BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #537849 przez bisbas
Lisia napisał:

Ogolnie ok ale nie jestem fanem trzech kolek i w tym problem bo teraz duzo takich robia. Ale cena Fajna :D

mi natomiast ten 3 kołowiec prowadził sie najlepiej ze wszystkich wózków jaie mieliśmy :) za to najgorszy wózek jaki miałam to był ten direct.asda.com/Hauck-Sports-Buggy/00267...lt,pd.html?cgid=6011 w ogóle nie dało się go prowadzić teraz jak widzę wózek z takimi kolkami trzymam sie od niego jak najdalej :) kupiliśmy go bo potrzebowaliśmy leciutki wózek który łatwo byśmy wzięli do samolotu oj katastrofa to byla a gdy popadało te kółka wcale sie nie chciały ani kęcić ani skręcić hihihihih

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #537850 przez dorkiszon
też słyszałam, że z 3 kółkami sa zajebiste.

11 lata 10 miesiąc temu #537862 przez bisbas
a wózek którym się tak zachwycałam wyglądał podobnie do tego jak nie tak samo www.ebay.co.uk/itm/MOTHERCARE-URBAN-DETO...&hash=item1c2f8323ba z tym że ten na zdjęciu jest dość zniszczony wózek ten może nie miał fantastycznych kolorków itd ale fantastyczny w prowadzeniu po plaży po piasku nad możem nim jeździliśmy a wózek koleżanki wtedy musieliśmy nieść mały w dzień nie chciał mi nigdzie indziej spać jak w tym wózku spał w nim wygodnie do 2 roku życia potem kupiliśmy tako w Polsce a wózeczek służy do dziś podarowaliśmy go szwagierce :) więc czasami dziewczyny wozeczki ktore wygladaja na naprawde bardzo ładne nie są praktyczne i nie kierujcie się tylko samym ładniutkim wyglądem wozeczka :)to taka moja rada :)

11 lata 10 miesiąc temu #537866 przez bisbas
dorkiszon napisał:

też słyszałam, że z 3 kółkami sa zajebiste.

z tym że te z pojedyńczym przednim kółkiem bo te z podwójnymi nie są już takie fajne ale na Polskie krawężniki wydaje mi sie że lepsze 4 kółka bo tam trzeba ciągle wózek tzn przód wózka podnosić

11 lata 10 miesiąc temu #537869 przez kaska1982
dorkiszon napisał:

allegro.pl/wozek-kamil-fotelik-kola-do-w...rex-i2910719425.html
Ja chce coś takiego 3 w 1 i kółka chce pompowane ze szprychami bo o plastikach się juz nasłuchałam.

Ja chcę podobny, musi mieć duże pompowane koła i żeby żadne nie były skrętne bo u nas chodniki straszne a jak jeździłam wózkiem koleżanki z przednimi kołami skrętnymi to myslałam ze w głowe dostanę

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #537874 przez bisbas
Kasiu ale te skrętne przednie kola można zablokować w razie potrzeby i masz tak jakbyś miała bez skrętnych kół :)

11 lata 10 miesiąc temu #537897 przez Lacrijka
My polujemy na ten
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #537899 przez kaska1982
No właśnie wiem ale jakoś nie mogę sie przekonac... Choc zanim kupie pewnie jeszcze zmienie zdanie jak to ze mna bywa ostatnio :) Musze poczytac wszystkie opinie za i przeciw i wtedy podejmę konkretną decyzję.

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #537906 przez karolinkanice16
Nasze maleństwo tak machało rączkami i nóżkami, że płci nie dało się zobaczyć :blush:
na drugim zdjęciu banieczka znika puszczał sobie :kiss: następne usg 6 marca :).
Zapomniałam dodać data porodu zmieniła mi się o jeden dzień dokładnie 12 lipca więc Qltoorka możesz już wpisać dokładną :) suwaczek też muszę przesunąć o jeden dzień :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #537913 przez bisbas
Karolcia piękny bąbelek szkoda że nie dało sie zobaczyć płci ale najważniejsze że wszystko dobrze :)a ile cm ma już twoje szczęście ?

Lacrijka wózek super ale wiem że cena jest dość kosmiczna :)

11 lata 10 miesiąc temu #537915 przez karolinkanice16
bisbas 15.2 cm tak piszę na zdjęciu i ona tak mówiła ale trochę dużo mi się wydaję

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #537919 przez bisbas
karolinkanice16 napisał:

bisbas 15.2 cm tak piszę na zdjęciu i ona tak mówiła ale trochę dużo mi się wydaję

może mierzyli razem z nóżkami choć nie wiem nie mam pojęcia a to już prawie 17 tydzien nie wiem na mamazone pisze że maluszek ma ok 11 13 cm www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy/drugi-trymestr/tydzien-17.aspx

11 lata 10 miesiąc temu #537920 przez karolinkanice16
Aj tam ważne, że zdrowe :D raz mierzą tak raz siak :D

11 lata 10 miesiąc temu #537923 przez karolinkanice16
no właśnie a u mnie w aplikacji też tak piszę :) po za tym polecam aplikacja na telefon Asystent ciążowy ktoś ją chyba tu na początku polecał świetna jest wszystko dokładnie pokazuję :)

11 lata 10 miesiąc temu #537929 przez dorkiszon
Jak masz na zdjęciu napisane CRL= jakiś tam pomiar to wtedy jest mierzone od głowy do pupy wiec zobacz, bo rzeczywiście strasznie duże :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka