- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Zdam się na was i na koleżankę, która się tak właśnie przejechała. Kupiła wózek ileśtam w jednym i po miesiącu chciała go przez okno wywalić...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
- MadMar
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Potem spisać model, cenę, znaleźć na allegro czy gdzieś, porównać cenę (już z przesyłką) i kupić tańszy
bo wybierać wózek tak w ciemno, to chyba bym się bała
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
kasiak chyba najlepiej pójść do jakiegoś sklepu, gdzie mają bardzo duży wybór wypytać sprzedawcę, pooglądać, poprowadzić samemu i w ten sposób wybrać.
Potem spisać model, cenę, znaleźć na allegro czy gdzieś, porównać cenę (już z przesyłką) i kupić tańszy
bo wybierać wózek tak w ciemno, to chyba bym się bała
Ja za bardzo nie mam wyboru. W Polsce będę dopiero w październiku. Tutaj są drogie po prostu, a chcemy wykorzystać okazję, że ktoś będzie do Norwegii jechał to nam podrzuci. Wyjdzie pewnie na to, że mąż w maju kupi coś, albo zamówimy na allegro.
A z tymi sklepami to też porażka. Znam dużo osob, którym sprzedawca doradził a potem wózek się okazywał porażką. Bo ciężki, po jakimś czasie źle się składa itp. A większość sprzedawców próbuje wcisnąć cokolwiek byle coś sprzedać...
- MadMar
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Myślę, że wszystko zależy od sklepu. Znam takie dwa (nie jakieś tam Smyki czy inne sieciówki), w których wiele moich koleżanek się zaopatrywało i były zadowolone- i z wyboru i z osób, które im doradzały.
A taką taktykę zakupową często stosuję- przy okazji kupna pralki, telewizora, piekarnika. Zawsze wypytuję co jest ważne, na co zwracać uwagę jakie oni by polecili a potem zakupy przez internet
- bisbas
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mama Dawidka 2009 i dwóch Aniołków 2012 15 tc
mam dokladnie ten kolor i model wiem ze teraz wyszly nowsze
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasiak, no tak, nie pomyślałam, że nie mieszkasz w Polsce, tyle Was tu jest, że mi się pomyliło :/ przepraszam :/
Myślę, że wszystko zależy od sklepu. Znam takie dwa (nie jakieś tam Smyki czy inne sieciówki), w których wiele moich koleżanek się zaopatrywało i były zadowolone- i z wyboru i z osób, które im doradzały.
A taką taktykę zakupową często stosuję- przy okazji kupna pralki, telewizora, piekarnika. Zawsze wypytuję co jest ważne, na co zwracać uwagę jakie oni by polecili a potem zakupy przez internet
Nic się nie stało, sama często mylę kto jest kto i gdzie mieszka Mamy jeszcze trochę czasu, więc na pewno coś wybierzemy.
Mąż ma gust podobny do mojego, więc o wygląd wózka bym się nie martwiła...tyle, że on ma być funkcjonalny bo to ja się z nim będę naciągać, dlatego się boję puścić samego na zakupy. A on się na dzieciowym wyposażeniu nie zna w ogóle...na chwilę obecną to nawet dzieci na ręce boi się brać...sierota jedna...czarno to widzę
- Lisia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Moje Kochane Sloneczko :)
www.littledevilsdirect.co.uk/product-vie...p?id=60#!prettyPhoto
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lisia
- Wylogowany
- gaworzenie
- bisbas
- Wylogowany
- budujemy zdania
są też wózki w ktorych gondolka sklada sie na plasko i tez nie zajmuja duzo miejsca jesli o miejsce chodzi ale nie znam nazw modeli
- Lisia
- Wylogowany
- gaworzenie
- bisbas
- Wylogowany
- budujemy zdania
spróbuj poszukać na ebayu mozna tam kupić polskie wózki ale są dośc drogieNo wlsnie sie nad tym zastanawaim caly czas czy dadza rade i sie nie zepsuja po krotkim czasie. A te z pompowanymi kolami sa takie masywne :/ i jest tu maly wybor
ja ewentualnie zastanawiałam sie nad tym wózkiem jest dośc tani a miałM podobny i świetnie się prowadzil www.ebay.co.uk/itm/Bambini-Tre-Verde-3-w...&hash=item564e7b7c19
www.ebay.co.uk/itm/Bambini-Tre-Nero-3whe...&hash=item4609bd8523
niestety ma mały wybór kolorow bo oprucz tego co wkleiłam jest jeszcze czerwony klikając na zdjęcie mozna je powiekszyć wtedy lepiej widać
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lisia
- Wylogowany
- gaworzenie