BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #558233 przez emi87
o to mamy weselnie na forum :D ach te przygotowania mmmm :) informujcie na bieżąco dziewczyny ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #558258 przez Kasik88
Hello :)
Dziś humor dużo lepszy, tylko ten mój brzuch coś dziś jakoś dziwnie pobolewa :/ dobrze, że popołudniu wizyta. Śniło mi się, że będzie dziewczynka, zobaczymy czyj sen się sprawdzi mój czy jabluszka :) ponadto dziś jak mąż poszedł do pracy o 3 rano ... to maluszek w brzuszku tak się rozkręcił, że czuć go było pod reką, do tej pory tylko muskał, ahh jakie wspaniałe uczucie:) do tego jeszcze jak pytałam czy jest dziewczynką to szalalo a jak czy jest chłopcem to cisza była, i nie wiem jak to odczytać :P Z synkiem nie miałam tego problemu, bo bardzo późno poszłam do ginekologa bo już w 2 trymestrze, i na drugiej wizycie wiedzieliśmy już, że synuś będzie. Ale się rozpisałam.

11 lata 10 miesiąc temu #558265 przez emi87
Kasik stawiam na dziewuszke :D dobrze ze humorek lepszy to i maleństwo weselsze :*

a mi nasz Bąbelek chyba rano sprzedał kopa (i to nie takiego delikatnego muskajacego) :ohmy: leze sobie jeszcze zaspana i nagle czuje bach! w okolicy prawego jajnika (najpierw myślałam ze to moze gazy jak sie czasami tak kumuluja i pstrykaja przed wylotem hihi :blush: ale nic takiego nie było) :)
a i chyba mamy imie dla dziewczynki :) Wstępnie będzie Mila ale oczywiście jeszcze myślimy i szukamy :) Więc w brzuszku mam Mile albo Leonka :D

11 lata 10 miesiąc temu #558294 przez Kasik88
Mila bardzo ładne imię :) No u nas będzie Julia albo Maksymilian.
emi mnie sprzedało rano kopa tak na wysokości pęcherza ;P ale przyjemne było to.
A dziewuszki od 18.02 w lidlu będą ubranka dla dzieci, zabawki, jakieś śliniaki jednorazowe itp, itd.

11 lata 10 miesiąc temu #558301 przez jabluszko
uuuuu dziewczynki!!! pare dni nie odwiedzalam forum i dzis patrze ze az 30 stron nasmarowałyscie SZALONE:) ja wczorej lazec tez chyba pierwszy raz poczulam łobuzowanie dzidzi w brzuchu :)

11 lata 10 miesiąc temu #558307 przez Kasik88
Ehehe zdolne bestyjki z nas :) chociaż ja tam niewiele pisałam :P tylko troszke sie dołożyłam

11 lata 10 miesiąc temu #558309 przez jabluszko
kasiu jestem ciekawa co zobaczysz na monitorku dzis :)

11 lata 10 miesiąc temu #558312 przez Kasik88
Też jestem ciekawa :) której sen się sprawdzi :P hihihi

11 lata 10 miesiąc temu #558315 przez jabluszko
ide ogarnac w domu :P powodzenia na wizycie

11 lata 10 miesiąc temu #558324 przez Kasik88
Też się za chałupke biorę :) ale to za momencik, a wizyta dopiero o 17:30, dzięki :))

11 lata 10 miesiąc temu #558348 przez kasiak
Czesc wszystkim :) zapomniałam wczoraj dodać, że zmieniła nam sie data porodu z 05 na 08.07 ale nie trzeba nic zmieniać. To tylko parę dni, a i tak przecież nie urodzi się idealnie w tym dniu. Dlatego nie zmieniam suwaczka, a i w tabelce może zostać jak jest :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #558364 przez agusiaa26
KAsik88 gdyby mnie nie było- też trzymam kciuki za wizyte, jeny jakie to piękne uczucie poznać płeć, ja poproszę lekarza żeby mąż mógł wejść i chyba się popłacze ze szczęścia;) Powodzenia!

11 lata 10 miesiąc temu #558367 przez Kasik88
Mój mąż nie wejdzie, bo synkiem będzie się opiekował, no ale mu powiem co i jak ;)

11 lata 10 miesiąc temu #558377 przez dziubasek
Czesc Dziewczynki:)
Kasik88 a u Was maz z dzieckiem nie moze wejsc na usg? JA zabieram Miss i M, moze jej bedzie latwiej zrozumiec ze tam jest dzidzia(bo na razie chyba jeszcze nie poniemaju ;) ) chociaz ostatnio ogladalam porodowke a Miss sie zapatrzyla na tv i mowi" o mamo popatrz dzidzie wyciagneli" wiec zaczelam jej tlumaczyc.
Kurde ja jeszcze musze czekac 16 dni :angry: coraz bardziej mi sie dluzy.

11 lata 10 miesiąc temu #558408 przez Kasik88
Wejdzie nie ma problemu, ale on by zdemolowal gabinet bardzo szybko, więc na razie czeka z tata w domu, albo idą na spacer. On już zaczął kumać, że w brzuszku dzidziuś jest, bo podchodzi i głaszcze, puka do dzidzi. Może nastepnym razem wejdą ze mną :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka