- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
To my tworzymy teraz swoją rodzinę-z mężem i dziećmi i to ona jest teraz najbardziej ważna. Nasi rodzice jak nas wspierać nie potrafią to wcale nie musimy z nimi nawet rozmawiać... Choć to przykre niewątpliwie - własny ojciec lub matka mają tą niebywałą zdolność do podcinania swoim dzieciom skrzydeł... Tak jak teraz zrobiła to Twoja mama... Miej ją gdzieś, a raczej to jak się zachowała, i wysnuj wnioski z jej zachowania pod tytułem "nigdy nie zrobię takiej krzywdy własnemu dziecku!"
patrysia305, musisz nam wybaczyć, to przez to, że nas tak dużo mnie też się zdarzało czasem, że dziewczyny nie odpowiadały na pytania
O tym śluzie to już kiedyś nawet pisałyśmy tutaj, że jego obfitość to rzecz normalna w ciąży. A Ty masz tak dopiero od teraz? Bo ja mam tak już od samego początku ciąży, choć też w sumie przyjmuję luteinę dopochwowo.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Jestem już w piątym miesiącu ciąży!!!
Oglądam wózki i łóżeczka na allegro- wózek będzie czerwony bez względu na płeć Lokatora a łóżeczko wybiorę turystyczne Nowe, drewniane, sosnowe będzie już w nowym domku- jeszcze tylko troszeczkę i będziemy mieć swój wymarzony dom.
Dziś szczęście się ze mnie ulewa
Buziaki:
- tym które się martwią- będzie dobrze! Wiem co mówię!
- tym które są radosne- niech szczęście trwa!
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Jestem pod wrazeniem - ile mam do czytania po calym dniu
Po pracy bylam na basenie, od razu lepiej, czuje sie taka lekka
A czy Wy jeszcze pracujecie? Pewnie gdzies we wczesniejszych postach jest to napisane ale chyba nie przeczytam poprzednich 280 postow skoro dziennie jest do przeczytania kilka nowych stron
Tak jak zauwazylyscie - przekrecilam termin Tlumacze sobie tym, ze kobiety w ciazy przekrecaja wyrazy - ja chyba jestem w tym specjalistka:) Zamiast 11 lipca - mam termin badania 11 luty Wczoraj zamiast rzezba mowie wierzba Zamiast kaloryfer - parapet ZDAZA SIE
Dzis zadzwonilam i umowilam sie na piatek, 8.02 prywatnie na USG - moze poznam plec
Mialam napisac cos o sobie: Mam na imie Karolina, mam 23 lata i to moja pierwsza ciaza:)Jestem z kujawsko-pomorskiego, niedaleko Torunia.
W lipcu bralam slub wiec tak jak u Carmelove, bedziemy mialy cudowny prezent na rocznice slubu
Bylam juz na wizycie u dentysty ale moje zabki sa w porzadku:) Mam sie zglosic w 9 miesiacu na ponowna kontrole:)
Badania toxoplazmozy mialam robione zaraz przy pierwszej serii badan i moim zdaniem to wazne badanie bo wczesnie wykryta dzieki tabletkom moze byc leczona przez caly okres ciazy.
W 11 tyg zaliczylam tydzien w szpitalu przeziebilam nerki i do tego katar, goraczka wiec musialam zostac na oddziale. Takze dziewczyny uwazajcie na siebie i cieplo sie ubierajcie. W moim szpitalu akurat trwa remont wiec ginekologia i polozniczy jest narazie polaczony dlatego tez bylam swiadkiem 4 porodow ( liczylam dziewczynom skurcze, wspieralam wiec cala akcja porodowa powiedzmy ze jest mi to znane z praktyki patrzac na to wszytsko z boku)
Co do ruchow to nie czuje ich codziennie, czasem 2 razy dziennie a innego dnia wogole
W weekend zaczelam spiewac piosenke z bajki Tabaluga to dzidzia zaczela solidnie dawac o sobie znac - wiec nie wiem czy jej sie podobalo, czy mamusia miala juz skonczyc spiewac
To chyba na tyle, BUZIAKI
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Dziewczyny maluszek daje mi się coraz bardziej we znaki czuję takie mocne jakby bulgotnięcie albo kilka razy fajne uczucie
My też będziemy kupować kołyskę przysuwaną do łóżka z opuszczaną barierką musimy kupić też normalne łóżeczko i łóżeczko turystyczne żeby stało w Polsce.
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja pracuje bo mieszkam w UK i nie mam za bardzo wyjscia]
P.S wlasnie zajadam sie arbuzem