- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)

nala narazie wysypka była tylko po pomidorach i czekoladzie. ogólnie nie widze róznicy po spróbowaniu czegoś nowego,jak ma ataki "chyba" koleczki tak ma. ma koleczki i ten refluks no ale taki jej urok

alllle słodzina

a to moja pyzula dziś

a tu w wersji "lewituje i prosze mnie nie dotykac,nie całowac i nie robić zdjęć

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nala
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Patrizia cudowne wieści! Trzymam kciukasy, żeby wreszcie Wam się udało

Emi super, że jesteś

Karolinap blog mega sympatyczny- Pola przecudna no i tak fajnie ciepło piszesz- aż chce się czytać

Nala super dzidzia- ucałuj ją gorąco

Natalia ja również piorę w dziecinnym proszku, bo szczerze powiedziawszy nawet się trochę bałabym zaryzykować

- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

P.S. Nasze forum to nie "Moda na sukces" i trzeba być na bieżąco (wiem coś o tym, bo też często miewam zaległości z racji zazdrosnego syna

- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Monia czemu sie dziwisz, ja tez piore ciuszkki w niemieckim proszku tym samym w ktorym pierzemy nasze ciuszki, jedynie biale pranie piore w loveli do bialego. Malemu nic nie jest, bez przesady

Emi poka jakie lupy upolowalas dla Milci, Dzoany nie ma komu wstawiac zdjec z szopingu

I witaj w klibie, tez jakos ochoty nie mam na skakanie :\ mezowi robie ta przyjemnosc i nie odmawiam ale jakos iskier u mnie nie ma, zmeczona jestem, alee miejmy nadzieje ze szybko wrocimy do formy i checi powroca

Julasek dzis byl cudny, bylismy nawet na dwoch, 2h i 1h spacerkach

- pasal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Pati cieszę się, że tak dobrze wszystko idzie, dla mnie jesteś mega wzorem wytrzymałości - tak trzymaj!
Monia- ja dziewczyn ubrania piorę ze swoimi w płynie do prania i płuczę silanem przyjaznym dla dzieci, kiedyś przez przypadek wyprałam tak bodziaki uczulenia nie było i tak zostało. Mi wygodniej a i maluchom wszystko jedno
Ajj i znowu się drą.. do reszty postów odniosnę się później :* nie wiem jak monix daje sobie radę z bliźniakami i jeszcze z starszym dzieckiem. Fotka dla Was.
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Emi lewitacja pierwsza klasa hehe

Nala śliczny cukiereczek

Maluszek już wykąpany i śpi, mąż wybył na stary rynek na spotkanie z kolegami więc sobie leniuchuje

U księdza nic nie załatwiliśmy bo była kolejka jakby co za darmo dawali i mężowi nie chciało się czekać :/ więc kiedy chrzciny nadal nie wiemy...
Miałam wczoraj wrzucić ale już nie miałam kiedy: efekty naszych wczorajszych zdjęć

(pomyślałam, że może by wywołać takie zdjęcie i z tyłu wydrukować tekst i dac jako zaproszenie na chrzest - co o tym myślicie?)
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- pasal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Dziewczyny jak ubieracie swoje dzieci w domu? i czy na Waszych matach edukacyjnych zabawki też wiszą tak nisko?
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Emi - Mili super wyszła na zdjęciu

Zdjęcia maluszków - super!
NataliaK - bardzo dobry pomysł z tymi zaproszeniami

Pasal - no te zabawki na macie tak nisko wisza ze mój A. twierdzi ze przytłaczają Pole

Qltoorka - dzieki za odp w sprawie chustowania

A co do bolu glowy - nad ranem puścił i nie wrócił. Spakowalam się rano do mamy i u niej spędziłam caly dzień w razie czego jakby bol wrócił. Byłyśmy na spacerku, Pola i mamusia się dotlenily i czują się ok

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Nala, Emi i Natalka cudne te wasze dzieciaki
[/b]Natalia[/b] pomysl z zaproszenami bomba, sama o czyms takim myslalam
Pasal ale te twoje dziewuszki sa do siebie podobne, co do maty to u mnie zabawki wisza wysoko i Julcia ich nie siegba ani raczka ani nozka... u nas dzisiaj chlodno wiec mezus zapalil w kominku i julcia jest w leginnsach i bodach z dlugim rekawkiem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
karolinap dobrze, że migrena minęła bo to chyba nic przyjemnego
dziubasek znowu będziesz musiała zrobić nalot, żeby odzyskać swoje pieniądze. Jak ktoś ma taki brak szacunku to żeby nie wiem co już bym nie pożyczyła, powinni być wdzięczni, że pożyczyliście a nie prosic się trzeba teraz swoje!
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

OOO ile pieknych dzieciaczkow sie pojawilo :* :* wsZystkie do schrupania :*
Qulturka a no wracam kiedys trzeba a tak poza tym to przez wyplate tez wracam mam teraz na l4 80% no i zadnej sobty nie moge zrobic wiec jak wroce to kaski nam przybedzie

agusia pracuje w drukarni wczesniej bylo spoko prace swoja zrobilysmy i czasem 5godz na plotkowaniu przesiedzialysmy teraz firma sie rozrosla i nowe systemy pracy wprowadzili tak ze pracownik ma przez 8godz pracowac wiec lenic sie nie bede niestety
U mnie po wczorajszej pieknej pogodzie ani sladu

Pozdrowionka i caluski dla dzieciaczow :* :* :* :*
- nala
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja ubrałam dzisiaj Alę w body z krotkim rękawem i na to pajac i skarpetki ale nie wiem czy nie zarzucić jej cieniutkiego sweterka jeszcze bo często kicha i dziś wyciągałam jej gluty z noska.
Dziubasek, może po macierzyńskim zaczniesz pracować w windykacji ;)współczuje użerania się z dłużnikami, nie ma nic gorszego jak jeszcze udają, że nic się nie stało.
Dziewczyny jak u Was z zachowaniem maluchów w trakcie jedzenia. Nadal połykanie powietrza i zachłystywanie się? Ja mam wrażenie, że zamaist u nas być lepiej to coraz gorzej :/ już w nocy nawet pojawiła mi się myśl czy nie przejść na butlę :/
Przypomniałybyście jak się ta witamina C dla niemowląt nazywa?