- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
karolina fajne te Wasze zdjęcia, jak zawsze zresztą

- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Śliczny Ksawery! jak rośnie!
Uni!!!! wczoraj byłam pobiegać! PODOBAŁO MI SIĘ! Ale zrobiłam tak jak mówiłaś- mieszałam z marszem ! dzięki!
aha... i gdzie nauczyłaś się szyć??????
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Madzialenka miala być jeszcze sałatka :| następnym razem poproszę o jakiś konkretny przepis bo jak zaserwuje Dzejkowi takie kanapeczki to mnie wysmieje

Karolinkanicw ja właśnie się zastanawiam co się z Toba dzieje, kiedy do mnie zawitasz?
Kasiak jak po dzampresce?
Mleczna jak się rozkrecisz to w maratonie pobiegniesz

A wiecie u nas w maju organizują bieg z wozkiem- jak znajdę w przystępnej cenie wózek to pobiegne.
Buzki
P.s mam nadzieje ze nikogo nie zarazilam

- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥

Ale zrobiłam dziś zajebistą obiado-kolację szaszłyki z kukurydzą w maśle, wszystko to w piekarniku ale jak z grilla

- nala
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mleczna, gratuluje że udało sie wyjść i się nie zrazić

Uni, widziałam kombinezon Nitosia

Dziubasku, narobiłaś mi smaka na flaki

Magdalenagal, może mnie pamięć zawodzi ale kojarzę, że kiedyś pisałaś, że prędzej żeby schudnąć przestaniesz jeść, ale ćwiczyć? - nigdy!

Qltoorka, nie dziwię Ci się, że Mikołaja nie nosisz. Moja swoje waży, ale ja mam 60 kg a Ty 45 kg, chuchro takie więc mogłabyś się załamać

Karolinap, jak przeczytałam, że skoczyłaś karmić to tak mnie zaczęło korcić żeby i u nas zakończyć. Mam już dosyć tych nieprzespanych nocy, ale jednak nie rezygnuje

Dziewczyny dziękuje za miłe słowa, w które tak bardzo chce wierzyć!!! Jednak wszyscy mówią, że Alicja jest kopia tatusia :)chociaż moim zdaniem ma moje oczy

Alicja ostatnio szaleje w nocy w łóżeczku. Śpi na boku, a że się kręci to za moment śpi w poprzek, wali nogami o bok łóżeczka i się wybudza

A i mam pytanie to mamć, którym wrócił okres. Ja miałam miesiąc temu pierwszy od czasu porodu i powinnam juz mieć kolejny, ale cisza. Czy regularność od razu wraca czy to róznie może być?
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Nala u mnie to samo z kręceniem się.. hahaha znajduję małego w zupełnie innym miejscu niż jak go kładłam spać

Dziubasku zdrowiej!
co do okresu to różnie może być... spokojnie
- malgosiask
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Jestem położną. Uprzejmie proszę o wypełnienie ankiety, która dotyczy okresu połogu

moje-ankiety.pl/respond-61229/sec-KgcPphD3.html
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..

A szyć się nie nauczyłam. To wszystko co do tej pory uszyłam, to czysta improwizacja, trochę kombinacji i trochę instynktu praktycznego

Dziubasek Biedne wy

A ten bieg z wózkiem, to na jakim dystansie?
Karolinkanice gdzie zniknęłaś, że nie masz dla nas czasu? Ksawery ma zaraźliwy uśmiech

Nala dawaj, dawaj! Bieganie jest fajne

Nitek też się wierci i pełznie do góry, aż budzi mnie gdy uderza głową o szczyt łóżka. A jak już go ściągnę na dół, to się zazwyczaj budzi :/
Miałam okres do tej pory 3 razy. Raczej regularnie. +/- 4dni.
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nala ja miesiac temu mialam wywolywany okres pigulkami(to byl pierwszy okres ok 3 dni), w tym tygodniu mam dostac ale zobaczymy jak to bedzie
Dobra ide zdychac

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

No to połączenie białej czekolady i mascarpone wykorzystam w niejednym deserze - rewelacja

Nala - mi właśnie ostatnio mama mówiła ze miała okres po pierwszej ciazy bardzo nieregularny i nie mam się tym denerwować jeśli tak bedzie bo tak juz jest, organizm musi wrócić do normy po ciazy i to czasami długo trwa. Ja jeszcze nie dostałam @ ale pewnie niedługo i do mnie zawita skoro juz nie karmie.
Oj ja jestem zadowolona ze skończyłam karmić, to było cudowne 8 miesięcy karmienia, bycia niezastąpioną, patrzenie jak Polcia pije, przytulać ją podczas karmienia ale nie zaluje decyzji. Wieczorem idę Polunie nakarmić, odkładam i wiem ze bedzie spala przynajmniej kilka godzin, wieczor z A. mamy dla siebie, nie muszę się kłaść od razu z Pola zeby się wyspać

Magda - super! Będę zaglądać

- villcia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Karolinap, a napisz jak tam u Was ze spaniem, lepiej? I czy wcześniej dokarmiałaś mm? Mój borsuk to nie chce tego ruszyć!

Dziubasku,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
MlecznaMama – dziś wydrukowałam plan biegania. Pierwszy dzień 15 minut. Czekam na K. i lecę!

nala – ja mam okres już od 4 miesięcy. Strasznie nieregularny. Drugi dostałam z dwutygodniowym opóźnienie (w strachu robiłam teścik ciążowy

Alanek w łóżeczku również cały poobijany, chociaż szczebelki ma otulone ochraniaczami to i tak zawsze wsadzi gdzieś tę małą główkę i obije! Gapcioch jeden!

Julka dostała baletki, niby nic w tym nadzwyczajnego, ale musiałam już jej kupić na damskim dziale. Szok! Jak mi szybko urosła! Rozmiar dziecięcy 36 już mały na moją kuropatwę, dostała damskie 35. A jaka szczęśliwa, że ma buty dla kobiet.! Myślałam już , że będzie w nich spać!

karolinkanice16 Ksawcio słodziutki i wydaje mi się, że podobny do Ciebie. A włosy masz piękne!

uniuni pochwal się co tam wydziergałaś nie ma fejsa, przez co jestem trochę zacofana ze zdjęciami, które tam wrzucacie!

- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Misiek skończył 9 miesięcy... Gdzie ten czas??
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzyzaz mnie dalej muli, wczoraj na kolacje zjadłam suchego tosta i pol nocy się meczylam, dzisiaj nic nie jem tylko pije, Julcia lepiej( tylko jedna kupa od rana)
A mój jasnie książę Dzejk zlitował się nade mną i mówi " dzisiaj nie musisz gotować obiadu"