- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Ale smaka narobiłyście na arbuza... o Mamuniu!! Gdzie ja znajdę arbuza w środku zimy
Tak za mną coś chodzi cały dzień i nie wiem co.. podkradłam Lali trochę pomidorówki, bo ugotowałam jej na jutro to trochę mnie zaspokoiło, ale arbuz będzie mi się śnił po nocach !!
Witam nowe Mamuśki
Też pozazdrościłam suwaczka.. mam i ja
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ale Wam zazdroszcze tych owoców... ja po owocach mam straszną zgage, tak samo soki owocowe no i niestety słodkości
Patrizia, łóżeczko ładne, szkoda tylko, że ta deska nad szufladą nie jest w kolorze łóżeczka...
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
teraz jest tyle ślicznych rzeczy dla dzieci że tylko mieć pieniądze i kupować
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Ja w koncu z pracy do domu dotarłam a wy pewnie spicie
Ktoras pisała, ze ma wizytę 11lutego, ja też ! i odliczam dni do spotkania z Paproszkiem. Juz mowie do brzcha i prosze zeby sie ujawnił kim będzie to fajne rzeczy dostanie od mamy
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
uniuni slub bedzie??
jeśli o zwierzaki chodzi to mamy dwa boksery (suczki) w tym jedna biała łotry hihi a tak to zawsze miałam jakieś szczury,świnki morskie,żółwia itp wszystkie kochałam
słodkie te wasze kociaki i psiaki
nadia ja sobie licze po prostu od miesiaczki, nie sugeruje sie tygodniem. ostatnia miesiączke miałam 7 października wiec teraz 7 lutego zaczyna mi sie 5m proste
słoneczko nie przejmuj sie - wazne że ty jesteś szczęśliwa i nosisz pod sercem taki skarb!! kopa w ta cieżarna dupeczke dostaniesz za te zamartwianie sie - dotknij brzucha i odrazu bedziesz miec usmiech na twarzy
Nika gratulue kopniaka
karolinkanice mmrrrr full romantic tez musze do tejk szkoły zapisac bo w koncu zapomne hehe
siwa witamy
patrizia bardzo fajne lozeczko - i dobrze ze ma szuflade, podobno bardzo przydatna my tez takie chcemy tylko sosnowe
mój szkrabik wczoraj sie rano i na wieczór uaktywnił lubie go czuć, tym bardziej że coraz czesciej sie to zdarza mąż tez wczoraj go czuł i dementuje ze tylko szczupłe czuja wczesniej
wózek juz bym chciała bo mamy wybrany ale jeszcze sie wstrzymam ze dwa miesiace chyba
u mnie dzis słoneczko mmmmmm
praca hmmmm ja jestem chora i musze pracować ach ale nie marudze żeby nie było
wy przestańcie o tym jedzeniu - prezed chwila jadłam i juz jestem przez was glodna
musicie tyle pisac? hehehe
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Juz po wizycie w labolatorium, pobierali krew na morfologie i CRP no i mocz do badania ogolnego. Wyniki odbiore w piątek przed wizyta u lekarza
No a za dwie godziny dużo gorsza wizyta, bo niestety musze isc do dentysty plomba mi wypadla i trzeba to naprawić, ale ze stresu przed sama wizytą to bolą mnie chyba wszystkie zeby naraz nie to że sie boje dentysty, tylko raczej mam stresa ze odruch wymiotny mnie nie opusci i czasem zwymiotuje na lekarza
Kochane robicie smaka z tymi owocami a tu niestety zima w pelni i z owocow to tylko banany i grejfruty (ktorych nie lubie), pomarancze i jablka. Na szczescie mam malinki mrozone z ogrodu mamy wiec sobie zmiksuje, ale tak nektarynkę albo arbuza bym zjadla, ale trzeba spokojnie poczkac na koniec zimy i dostawe do sklepu
Cos mi znowu bulgocze w brzuchu jupi
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Kaśka współczuję tej plomby! Mnie też czeka wizyta za dwa tygodnie. I tak miałam iść ale kilka tygodni temu ukruszył mi się ząb więc przy okazji niech mi go odbudują Nie wiem jak teraz, ale wcześniej zdarzało mi się zasypiać na fotelu dentystycznym
Sylwia ale to może chodzi o jedzenie cytrusów przy karmieniu piersią? Teraz jak ta świńska grypa tutaj panowała, grypa żołądkowa itd. zadzwonili do mnie od lekarza, żeby odwołać wizytę i kazali wcinać kiwi. Ze względu na witaminę C. Odwołali wszystkim ciężarnym i te które do tej samej przychodni chodzą, dostały dokładnie taką samą informację. Kiwi, myć ręce często i unikać miejsc gdzie przebywają duże grupy ludzi.
Właśnie porodówkę oglądam I płaczę po każdym porodzie
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Nie wiem jak to jest ale ledwo sie obudze robie sniadanko sobie biore tableta i do wyrka i sprawdzam co nowego na forum! Juz jestem uzalezniona : p
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tak Was czytam i wnioskuję że sporo z Was luteine bierze dopochwowo, możecie napisać dlaczego?? Wiem że są także doustne może dla Was byłoby to wygodniejsze.
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
a jeżeli chodzi o dentystę, to kiedyś jak chodziłam do podstawówki byłam dzielniejsza - teraz panicznie się boję, a też wypadła mi plomba jednak u nas wstrzymują zapisy na nfz i dopiero pewnie w marcu jak nie lepiej się dostanę. Niestety przy wydatkach na lekarza leki itp chociaż na nim trzeba zaoszczędzić