- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Podziwiam Was z tymi ćwiczeniami! Ja ćwiczyłam z melB kilka dni i ćwiczyłam jak za kare :| zero przyjemności z tego miałam :| pobiegać też bym niby chciała ale ciężko się zabrać...
Uni - kiedy ten maraton? Będziemy trzymać kciuki!!
No a Polcia rzeczywiście dość grzeczna

Wczoraj stanęła przy rogowce i chciała przejść do drugiego boku gdzie rogówka zakreca ale się jej nie udało

U nas małe zmiany

Następnego dnia juz jej nie dałam do snu cycka, tylko mama mm jej dala, wypiła 200ml! I w nocy 80. Przedwczoraj wrocilysmy do domku, bo nam bylo tęskno do tatusia i wypiła wieczorem 120, później 80 i 80 i bałam się ze jak bede jej dawała to jej się cycus przypomni ale nie - wypiła z buteleczki

To byla moja decyzja bo budzilam się juz w nocy po 8 razy wiec powiedziałam dość. Trochę mi bylo przykro bo widzialam jak chciała cycusia i jak sobie przypomnę jak uni walczyła o laktację to mi tak glupio/przykro ze mając pokarm zakończyłam ale widzę ze ten pokarm nie jest juz taki wartościowy, Pola pila juz tylko w nocy, no i w końcu chce zacząć się wysypiac, nie martwic się ze mi mleczko wycieknie bo teraz musiałem chodzić z wkładkami. Decyzji nie żałuję - na początku chciałam karmić 3 mce, później 6 a tu pojutrze 8, wiec starczy

Qltoorka - ale się usmialam;) jakbym jakas własną osoba byla

Magda - no co tam te Twoje raczki tworzą, bo coś zaczęłaś ale chyba nie zalaczylas linku czy zdjęcia

- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Aaaaa Dziuuuuubas! są gusta i guściki.Ja ją bardzo lubię, ale y lubienie lubieniem... Eekty są piounujące!miałam bardzo "boczastą "koleżaneczkę. Dziś nie ma śladu. To są skuteczne ćwiczenia na boczki

Kaolinap świetnie że tak gładko poszło.
- villcia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Wypad do Krakowa też mi się marzy, ale dokładnie w tym samym terminie kiedy Ty Uniuni będziesz bawić na Wawelu, ja będę okupowała angielskie sklepy (13-20maj). Więc może innym razem…

magdalenagal ćwiczenie rzeczywiście lajcikowe, w sam raz dla mnie

A Michaś jest śliczny, cudne oczęta!

Mały śpi na ogródku, na płotach suszy się pościel. Dom posprzątany – z grubsza

- Marta27
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Takie dylematy ma matka w ten piekny wiosenny dzien

- villcia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Marta27 dokładnie to razem z Białą Damą straszę w Kórniku

Magda zapodj jakiś przepisik, gdzie można dużo jeść i nie patrzeć jak dupsko rośnie

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Miałam myć okna, ale umyłam głowę i nie mogę wyjśc na zewnątrz. Dziś jedziemy na urodziny do znajomej. Wczoraj kupiłam chabazia...do tego kasiura, bo nie chciała prezentu tylko kasę bo na cos tam zbiera...
Miłego dnia

- villcia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
My też ju po TV śniadaniowej, mały ucina drzemkę, Julka robi porządki w swoim pokoju, K. na siłowni, a ja szykuję facjatę na wyjście do sklepu. Robi się ciepło i muszę wyruszyć po jakieś buciorki dla córy…może i mi coś wpadnie. Choć z moimi dodatkowymi kg i wielkimi cycami w niczym nie czuję się dobrze.
Wczorajszy wypad nad jeziorko udany, poza rachunkiem z tawerny

Kaśka - udanej imprezki

Miłego dzionka!
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Ja cały weekend sama z moimi pannami( pan maz pracuje od 8-20:30).
Nocka w połowie z moimi piczkami(Julke wzięłam sama koło 1 bo budziła się z placzem- idzie jej druga Górna dwójka)( a Majka koło 4 po cichutku wslizgnela się pod kołdrę

U was taka piękna pogoda a u mnie wieje, leje i zimno( od czwartku kosze się z dziewuszkami w domu

No i zeby nie było ze mam takiego super męża to mój wczoraj ostro mnie wqrwil- wracam ze szkoły a w domu syf, brud i ciul wie co jeszcze- zjebalam jak psa i powiedzialamzeby się pakował i wypier....( tylko taki hardcore na niego działa), wieczorem juz cukrowal.
Ugotowalam flaki( zupę) - ja lubie zjeść raz na jakiś czas choć wiem ze ludzie się brzydza

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

dziubasie bleeee flaki, mój koszmar z dzieciństwa! Ale smacznego skoro lubisz

villcia udanych zakupów

Posadziłam nowe roslinki i niedługo sie bedziemy zbierac na imprezę. Nie chce mi się tam jechac, ale liczę na syna, że bedzie chcial szybko do domu wracać. A jak nie to go uszczypnę, rozwyje się i uciekniemy na szybko

- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Karolinap zrobiłam tarte z biala czekolada z twojego blogu, tylko coś mi ciasto twarde wyszlo

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Wczoraj mężu mówił, że spotkał naszą znajomą...szła na spacer z synem, który jest o tydzień młodszy od Sebka.
Takie drobne pitu pitu o pierdolach i zeszło na temat dzieci.
A ona z tekstem: "Nasz już przegonił Waszego. Próbuje sam wstawać i chodzic przy meblach"
Pomijając fakt, że może i wstaje sam, ale za to nie siedzi ani nie raczkuje...to nie wiem co ona miała na celu?
Mam rwać włosy z głowy, bo czyjeś dziecko "przegoni" moje?
A Sebek nie dość, że raczkuje, sam siedzi, wstaje, stoi i chodzi przy meblach, nawet juz próbuje stania bez trzymanki...dobrze, że jej mężu tego nie powiedział bo by jej piękny świat pękł jak bańka mydlana...
Dzieci się porównuje i porównywać będzie, ale walic prosto z mostu "bo mój syn jest lepszy, bo przegonił waszego" to porażka.