- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gratulacje Askan i Emi87:)
karolinkanice powodzona w rozkreceniu akcji:) 3mam kciuki
siwa342 moze i ja zostane z Toba na koniec bo nic sie nie dzieje...
Joanna89 Brzusio bardzo opadł, moze to juz niedługo...
A u mnie oczywiscie jak nie urok to sraczka, zle mi wyliczyli termin, kurka wkurzyłam sie na maxa takze poprosze Qltoorka jak mozesz to zmien mi termin na 18 lipca. Wiecie co jest najgorsze upierali sie ze to ja zle licze a ja sobie wyliczyłam na samym poczatku ze termin wypadnie na 18, ale sie upierali przy 10-tym...jestem zła bo bałam sie ze przenosiłam a tu jeszcze do czwartku mam czas...uhhhh...
Diziaj byłam na kontroli po wyjsciu ze szpitala, wszystko ok na ktg, zero skurczy tylko 2 cm rozwarcia, w piatek jeszcze był 1cm...moze cos sie wykluje, teraz juz wszystko mi jedno kiedy, wazne zeby było z synkiem wszystko ok, a po drugie wczoraj rocznica slubu mineła i prezentu synek nie zrobił, widocznie mamusia i tatus nie zasłuzyli:P
Pozatym wszystko ok czujemy sie dobrze i cierpliwie czekamy, zli na lekarza bo liczyc nie potrafi:/
- jabluszko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Właśnie wczoraj z A. tak rozmawiałam i próbowałam wyobrazić sobie ten bol krocza PO. I pytam go jak to moze bolec? Wiadomo ze tego nieprzechodzil i nie wie co to za bol ale temat do rozmowy dobry
Ja nie moge sobie wyobrazić tego, ze ten szew ciągnie i ze usiąść nie można
Ale juz niedługo sięprzekonam
Optymistycznie działają na mnie posty dziewczyn które po porodzie wskoczyly juz na gałęzie i nie bolało i wszystko ładnie sie goi To jakas nadzieja
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Tak jak Wy poczytałam o tej chorobie Natalii i włos się na głowie jeży! Mężem tez trochę wstrzasnelo...i uswiadomilo, że mimo wszystko nigdy nie wiadomo co nam się w życiu może przydażyć. Trzymamy wszyscy kciuki za szybki powrót do zdrowia oby się wszystko dobrze skonczylo.
Karolinki, obu Wam życzę szybkich porodów
Widzę, że kolejne mamuski powoli zmierzają w stronę strefy zrzutu
My mamy się dobrze. Noce niuniek przesypia bez większych problemów. Dzisiaj o polnocy myślałam go budzić na karmienie. Otworzył oczy jak zmieniałam pieluchę i zaraz zasnął z powrotem...polożyłam go na łóżku, podstwiam cyca a dziecko zero kontaktu pierwszy raz się zdarzylo, ze nie udalo się go dobudzic! Myślę dobra, ide spać, zglodnieje to da mi znac za pol godz sam szukał cyca i strasznie byl oburzony, ze musi czekac maly terrorysta
Kupska wali takie, że aż pielucha ciężka, czasem jak się zesika to ciężko ją podnieść. A jakie miny robi jak się spina do wyrzucenia torpedy mój ksieciuniu teraz śpi nakarmiony pod korek, to może dośpi do 18 chociaż slysze, ze miauczy czasem.
Korzystając z okazji gotuje rosolek, umyje podloge i nastawie pranie odmeldowuje sie
- jabluszko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
karolinap, dziękuję za linka Bardzo fajny ten Twój blog I te pamiątki Twojej mamy, coś niesamowitego... Mnie niestety nie oddali już karty ciąży po porodzie... ze szpitala na pamiątkę wyniosłam tylko opaskę, którą miał na rączce i bilecik z danymi malucha z wózeczka szpitalnego...
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
No moja mama to nawet nie pamiętała, ze takie rzeczy zachowała wiedziała tylko o listach Koperta z tymi pamiątkami jest juz tak delikatna, ze ledwo sie trzyma. To jednak 24 lata temu było
Takze jak znajdziesz chwilkę to możesz zalozyc bloga i zacząć zapisywać swoja relacje z życia Twojego i Mikołaja mozesz zaczac od tego jak Cię ciągnie szew
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- jabluszko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
villcia/dorota_k123 mam termin na 22 lipca,jeśli nie urodze 24 musze iść do szpitala-zalecenie mojego ginekologa,wtedy będą mi wywoływać albo trzymać do porodu
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie ból w krzyżu, taki tępy, nie silny , ale jest no i skurcze ale teraz znów nie tak często.