BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #551357 przez bisbas
witam dziewczyny :)

ja kupie troszke więcej tych mniejszych ciuszkow u mnie w rodzinie są tendencje do w miare malutkich dzieci :) ja sama tez duza nie bylam mialam 2300 siostry ok 2500 mój pierwszy synek byl maleńki i te male ciuszki długo długo miał za duże nawet te early baby byly ciut za duże wazył 2800 i miał 46 cm tym razem mysle że bedzie podobnie no może ciutke więcej :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #551366 przez karolinkanice16
kasiak ale super historia wzruszajaca ale jaka smieszna najlepsze to z tym lokciem :).

11 lata 10 miesiąc temu #551374 przez bisbas
co do wielkości brzuszka moj chyba stanoł w miejscu a przynajmniej tak mi sie wydaje ale pochwale sie ze spotkalam kolezanke w sklepie ostatnio ktora nie wiedziala ze jestem w ciazy i do mnie z takim twierdzeniem a ty w ciazy jestes widze , wiec szybko sie pochwalilam ze tak i bylam bardzo zadowolona ze jest to juz widoczne hihihi :) waga tez stanela mi w miejscu ciagle gdy wchodze na nia mam ok +5 kg

Ja wizyte u połoznej mam 15 lutego ale na niej sie zbyt wiele nie dowiem :)
Dziubasku mam pytanie czy pobierali ci krew na dzisiajszym badaniu ? wiem ze u was to troszke inaczej wyglada ale mysla ze podobnie ja chyba bede musiala sie o te pobranie krwi upomniec by sprawdzili czy wzrosly przeciwciala czy nadal niewykrywalne mam nadzieje ze to drugie :)

11 lata 10 miesiąc temu #551407 przez dorkiszon
Ja zjadłam tylko zupe no i niestety właśnie cała zwróciłam aż mi krew poleciała z żoładka od rana mi sie cos knuło, bo odpychały mnie różne zapachy. Więc jem sobie chrupki kukurydziane i pije mleko, bo pali mnie teraz zgaga.

11 lata 10 miesiąc temu #551410 przez bisbas
o matko krew to chyba nie dobrze Dorkiszonku moze biegnij do lekarza ale wiesz ja sie nie znam nie spotkalam sie z krwia przy wymiotach ale wydaje mi sie ze to nic dobrego

11 lata 10 miesiąc temu #551414 przez dorkiszon
Myslę, że to przez wysiłek błona sluzowa się przekrwi i wypluwasz krew nic groźnego.

11 lata 10 miesiąc temu #551416 przez bisbas
mam nadzieje :)

11 lata 10 miesiąc temu #551417 przez dorkiszon
Te błony sluzowe teraz tez sa bardziej przekrwione w nosie też tak się dzieje ciągle widze krew.

11 lata 10 miesiąc temu #551418 przez bisbas
dorkiszon napisał:

Te błony sluzowe teraz tez sa bardziej przekrwione w nosie też tak się dzieje ciągle widze krew.

no z nosa tez dosc czesto mi sie puszcza ale nie wiedzialam ze moze sie zdarzyć przy wymiotach :)

11 lata 10 miesiąc temu #551425 przez dorkiszon
No spokojnie bede zyc dobrze, że krew z żołądka, a nie z rodnych :)

11 lata 10 miesiąc temu #551429 przez dorkiszon
Wogóle to jak jeszcze dziś cos zjem to jedynie na co mam ochote to chleb z dżemem coś dziś kiepsko z moim apetytem. Jeszcze robiłam gulasz normalnie jak widze i czuje to mięso, albo powiem wyraz gulasz to mnie naciąga.

11 lata 10 miesiąc temu #551434 przez siwa342
ja biore juz od 6 tyg bo wylądowałam w szpitalu bo plamiłam,luteina pomaga utrzymać ciąże itp,ja brałam doustnie ale to musi sie rozpuśic pod jezykiem i potem juz nie dalam rady bo mnie mdliło i biore dopochwowo

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #551443 przez dorkiszon
No dobra ja ide na spacer sobie :) dotlenić maluszka.

11 lata 10 miesiąc temu #551454 przez dziubasek
bisbasostatnio mi pobierali i wszystko było cacy wiec dzisiaj nie brali. Dzisiaj siuski badali, ciśnienie mierzyli, brzuch mi pomacali wywiad przeprowadzili i dali mi ta wielka książkę ciąży.
Dorkiszon mi dzisiaj powiedzieli ze na tym etapie ciąży juz nie powinnam rzygac( dostałam jekies tableki powstrzymujące rzygowanie)

11 lata 10 miesiąc temu #551457 przez karolinkanice16
ja mam 20 lutego wizyte z polozna. dziewczyny leze sobie i nagle poczulam jak cos mnie napiera z lewej strony w brzuchu podnosze koldre a tam maluch tak sie cudnie wypiol a jaki twardy :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka