- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiak ahh te chlopy mój to nawet nie próbuje ściemniać tylko dyplomatycznie mnie podchodzi i w rezultacie i tak wychodzi ze się z nim zgadzam
My po wizycie położnej, zdjela mi klipsy z rany( mam nadzieje ze się nie rozkleji) a tak wogole to Julka była ciulowo ułożona i miałam 17klipsow(a ona 3kg) Maja(4.5kg) i miałam tylko 11 klipsów... Chyba doktorek był zmęczony nocnym dyzurem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
- Otrzymane podziękowania: 0
Karolinap mówili coś o wywoływaniu? U mnie wód jest sporo więc liczą na to, że Nils jeszcze podrośnie dlatego nie będą wywoływać.. sam ma wyjść
Kasiak heheh faceci To w szampańskim nastroju musiał być jak razem z synem cycami się bawił Mój nigdy nie kłamie. Nawet jak powinien - żeby mnie nie denerwować za to dyplomata urodzony. Zamiast powiedzieć 'O żesz kuwa ale grubo w tym wyglądasz' , to grzecznie mówi cyt. 'My love this is not fair to your figure' Ile razy miałam ochotę mu główkę ukręcić, bo te komentarze jego, to jak dostać gównem tylko w woreczku - nie pobrudzi a wiesz, że gównem Cię trafiło
Nils nie wyszedł. W nocy budziły mnie co godzinę bóle w krzyżu dosyć silne. Czop mi odchodzi kawałkami od niedzieli. Najpierw był przeźroczysty, później pozbawiony na brązowo teraz glutki mleczno-przeźroczyste coś tam się dzieje, ale nie na tyle, żeby już kopytem w ziemi grzebać na dziś był wyznaczony mój termin z @
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
dziewczyny ktore juz urodzily mam pytanie czy zniknela am juz ta brazowa linia z brzucha?? bo u mnie caly czas jest i nie zauwazylam zeby znikala, tak z ciekawosci pytam
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Dziekujemy za wszystkie gratulacje :* nasz synek to aniolek plakal tylko dwa razy cyca juz possal i spi
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- villcia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Olcia pewnie czop już odchodzi, zaczyna się coś dziać Trzymam kciukasy, oby się szybko rozkręciło
Ja już po wizycie położnej z KTG, nic nie wskazuje, że mój maluszek opuści wktótce maminy bębenek A szkoda, bo czekam i czekam....
Pozdrawiam i jeszcze raz gratki dla Karolci!!!
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
Karolinkanice jakie nie wiem jak wstawić na forum z tel.. może lepiej na lipcowkach na fb?
Bea kreatywna z Ciebie kobietka Sówki boskie
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Mojego A. siotra też miała malowodzie i juz 2 tygodniu przed terminem położyli ja do szpitala. Ale dzwoniłam dziś do niej to mnie pocieszala ze moze ona miała drastycznie mało wód i dlatego tak szybko musiała zostać na oddziale.
Ale ja właśnie od dłuższego czasu juz czuje ze Pola jest w całym moim brzuchu i wydawało mi się tych wód jest mało bo brzuch mam non stop twardy i czuć ze ona tam juz miejsca nie ma.
I jak tak sobie poczytałam w necie o tym to wolałabym juz iść do szpitala i tam czekac.
Karolinkanice - no ja właśnie nie wiem jak się dodaje z telefonu. Ale można na fb z telefonu dodać do naszej grupy to tam go byśmy zobaczyly i te jego włoski
Bea2a - cudne te sowki. A sama je zrobiłaś? Kupiłaś gotowe sowki i poprzyczepialas? Bardzo mi się podobają
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uniunija to bym chciała żeby mój tak ładnie się wyrażał o mojej tuszy, a ten wczoraj mówi do mnie" kochanie ty juz prawie nie masz brzuszka tylko szeroka dupka ci zostala"
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Szlam z A. i wyprzedzilam go i mowie: a z tylu widać, ze mam brzuch, ze jestem w ciąży?
Na co A.: Nie nie widać widać tylko ze masz większy tyłek
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziubasku nie jest taki zły jak zdrobieniami jeszcze gada dupka, brzuszek - w tym jest miłość!
J. W niedziele sklecił piękne zdanie po polsku! Wstał przede mną i zazwyczaj przygotowuje śniadanie dla nas. Tym razem przyszedł żeby mnie obudzić bo chciał żebym usmazyla chlebek w jajku ciągnął mnie za nogi i prosi 'noo chodź, noo chodź' wziął moje ręce zarzuca sobie na szyję żeby mnie z łóżka podnieść i 'no chodź do jajka'
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
karolinap moja też taka uparta nic na nią nie działa,ani prośby ani groźby