- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kłucie przezyje, ale to wypić taki ulep fuj mi lkarz mowil ze w domu wypic po godzinie isc na badanie.
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
najpierw przychodzisz na czczo i pobieraja krew, badaja poziom cukru, potem pijesz glukozeni po 2h sprawdzaja jak zareaguje organizm (czy cukier skoczy bardzo)czyli znowu kłują. i nie powinno sie nigdzie chodzic bo jak sie okaże ze zasłabniesz albo cos innego bedzie sie z Toba działo to maja cie pod ręką
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale zapłaciłam za nie sporo kasy- lekarz zalecił badanie na HIV, toksoplazmozę, badania moczu, krwi i przeciwciała. Ale cóż- trudno się mówi i żyje się dalej.
Ja na USG i wizytę idę 14 lutego- mam nadzieję że ta (jak i parę innych dat) będzie dla mnie znamienną. To już będzie 20 tydzień. Mogłoby się Dziecię ujawnić...
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
O kurczaki, za trzy dni poniedziałek!! Zobaczymy czy będzie chodzić z J. na strzelnicę, czy ze mną na zakupy Ja tak podekscytowana, że gdybym miała ogon furgotał by jak wiatrak
Jamajka też byłam pewna, że zdjęcie w avatarku to z netu! Prześliczne
Qultoorka udało mi się poczuć Paprocha!! Wczoraj położyłam się już spać i gadałam chwilę z J. położyłam rękę na brzuchu i dostałam 'kopa'! Jakby pękająca bańka mydlana Jestem pewna, że to nic innego tylko mój pasażer
Goldi strasznie mi przykro Wiesz, ja w końcu po 5 latach przycisnęłam swojego byłego, żeby mi odesłał moje rzeczy. Chociaż nie wiem czy tylko powiedział i ma w d... czy faktycznie je odzyskam.
Karolinka ja się zakochałam w tej żabce od pierwszego wejrzenia! Cudna! Kupię, kupię na pewno Jeszcze tylko kilka dni
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
dobra zwijam tyłek w troki i lece do pracy miłego dzionka brzuchatki
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Ja całkiem zapomniałam, że dzisiaj mam umówiona wizytę zapomniałam ją odwołać ostatnim razem jak byłam
Ale to w sumie nawet dobrze, popytam lekarza czy ma wyniki moich badań i czy mam tą anemie czy nie mam. Przynajmniej się dowiem czemu się źle czuję. Wizyta na 14, więc sie odezwę jak wrócę
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Tak jak Kamilka pisała, można wziąć cytrynę i nawet wcisnąć do tego roztworu, bo o ile kilka pierwszych łyków da się przełknąć, o tyle im dalej w las tym gorzej... i łatwo zwymiotować już na sam koniec
Ja w poniedziałek sobie czmychnę na badania (krew, mocz) żeby mieć na czwartek aktualne Już się nie mogę doczekać )
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Na szczescie glukozy tez na razie nie zlecil bo u nas wykonuja to badanie w okolicach 23 tyg, wiec pewnie nastepnym razem wypisze skierowanie.
Za to mam znacznie podwyzszone CRP czyli jakis stan zapalny w organizmie jest, ale ie wiadomo od czego. Dlatego mam zapisany antybiotyk i jak skoncze go brac to badania do powtórki. Pozostale wyniki w normie, wiec nadal nie musz ezadnych dodatkowych lekow lykać ani witamin, tylko znowu duzo pić, jeść owoce i warzywa codziennie
A i jeszcze stwierdzil że macica jest dosyć głęboko ułożona, i z tego powodu konkretniejsze ruchy bede czuc znacznie pozniej, a na razie ewentualnie tylko bąbelki i laskotki. ale dobre i to Posłuchał dzidziusia takim śmiesznym przedmiotem i powiedzial ze jest dosyć aktywny, mimo że jeszcze nic wtedy nie jadłam
Tak więc kochane, dołaczam do grupy tych ktore plec poznaja najpóżniej ale grunt żeby dzidzia była zdrowa