BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu #706626 przez dziubasek
Karolinka no wreszcie :D gratulacje kochana:) czekamy na kolorowe fotki Ksawerego :laugh:

Kasiak ahh te chlopy :angry: mój to nawet nie próbuje ściemniać tylko dyplomatycznie mnie podchodzi ;) i w rezultacie i tak wychodzi ze się z nim zgadzam ;) :angry:

My po wizycie położnej, zdjela mi klipsy z rany( mam nadzieje ze się nie rozkleji) a tak wogole to Julka była ciulowo ułożona i miałam 17klipsow(a ona 3kg) Maja(4.5kg) i miałam tylko 11 klipsów... Chyba doktorek był zmęczony nocnym dyzurem :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #706665 przez uniuni
Karolinkanice Gratulacje kochana :kiss: Pochwal się tym swoim Bączkiem :)

Karolinap mówili coś o wywoływaniu? U mnie wód jest sporo więc liczą na to, że Nils jeszcze podrośnie dlatego nie będą wywoływać.. sam ma wyjść ;)

Kasiak heheh faceci :laugh: To w szampańskim nastroju musiał być jak razem z synem cycami się bawił :silly: Mój nigdy nie kłamie. Nawet jak powinien - żeby mnie nie denerwować ;) za to dyplomata urodzony. Zamiast powiedzieć 'O żesz kuwa ale grubo w tym wyglądasz' , to grzecznie mówi cyt. 'My love this is not fair to your figure' :laugh: Ile razy miałam ochotę mu główkę ukręcić, bo te komentarze jego, to jak dostać gównem tylko w woreczku - nie pobrudzi a wiesz, że gównem Cię trafiło :laugh:

Nils nie wyszedł. W nocy budziły mnie co godzinę bóle w krzyżu dosyć silne. Czop mi odchodzi kawałkami od niedzieli. Najpierw był przeźroczysty, później pozbawiony na brązowo teraz glutki mleczno-przeźroczyste :) coś tam się dzieje, ale nie na tyle, żeby już kopytem w ziemi grzebać ;) na dziś był wyznaczony mój termin z @ :)

11 lata 5 miesiąc temu #706685 przez Patrizia
Karolinkanice GRATULACJE :)

dziewczyny ktore juz urodzily mam pytanie czy zniknela am juz ta brazowa linia z brzucha?? bo u mnie caly czas jest i nie zauwazylam zeby znikala, tak z ciekawosci pytam :)

Ksawerek(*)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #706688 przez karolinkanice16
Kochane jak dodajecie zdjecia z telefonu tu na forum bo chce dac a nie wiem jak

Dziekujemy za wszystkie gratulacje :* nasz synek to aniolek plakal tylko dwa razy cyca juz possal i spi

11 lata 5 miesiąc temu #706702 przez olcia1989a
CZeść dziewczyny!!gratulacje dla nowych mam!o 6 rano poszłam się załatwić i zaczęło lecieć ze mnie śluz z krwią.tak około 3 godzin.od tego czasu skurcze słabe bardziej ból kręgosłupa czy myslicie że poród się niedługo zacznie??

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #706706 przez bea2a
U mnie się nic nie dzieje, więc postanowiłam zrobić coś dla córci. Na początek girlanda z sówkami :)

Patrizia moja kuzynka jest rok po porodzie i mówiła mi ostatnio, że jeszcze ma tą kreskę, więc nie wiem czy to indywidualna sprawa, czy ona po prostu tak długo zostaje. Mi nie wyszła w ogóle.
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #706711 przez villcia
Karolinka serdeczne gratulacje!! Super, my z brzuszkami możemy tylko pozazdrościć. Czekamy na swwet focie oraz relację z przebiegu porodu. Teraz odpoczywaj i ciesz się swoim SZCZĘŚĆIEM :)

Olcia pewnie czop już odchodzi, zaczyna się coś dziać :) Trzymam kciukasy, oby się szybko rozkręciło :)

Ja już po wizycie położnej z KTG, nic nie wskazuje, że mój maluszek opuści wktótce maminy bębenek :silly: A szkoda, bo czekam i czekam....

Pozdrawiam i jeszcze raz gratki dla Karolci!!! :) :) :)

11 lata 5 miesiąc temu #706712 przez uniuni
Olcia myślę, że Ty następna będziesz tulić swoje dziecię :)

Karolinkanice jakie nie wiem jak wstawić na forum z tel.. może lepiej na lipcowkach na fb?

Bea kreatywna z Ciebie kobietka :) Sówki boskie :D

11 lata 5 miesiąc temu #706720 przez karolinap
Uniuni - no właśnie nic nie mówili o wywoływaniu :( lekarz tylko jak obliczył to malowodzie to mowi: czas rodzic! I tyle.
Mojego A. siotra też miała malowodzie i juz 2 tygodniu przed terminem położyli ja do szpitala. Ale dzwoniłam dziś do niej to mnie pocieszala ze moze ona miała drastycznie mało wód i dlatego tak szybko musiała zostać na oddziale.
Ale ja właśnie od dłuższego czasu juz czuje ze Pola jest w całym moim brzuchu i wydawało mi się tych wód jest mało bo brzuch mam non stop twardy i czuć ze ona tam juz miejsca nie ma.
I jak tak sobie poczytałam w necie o tym to wolałabym juz iść do szpitala i tam czekac.

Karolinkanice - no ja właśnie nie wiem jak się dodaje z telefonu. Ale można na fb z telefonu dodać do naszej grupy to tam go byśmy zobaczyly :) i te jego włoski :)

Bea2a - cudne te sowki. A sama je zrobiłaś? Kupiłaś gotowe sowki i poprzyczepialas? Bardzo mi się podobają :)

11 lata 5 miesiąc temu #706721 przez dziubasek
Patrizia mi po Miss parę tygodni nie znikala a teraz jestem 5 dni po porodzie i juz jej nie ma i wogole brzuch mi spada w tempie błyskawicznym ( boje się ze te dziady mi powylaza znowu)
Uniunija to bym chciała żeby mój tak ładnie się wyrażał o mojej tuszy, a ten wczoraj mówi do mnie" kochanie ty juz prawie nie masz brzuszka tylko szeroka dupka ci zostala"

11 lata 5 miesiąc temu #706723 przez Joanna89
bea2a super sówki ! :) Masz talent kobitko !

11 lata 5 miesiąc temu #706729 przez karolinap
Dziubasek - ja ostatnio też usłyszałam podobny komentarz :)
Szlam z A. i wyprzedzilam go i mowie: a z tylu widać, ze mam brzuch, ze jestem w ciąży?
Na co A.: Nie nie widać :) widać tylko ze masz większy tyłek :P

11 lata 5 miesiąc temu #706735 przez karolinkanice16
Chcialam dodac na fb Wam ale moj A sie uparl ze dopiero jutro bo mysli ze caly fejsik go ujrzy mimo ze mowie mu ze grupa zamknieta ahh ci faceci i ich mozgi. A ja jestem w szoku jaki ja mam ekstra brzuch rozstepy ktore wyszly zaraz przed porodem zanikly i w ogole jest ladny i maly :).

11 lata 5 miesiąc temu #706736 przez uniuni
Karolinap to poczekaj ze w 2 dni i jedz do szpitala powiedz, że Ci się maleńka bardzo mało rusza, to powinno ich nastraszyc ... nastraszylo lekarzy tutaj gdy nam się młody rozleniwil na kilka dni :)
Dziubasku nie jest taki zły jak zdrobieniami jeszcze gada :laugh: dupka, brzuszek - w tym jest miłość!

J. W niedziele sklecił piękne zdanie po polsku! Wstał przede mną i zazwyczaj przygotowuje śniadanie dla nas. Tym razem przyszedł żeby mnie obudzić bo chciał żebym usmazyla chlebek w jajku :) ciągnął mnie za nogi i prosi 'noo chodź, noo chodź' wziął moje ręce zarzuca sobie na szyję żeby mnie z łóżka podnieść i 'no chodź do jajka' :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #706737 przez siwa342
karolinkanice16 Gratulacje :)

karolinap moja też taka uparta nic na nią nie działa,ani prośby ani groźby

MAJA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka