego mieszkanka?
Karolinap Kurde, u mnie też się zaczyna.. każdy chce wiedzieć pierwszy.. ja wiem, że napięcie rośnie i inni też czekają, ale to wkurza masakrycznie. Ja od dzisiaj marzę podwójnie by Mały już wyskoczył, bo J. robi obiady, wyczytał, że żeby dziecko przytyło trzeba jeść dużo ryby białej, czerwonego mięsa i drobiu i k...a przez cały tydzień - dzień w dzień była ryba. Zaznaczam, że ryby nie lubię w żadnej postaci I dziś kupił następne 3 opakowania .. powiedziałam mu, że będzie sam jadł..aż mi wszystko podchodzi na samą myśl
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- alba77
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
byłam na długim spacerze zjadłam dwa lodziki połaziłam po wodzie wróciłam do domu i padam na twarz a małemu się nie spieszy ;/ ehh...
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziubasku super,ze jestes juz w domku
mamy kolejnego maluszka.na.swiecie.Ksawerego:)Asia pisala na.fb :)klocus 4340 i 60 cm gratki dla mamy!
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
,chociaż jak nie urodze to mam iśc do szpitala dopiero 24
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam spokój z sąsiadami, bo tam gdzie sie wyprowadzam nikt mnie nie zna, a tutaj znaja mnie od małego więc wszystkie ciekawe ciule może sie nie doczekają widoku mnie z dzidziusiem przynajmniej nie odrazu i ewentualnie na chwile. Nie lubie tego osiedla, bo jest za duże więc kolejny plus wyprowadzki, bo zawsze marzyłam, żeby stąd uciec i w każdym oknie tutaj mam widok na blok i to bardzo blisko, a tam nie.
Ogólnie atmosfera u mnie teraz w mieszkaniu taka, że z matka wogóle nie gadałam dziś ani razu i siedzi w pokoju zamknięta , a ja tez zamknieta. Zrobiłam obiad zawsze jej zanosiłam pod nosek teraz zostawiam na stole w kuchni nie brała obiadu aż do 18 wieczorem w końcu głod przyszedł i postanowiła sobie przygrzać. Odkurzane nie było juz 3 tygodnie szlak mnie trafia, ale mamy wywalone zawsze mój odkurzał czasami ja, ale matka nigdy , a nam juz nie zalezy w końcu nie nasze mieszkanie. Poprostu wszystko to co zawsze sprzatałam olewam od kilku dni.
Moja matka tylko leży cały czas, ale jeszcze 3 dni mojego gotowania i nara.
Kurcze priorytetowo musze kupic jeszcze na koniec deske do prasowania , a spłukani jesteśmy.
Duzo rzeczy jeszcze trzeba kupić np. priorytetem jest tez mikrofala, której tam nie ma.
Dobrze, ze mam 4 garnki swoje które biorę i kilka rzeczy do kuchni i talerze trzeba tez kupić, bo nie mamy ani jednego. Zamiast w spokoju teraz czekac na dziecko to ja mam taki rozpiździaj w życiu czasami nie ogarniam.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Emi gdzie jesteś Kochana Mam nadzieję tulisz Milę
Nadal nikt nie ma żadnych wiadomości od Natalii?
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Wiec wrocilam na sale a tam wody mi odeszly chlusnelo niezle. skurcze co 10min Wzieli mnie na ktg i badanie a tam 3cm rozwarcia. Wzieli mnie na porodowke zadzwonilam do Grzeska ze moze przyjechac z mama bo rodze. Oni w godzine przyjechali bo to pod moim miastem rodzilam. Jak przyjechali to mialam juz 7cm rozwarcia. Caly czas siedzialam na pilce albo lekko podskakiwalam albo takie kolka robilam. Przy porodzie byla mama moja Grzesiek z drzwiami i tam polozna go zagadywala bo biedny prawie mdlal hehd. Mama mi bardzo pomogla. Wycierala czolo, chlodzila kark itd itd itd bym mogla wymieniac.
Dla mnie najgorsze byly te bole parte. Bo nie umialam przec... zatrzymywalam powietrze zamiast dalej przekazywac. Ale jakos dalam rade. Rozcieli mnie i pomogli w wydobyciu Malutkiej. Samo wyjscie dziecka nic juz nie boli WIELKA ULGA jest Ból przemija momentalnie. A jak polozyli mi Ja na klatce piersiowej ehh.. CUDNE uczucie płakalam jak nie wiem itdo mamy mowilam ze mam juz córeczke hehe:)
Mala dostala w pierwszej minucie 8pkt a po minucie 10/10.
Grzesiek z mama i polozna zabrali Malutka i poszli do sali i kapali Ja. Mnie zszywali w tym czasie. Zszycie mnie nie bolalo. Bardzo mnie telepalo ze zmeczenia masakrycznie. Po zszyciu zawiezli mnie do sali gdzie czekali na mnie wszyscy. Grzesiek ucalowal mnie i dziekowal za cudna córeczkę.
Mała przylozyli mi do cycka i ladnie zassala i tak spalysmy bardziej czuwalam nad nia.
Wiec tak to wygladalo u mnie. akcja porodowa szybko poszla. Wody odeszly mi po 22 a urodzilam o 1 rowno.
A teraz jestesmy w domu od wczoraj.i poznajemy sie wzajemnie:)
Musze Was nadrobic zeby byc na bierzaco BUZIAKI!
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Super, ze tak szybko Ci poszło i ze mama pomogła i Grzesiek był z Wami
Zazdroszczę juz Wam, ze macie Blanke przy sobie i możecie się siebie uczyć nawzajem
Milej nauki! Buziaki dla Blanki :*
Ja powoli chyba wpadam w jakiś rodzaj depresji. Przez to czekanie nie potrafię się nawet uśmiechnąć. Nie wiem czy to ta pogoda tak potęguje moje smutki. Maz wrócił z meczu, zadowolony i stęskniony a ja w ogóle dla niego nie umiem być mila.
Tak bardzo nie moge się doczekac tego porodu, ze po głowie chodzą mi same smutne myśli, mam nadzieje ze jutro przyjdzie nowy dzień i spędzimy go z A. radośnie.
A telefon to chyba wylacze bo jak jutro przyjdzie kolejna seria smsów czy juz urodziłam to wysiade :|
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa