BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #537934 przez karolinkanice16
dorkiszon no właśnie na zdjęciu nie ma CRL jest samo pomiar nie wie czemu ona tak gadała mi też się wydaje, że za duże, albo źle zrozumiałam :lol: .

Patrze na stare zdjęcie z 7 tygodnia z polskiej przychodni i jest CRL=10mm na tym najwidoczniej nie ma a ona się pomyliła albo ja źle zrozumiałam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #537939 przez kaska1982
karolinka śliczna dzidzia :) a płeć to jeszcze zdązysz poznać a do nastepnego usg nie jest tak daleko znowu :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #537959 przez karolinkanice16
A taką paczkę dostaniemy za free do tego dostaliśmy kupony na produkty z huggies.

Nawet nie wiedziałam, że tu takie rzeczy dają :)

11 lata 10 miesiąc temu #538006 przez alba77
Lisia mi ten wózek który pokazałaś podoba się ja mam podobny, tak mi się wydaje hehe o taki, mój nie ma pompowanych kół i wydaję mi się że gdyby miał to byłoby gorzej bo moim nie raz najechałam na szkła i nic się z nimi nie dziej jeździmy już 1,5 roku i wszystko jest ok, kółka przednie małe ale nie narzekam śmigamy nim po lesie i polu podczas spacerów z psem, jest mega zwrotny mieści się w wąskich uliczkach sklepowych, leciutki daje się prowadzić jedną ręką, gondole używałyśmy niecałe 5 miesięcy bo mała chciała już oglądać świat :laugh:
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #538011 przez Lisia
karolinkanice16 napisał:

A taką paczkę dostaniemy za free do tego dostaliśmy kupony na produkty z huggies.

Nawet nie wiedziałam, że tu takie rzeczy dają :)

A mozesz podac link do tej stronki na ktorej aplikowalas? A i wiecie ze od kietnia firma Huggis nie bedzie juz dostepna na terenie UK i Irlandji... :dry:

11 lata 10 miesiąc temu #538012 przez Lisia
alba77 napisał:

Lisia mi ten wózek który pokazałaś podoba się ja mam podobny, tak mi się wydaje hehe o taki, mój nie ma pompowanych kół i wydaję mi się że gdyby miał to byłoby gorzej bo moim nie raz najechałam na szkła i nic się z nimi nie dziej jeździmy już 1,5 roku i wszystko jest ok, kółka przednie małe ale nie narzekam śmigamy nim po lesie i polu podczas spacerów z psem, jest mega zwrotny mieści się w wąskich uliczkach sklepowych, leciutki daje się prowadzić jedną ręką, gondole używałyśmy niecałe 5 miesięcy bo mała chciała już oglądać świat :laugh:

Alba77 a mozesz mi podac marke i model tego wozka ... Fajny jest podoba mi sie :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #538028 przez Qltoorka
A na co jest ten Cif w tej paczuszce.....? :ohmy:
dobrze, że zaczęłyście temat wózków, bo dla mnie dokonanie wyboru, gdy się nie ma o tym zielonego pojęcia to jakaś masakra...dla mnie one wszystkie są do siebie podobne :silly: z wyjatkiem rodzai i ilości kółek :P nie mam pojęcia na co powinno się zwracać uwagę przy wyborze...ja bym wybrała tak jak to kobieta wybiera samochód....po kolorze :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #538043 przez Qltoorka
allegro.pl/nowosc-sliczny-wozek-julietta...ach-i2937606352.html

Podoba mi się design tego wózka :) Chociaż z fotelikiem samochodowym ten stelaż dziwnie wyglada....Co o tym myślicie?

11 lata 10 miesiąc temu #538050 przez Qltoorka
Zaś wszystkie zniknęły....no jak zwykle....

Zobaczcie ten...śmieszny taki :) ale jaki tani, lekki i po złożeniu jak mało miejsca zajmuje....
allegro.pl/wozek-dzieciecy-wielofunkcyjny-i2942162468.html

11 lata 10 miesiąc temu #538053 przez dorkiszon
Qltoorka gdzies ty była tyle czasu juz myslałam, że sie nie pojawisz :)
Widziałam dzis taki wozek haha smieszny i niepraktyczny bo wlasnie siora mojego w smyku taki ma i mowila ze lipa dupne te kola jak w tirze :P

11 lata 10 miesiąc temu #538057 przez kasiak
Qltoorka napisał:

allegro.pl/nowosc-sliczny-wozek-julietta...ach-i2937606352.html

Podoba mi się design tego wózka :) Chociaż z fotelikiem samochodowym ten stelaż dziwnie wyglada....Co o tym myślicie?

Ale fajny, takiego czegoś szukam :) tylko te koła jakieś wielkie mi się wydają :unsure: no i cenowo też w miarę, mniej więcej do takiej kwoty chcemy max wydać. Tylko kolory może za jasne.

11 lata 10 miesiąc temu #538064 przez Qltoorka
Ja do mamy pojechałam, bo nie mogłam wysiedzieć w domu z bólem zęba...tak mnie zaczęło rwać jak mi znieczulenie zeszło...jak gadam to przynajmniej o bólu się nie myśli ;) a w domu to z Wami tylko popisać mogę, a pogadać to z kotami tylko :P

11 lata 10 miesiąc temu #538067 przez dorkiszon
Można brac znieczulenie w ciąży ?

11 lata 10 miesiąc temu #538073 przez patrysia305
ja zastanawiam się nad kupnem

allegro.pl/3w1-super-lekki-wozek-vector-...osi-i2938043564.html

czy macie może jakieś zdanie na jego temat?

11 lata 10 miesiąc temu #538075 przez Qltoorka
Podobno można. Ale tylko znieczulenie miejscowe. Czytałam też na ten temat i wyczytałam, że więcej szkód może wyrządzić ten stres związany z bólem niż samo znieczulenie.... Generalnie nie można tylko wybielać, implantów wstawiać i usuwać chirurgicznie zębów "zatrzymanych", no i zdjęć RTG nie powinno się wykonywać, ale też czytałam, że jeśli to niezbędne to ostatecznie zrobią....

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka