- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiak czytałam wczoraj twojego posta na fb, faceci to dziwne stworzenia
byłam z Majka u dentysty, pruchnica jest juz na 6 zabkach posmarowal jej czymś na wzmocnienie, niestety bedzie z tym można coś zrobić dopiero jak ona bedzie na to gotowa bo na razie to fisiuje na fotelu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
- Otrzymane podziękowania: 0
Kasiak pisz do mnie jak masz coś na wątrobie
Nala i mi się wydaje, że Alicja to Twoja mała kopia Do schrupania
Villcia kiedyś nawet zastanawialiśmy się nad morzem, ale jednak morze to tu mamy praktycznie wszędzie Przez okno fjordy zaglądają A Kraków taki dla J. nietypowy, bo płasko
Dziubasku zazdroszczę zrzutu kg. Szkoda, że za dużo, bo najważniejsze byś Ty się dobrze czuła. Ja za to biegam, biegam i biegam, a kg jak zaklęte A może mi się tłuszcz spala i mięśnie budują? Brzuch wygląda dużo lepiej, ale waga niewielkie zmiany wskazuje. Nadal 6tka z przodu
Mleczna nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałam Roberta i czy w ogóle! Nie wiadomo kiedy, a te nasze dzieci takie już duże i takie komunikatywne
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Dziubasek nie znasz Tifanny? Też ją ćwiczę, szczególnie boczki i sexy back, podobno na boczki daje świetne efekty miła babka
Oj tak właśnie myślałam jak Maja da radę u dentysty. To niełatwa wizyta
Uni dałam tu kiedyś zdjęcie Roberta podczas kąpieli to mówisz że biegi dobre są na brzuch?... oj jak ja bym chciała.... jak Ty to zrobiłaś że Ci sie to podoba ????
Kasiak!!! pewnie że Ci łyszujemy!!! ćwiczenia dobze Ci zrobią,,,, lepiej sie poczujesz!
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mleczna ja z Majka u dentysty co 3 m-ce odkąd skończyła 8 miesięcy bo wtedy zauważyłam czarne plamki na zabkach. Była dzielna ale jeszcze nie jest gotowa na oczyszczanie i inne zabiegi.
Jadły wasze dzieciaki śliwki i mandarynki? To ostatnio ulubione owoce Julki:)
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
www.zapytajpolozna.pl/45-mamy-dziela-sie...ie-tylko-cwicza.html
Pozdrawiam i buziaczki dla Waszych maleństw
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzięki za odpowiedź w temacie, może łatwiej mi będzie zacząć taką aktywność
- jorgus_krk
- Wylogowany
- pierwsze słowa
śliczne te wasze dzieciaczki i tak szybko rosną, jeśli chodzi o wagę to chyba nasz synek przoduje bo waży 10 kg przy 74 cm a czekolady oczywiście nie papa
mandarynek jeszcze nie dawałam małemu bo mówią żeby uważać na cytrusy ale śliwki lubi tak umiarkowanie u nas króluje jabłko z bananem
piękna dziś pogoda a ja oczywiście do 16:00 w pracy ale tatuś spacerował z małym 3 godzinki i nawet pranko zrobił, naprawdę super sobie radzi ten mój chłop a miałam troszkę wątpliwości...
u nas na obiad nic specjalnego ziemniaki cycki z kury i surówka z pekinki
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Dziewczyny, śliczne dzieciaki
Uniuni, ja mam godzinkę do Krakowa. Jak napisałaś o planach ślubnych to pomyślałam, że z chęcią bym przyjechała do Krakowa złożyć Ci osobiście życzenia na Nowej Drodze Życia
Masz jakieś ulubione miejsca w Krakowie?
Wy tu próbujecie schudnąć biegając, ćwicząc, a ja cholera nie mogę patrzeć na swoje przeszczepy. Pewnie Dziubas tylko by mnie zrozumiała... Zważyłam się i oczom nie mogłam uwierzyć - 45kg. Nigdy tak mało nie ważyłam. To 4 kg mniej niż przed ciążą. Sama czuję na sobie ten zanik wagi. Jestem taka jakaś słaba... Karmię już coraz mniej, a waga nic się nie podnosi... Mąż radzi mi ćwiczyć, żeby nabrać masy, ale nie wiem, czy to dobry pomysł... Przy ćwiczeniach na masę nie chudnie się w pierwszej kolejności, by dopiero potem jej nabrać?
nala, mój synuś też przybierał na cycku 1kg na miesiąc. Aż miesiąc temu przekroczył pierwszą dziesiątkę... Ja go nie noszę, bo za ciężki dla mnie
Madzia, Juvit C. W aptece na doz.pl ta sama pojemność Cebionu i Juvitu, a różnica 7 zł.
Mleczna, faktycznie przeholowałaś z tym bieganiem na pierwszy raz. W necie bez problemu znajdziesz plany treningowe dla początkujących. Zaczyna się dość lajtowo - więcej marszu niż biegania, ale potem skraca się systematycznie minuty z marszem i więcej biega. Polecam tym sposobem, bo łatwo się zrazić na początku. Wiem po sobie
Dziubas, magda, co to za tajemnicza twórczość? Czyżby magda bloga założyła?
Dziubas, a Ty się obraziłaś na mnie, czy co...? Napisałam Ci co usłyszałam w wiadomościach o Legnicy, a ty - echo...
Jamajka, come back! Tęsknię....
karolinap, miałam chwilę czasu wczoraj i przeglądałam sobie różne blogi mamowe i jakież było moje zaskoczenie, gdy na jednym z nich w liście obserwowanych blogów z prawej strony zobaczyłam Twój Normalnie, duma mnie rozpiera, że Cię znam
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jogus! wow no to ładnie waży Kubuś! ośnie nam silny chłopak
Qltooka no miło Cię widzieć. Dziwiło mnie że Cię tu nie widać jak z tego co pamiętam wolałaś nasze oum niż acebooka. Soko że tak czasem pisze, ale nie mam kilku literek na klawiaturze... no widzisz, przesada w każdą stronę nie jest doba... ja nie wiem jak to jest ważyć tak mało bo raczej mi się nie zdarzyło mieć niedowagi. najlepiej jest utrzymać się w nomie..
ale jak to zrobić? też nie dawałam mandarynki.. ale coaz odważniej włączam podukty do diety Roberta
wow Qltooka ile Mikołaj ma ząbków! Super
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Boczki to najlajtowsze z lajtowych ćwiczeń dla takich pałek leniwych jak ja s
Si zapodawałam śliwkę- taką czerwoną z Biedrasi. Wsysnął z siatki i posiekaną bez skóry. Cytrusów się boję bo uczulają a poza tym zawsze mi się przypominają opowieści i pomarańczach dojrzewających 10 tyg. w ładowniach statków
BADAJ dają efekty.
Moja radosna twórczość to blog kulinarny- na razie w powijakach ale postanowiłam pisać o tym co lubię- to będą ćwiczenia w systematyczności
Uni a bardzo chętnie ale standardowo nic nie obiecuję Bo Stary musi mieć wolną niedzielę (tak tak, wolną niedzielę bo czasem jeszcze w niedzielę obrabia tę !@#$% budowę). Ale jeśli tylko będę miała krakowskie plany to jak najbardziej
Karolinap i pozostałe Panienki dziś zapodano w njusach na blogu taki pomysł na DIY- ja się skuszę może moje drewniane rączki sobie z tym poradzą
Mleczna Misiorek dziękuje za komplementa
Qltoorka dzięki jutro śmigam do apteki to zakupię. Faktycznie jest różnica.
Spore Wasze Dziecięcia...Mój to szczypior, nieco ponad 8 kg...
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
Moje ulubione miejsce. Hmmm.. Collegium Maius ma szczególny urok. Coś mnie tam ciągnie. Pamiętam jak siedzieliśmy na tym małym placyku i czekaliśmy na przewodnika. Przeszło mi przez głowę, że nic więcej mi do szczęścia nie trzeba. Tylko kawa i to poranne słońce
A Synek niedługo Ciebie wagowo dogoni
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
magda, to dawaj linka! Co się nie chwalisz?
Uniuni, ja jestem za, nie wiem jak inne mamuśki. W maju wybieram się też do Krakowa na wystawę poświęconą Stanleyowi Kubrickowi w Narodowym ze znajomymi ze studiów
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
Magda ja też jestem ciekawa co tam twozysz! pokaż!
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa