BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #537202 przez Kamilka22
w tamtym roku też zima taka była a pod koniec marca już było ciepło:) a w kwietniu to już w ogóle cieplutko:) także ja tam liczę że będzie ciepło:) a mrozy u mnie mają być niby jeszcze z tydzień także luzik:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #537207 przez kasiak
Qltoorka napisał:

bisbas :) ja nie mam pojęcia jak Ty w ogóle możesz mieć to zablokowane:) ale skądś przecież masz ten tłum znajomych na fb ;) jakby co to Ty znajdź mnie-u góry w pasku wyszukiwania na fb wpisz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Powinnam Ci się pojawić, mam nadzieję..... I wtedy dodam Cię bez problemu do grupy :) Chyba, że ktoś da radę Cię pokierować jak odblokować opcję, że nie można wysłać Ci zaproszenia...Aha...no i wiadomości na fb też Ci probowałam wysłać, żebyś wiedziała, że ja to ja, ale też dostałam zwrotną, że nie można do Ciebie jej dostarczyć... coś Ty tam narobiła :silly:

Bisbas sprawdz sobie ustawienia. Na górze po prawej jest ikonka Prywatność-skroty, jest tam opcja Kto sie moze ze mna kontaktować. Ja mam ustawione na wiadomości podstawowe filtrowanie. A na kto moze wysylac wiadomosci ma byc, ze wszyscy. Powinno dzialac bo mnie dziewczyny znalazly :)
A jak to nie to, to ja nie wiem...

11 lata 10 miesiąc temu #537239 przez Qltoorka
Jamajka...tulipany mówisz na dzień kobiet...jakoś tak zawsze to święto będzie mi się kojarzyło z komunizmem i z goździkami oraz rajstopami w prezencie :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #537257 przez Jamajka
hehe :) no może i rzeczywiście goździki i rajstopy były na tapecie, ale ja uwielbiam tulipany i to one zawsze kojarzą mi się z wiosną :)

Kamilka, 2 lata temu było przepięknie na święta, a koniec kwietnia 2012 to upały 30 stopniowe... moja Niunia się w baseniku kąpała na ogrodzie u dziadków :D fajnie by było jakby i w tym roku takie temperatury nas rozpieszczały :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #537306 przez Lacrijka
Tez macie takiego lenia od paru dni jak ja ?? Masakra jakas..Słoneczko by chociaz jakies wyszło :(

11 lata 10 miesiąc temu #537309 przez Lacrijka
Tez macie takiego lenia od paru dni jak ja ?? Masakra jakas..Słoneczko by chociaz jakies wyszło :(

11 lata 10 miesiąc temu #537312 przez Kasik88
Hej, co do lenia to straszny ostatnimi czasy. Co do pogody to w 2011 w kwietniu była ładna, cieplutko było bo jak urodziłam to 3 dni po powrocie do domu już mogłam z Maluchem wychodzić na spacerki :))

11 lata 10 miesiąc temu #537315 przez Lacrijka
Kasik88 napisał:

Hej, co do lenia to straszny ostatnimi czasy. Co do pogody to w 2011 w kwietniu była ładna, cieplutko było bo jak urodziłam to 3 dni po powrocie do domu już mogłam z Maluchem wychodzić na spacerki :))

No, bylo cieplo było..nawet Świeta były ciepłe bo ja mam zdjęcia w ogrodzie w sandalach i z jajkiem :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #537317 przez Kasik88
No u mnie na Święta Wielkanocne w 2011 było chłodno, ale tydzień wcześniej temperatura sięgała prawie 30 stopni.

11 lata 10 miesiąc temu #537325 przez Lacrijka
Zamówilam właśńie mebelki do dzidkowego pokoju.. Za jakies 21dni będą..prawie poznamy plec i bedziemy mogli kompletowac wyprawkę :)

11 lata 10 miesiąc temu #537329 przez Kasik88
Ooo fajno :) Ja dziś czuje przypływ energii, więc wezmę się za porządki w pokoju po moim bracie, który dla dzieciaczków będzie. A troche tam gratów jest.

11 lata 10 miesiąc temu #537439 przez Kamilka22
Cześć Wam:)

Wstałam z mega katarem.... buu nie lubię mieć tego cholerstwa. Dzisiaj mam tzw. "szwendacza" heh;p umówiona jestem z koleżankami na mieście na jakąś kawkę i deserek;)
i może jakieś zakupy poczynię dla mojej córeczki:) boję się że jak wpadnę do H&M to szybko z niego nie wyjdę heh:)
Miłego dnia Wam życzę :) buziaki!

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #537466 przez patrysia305
Witam wszystkie przyszłe mamuśki lipcowe i Wasze skarby.

Patrycja - termin przewidywany połowa lipca :)

Z racji mojego początku na forum dajcie znać jak dodałyście suwaczki i gdzie ten kod wpisać

11 lata 10 miesiąc temu #537478 przez uniuni
Witaj Patrycja :) Mam nadzieję, że się zadomowisz :)

Lacra super, że już zamówiliście!! Ja bardzo bym chciała, ale J. uważa, że za wcześnie jeszcze i że powinniśmy poczekać aż się dowiemy, kto do nas dołączy ;)

do usg zostało jeszcze 19 dni! Odliczam, a jakże!

Paproch mnie wczoraj znowu wystraszył, tylko troszkę :silly: . Przyłożyłam jak zwykle przed spaniem doppler, no i słyszę serduszko..ale dosyć wolno bijące. Mówię do J. słyszę, ale dużo wolniej bije. J nałożył słuchawki, oddał mi po 2min i mówi: Spał sobie, właśnie się obudził. Słyszałem jak się budził, co raz więcej bulgotów i serduszko co raz szybciej zaczęło walić :)
Jak już założyłam słuchawki to mały chyba fikoły napierdzielał, bo co chwilę bulgot a serducho waliło jak u mnie po próbie dobiegnięcia do autobusu :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #537482 przez dorkiszon
patrysia hejo
Ja wczoraj przed zaśnięciem tak się jeszcze wyrzygałam, że masakra.
Na spacerze wczoraj byłam godzinke pooglądałam sobie stok jak zjeżdżają na nartach.
Najfajniejsze takie dzieci co maja takie malutkie nartki słodko to wygląda.
Jamajka grałam w taką gierke na tablecie takie tylko kulki kolorowe, ale musiałam dokonczyc, żeby dokończyć 300 układów :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka