- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

magda, niestety ja mogę tylko się domyślać jak wiele Cię to kosztuje... Cokolwiek się stało mam nadzieję, że obecność Michałka okaze sie dla Ciebie niezwykle pomocna w ciężkich chwilach...
Misio śpi w łóżeczku (no wciąż się nadziwić nie mogę), ja posprzątałam, zjadłam śniadanie, przygotowałam wstępnie obiadek to i chwila się znalazła na zajrzenie do karolinyp

- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Qltoorka zazdraszczam łóżeczka. Mała właśnie śpi na rogalu do karmienia przy mnie oczywiście, czyli w wersji, w której ruszyć się nie mogę. Dzisiaj jednak zrobiłam postępy ze spaniem. Rano uśpiłam ją na 40 minut w wózku, potem poszłyśmy na zakupy i spała w chuście godzinkę i 30 minut po powrocie jak ją włożyłam do wózka. Wiem, że powinna spać w łóżeczku ale każda chwila jej snu w dzień jest dla mnie ważna bo przecież takie dzieciątka powinny jak najwięcej spać. Muzyczkę ściągnęłam i wypróbuje po następnym karmieniu.
Nie wiem cz Wam pisałam ale karmię małą z piersi ale przed snem muszę ją dokarmić mm bo jej nie starcza. Ale nie pije dużo mm bo wczoraj np. tylko 40ml. Wtykam jej też wieczorami smoczka i wczoraj chwilę possała nawet - taki mały sukcesik

karolinap super masz tego bloga. Też chciałam robić ale brak czasu spowodował, że ostał mi się tylko kulinarny. Ale kupiłam duży album na wklejane zdjęcia i będę małej robić taki wypasiony albumik z opisami, wklejkami itp.
uniuni im więcej o Tobie czytam, tym bardziej stwierdzam, że musisz być silną babką bo życie Cię nigdy nie rozpieszczało.
dziubasek u nas też pogoda jesienna... a ja i mała zakatarzone, więc tylko na zakupy poszłyśmy. Spacer odpuszczamy.
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

karolinap też czytałam Twojego cloga, super pamiątka!
u nas tez zimno, byłam z małym na spacerze bo siostra przyjechała wiec mi pomogła z wózkiem

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

No, przyznaję, że mniej motania niż przy kieszonce, jednak trudniej się materiał dociąga niż w kieszonce... Ale mały się tak drze przy zawijaniu, że głowa boli i ja się robię przy tym niespokojna... Czekam aż przyjdzie to nosidełko mei tai, które ma kasiak-tak jak pisałam na fb kupiłam używane... chusta super, ale nadal nie chce mi się motać tyle...-leń ze mnie, ot co...
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja sama czasami wracam do początku i czytam i wspominam

A za kilka lat jak bedzie milo poczytać

Co do chustowania - to zawija się z dzieckiem? Czy najpierw wiaze a później wkłada dziecko? I jakie macie - elastyczne czy tkane? Wiadomo ile ludzi tyle opini ale Wasze opinie są dla mnie ważne

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

karolinap daj namiary na Twojego bloga tez kukne

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
I tak, chustę wiąże się razem z dzieckiem niestety...
Zobacz sobie najpierw filmiki instruktażowe na youtube. Będziesz wstępnie wiedziała czy czujesz się na siłach tak wiązać.
Podaję Ci linka do wiązania typu kieszonka:
jest też:kangur, podwójny X, plecak prosty- to chyba tyle

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)

obkupiłam dziś małą w ciepłe ciuszki bo jakos tak mało miałam bluzek z długim itp... opczywiście w sh

dokumenty na becikowe złozone

ps - wczoraj też była kupa ale juz mniej spektakularna i zaskakujaca. nawet ją przyciełam jak robiła - skupienie na twarzy, czerwien na polikach, stęk i pryyyk

ach i dogrzebalam sie o co z Dzoaną chodziło...no no nudno nie jest

Qltoorka aż sie cofnełam pare stron wstecz - świetna fryzurka!!!! strasznie mi sie podobaja krótkie fryzury ale nie mam narazie odwagi

wyobraziłam sobie ciebie jako Madonne hehehe
tez musze pomysleć o kurtce dla siebie i kombinezonie dla małej...
karolinap123 mąz mówił że to mogą być jakies przeciągi w pionach czy cos takiego...albo duchiii

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
NataliaK haha to ciasto pierwsza klasa by wyszło

narazie piore cały czas w białym jeleniu

agusiaaaa już taki siłacz? fiu fiu
ale miałaś sen matko! choć mi pare dni temu sniło sie ze chciałam komus pomóc i jakies złe duchy mnie opetały i nie mozna było mi pomócx i nikt nie chciał mnie przygarnąc

a gabka pierwsza klasa!

dziubas to teraz możesz zacieszać szerokim usmiechem

a jak mała sie dzis czuje?
osóbka - z-a-b-i-ł-a-b-y-m! jak można obcej babie dziecko sprzedać o wrrrr zagryzłabym teściowa za takie cos :/ niepoważna... bliżsaej rodziny dziecko nie miało? stray na miejscu, babcia na miejscu a karmi jakas obca osoba....ech co za ludzie. współczuje ci kochana bo ja bym wyszła z siebie i staneła obok na twoim miejscu...
nala próbuj róznych rzeczy - trzeba zaryzykowac

moonia mam to samo z seksem... i tez porobiły mi sie takie ala krostki na ramionach...kiedys juz tak miałąm i nie wiem od czego to cholerstwo... a co do włosków to pewnie jeszcze sie nie unormowały hormony - ja do tej pory mam kreske na brzuchu

a jak mały - dzis lepiej?
asiulek no śliczny mały mężczyzna! wycałować od e-ciotki hehe
Patrizia no koniec tego obijania

ale sie ciesze twoim sprawozdaniem z wizyty!! my tu wszystkie cie dopingujemy i czekamy razem z Tobą :* przezywamy jak swoje jak to dziubas napisala

bea niektóre dzieci tak maja smok be i koniec... spróbuj jak uda sie zassac smoka to tak delikatnie go niby wyrwac z buzi - wtedy podobno u dzieci wzmacnia sie moc zasysania... albo próbować próbowac i jeszcze raz próbowac. a postepy male widze juz sa

karolinap współczuje migreny

madziu wiekszosc z nas pewnie cie rozumie bo u kazdego w blizszej lub dalszej rodzinie pojawia sie ten problem. nale jestes zajebista babką, super mama i zonką i to jest najważniejsze!!!! ty stworzysz dla młodzieńca wspaniały dom, pełen miłości

kieruje te slowa rowniez do mooni i kazdej ktora ma ten problem kochane cycki do gory i do przodu!
kasiak no moze to wstep i cwiczenia do upragnionego "mama"

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

emi, widzisz ile Cie omineło podczas Twej nieobecności?

dziubas, jak dziś Julcia sie miewa?
Natalia, ja wciąż piore rzeczy w dziecięcym... ale najczetniej bym juz prasowanie porzuciła

- nala
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Karolinap, mnie najbardziej w Twoim blogu podobają się zdjęcia

Współczuje migreny :/ też często miewam bóle głowy, ale nie aż takie na szczęście.
Magdalena, przytulam mocno. Syncio doda Ci się i będzie dobrze. Trzymaj się dzielnie! Oby nie wpłynęło to na Twój pokarm, także głowa do góry.
Pati, świetna wiadomość! To czekamy na zielone światło w takim razie i fajnie, że wizyta za free

Kasiak, nie wiedziałam że jest tyle rodzajów kup

NataliaK, ja piorę w dziecięcym proszku. Gdzieś czytałam, że najlepiej w takim prać nawet do 3 r.ż.
A my dzisiaj kończymy 2 miesiące i rekord na spacerze 3 godz.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.