BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 4 miesiąc temu #497224 przez agniesia
Lipcowe dzieci górą:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #497241 przez dorkiszon
No, bo ten kraj jest pod każdym względem chory, a służba zdrowia to wogóle jedna wielka porażka gdzie nie pójdziesz to sie denerwujesz. Więc jak ktoś ma na tyle funduszy lepiej prywatnie i zdrowsze nerwy.

12 lata 4 miesiąc temu #497263 przez Nikaa
Niestety to prawda dorkiszon ale jak widać w moim przypadku nawet to nie pomaga ...
agniesia masz racje :laugh:
Dobranoc Dziewczyny - idę spać jestem taaaaaka zmęczona :blink:

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

12 lata 4 miesiąc temu #497512 przez sloneczko33
kochane witajcie zas troszke mnie nie bylo laptop mi szlak trafil i nie mialam mozliwosci zagladac uruchomilam starego dziada i funkcjonuje dzis weszlam a tu tyle wiadomosci witam nowo przybyle mamusie

12 lata 4 miesiąc temu #497562 przez emi87
Nika zaraz sie zapiszesz do innego lekarza i zobaczysz maleństwo :) :kiss:
słoneczko a jak tam u Ciebie samopoczucie??

12 lata 4 miesiąc temu #497611 przez dziubasek
Sloneczko33 ja tak ostatnio czytalam sobie co naskrobalysmy od poczatku i zastanawialam sie co u ciebie i u paru innych dziewczyn :laugh: .

12 lata 4 miesiąc temu #497622 przez Kamilka22
Hej Dziewczyny:-)

Musze zabrac sie za sprzatanie bo odkladam to codziennie bo mam lenia;p ale zaraz sie zabieram za to. Za oknem pelno sniegu i wszystko zamarzniete az sie wychodzic nie chce na taki mróz. A macie juz moze choinke w domu? Ja jeszcze nie mam zawsze kupujemy zywa wiec tak kilka dni przed wigilia kupujemy zeby dluzej postala.

12 lata 4 miesiąc temu #497634 przez emi87
ja planuje kupic w poniedziałek (tylko wq pon bede miała czas na ubranie :( bo zapieredziel w pracy). zawsze mamy zywą w domku :) a tak wogóle to nie wyobrażam sobie przyszłego tyg, ja sie chyba do pracy juz nie nadaje :dry: ale to przez te pobolewanie brzucha... a wczoraj to mnie jeszcze chyba nerki bolały :huh: ale pocieszam sie ze tylko przyszły tydz na wysokich obrotach a potem już luźniej i sie oszczędzam.
wczoraj ubrałam choinke do pracy i dzis ja zaniose - klientki będą czuły świąteczny klimat :D

12 lata 4 miesiąc temu #497642 przez dziubasek
Ja mam choinke juz ze 3 tygodnie ubrana :laugh: , sztuczna (ze wzgledu na moje lenistwo ;) ), maz ubral szybciej zeby mala miala frajde,
My za tydzien juz bedziemy w polsce :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #497654 przez Kamilka22
dziubasek święta w Polsce najlepsze prawda:)??

ja już nie mogę się doczekać wyżerki w święta hehe na bank kg wzrosną automatycznie :) ale taki barszczyk z uszkami hmmm:) krokieciki, i mnóstwo innych pyszności:)

emi87 a gdzie pracujesz jeśli można wiedzieć?

12 lata 4 miesiąc temu #497657 przez dziubasek
Ja ostatnie swieta w polsce spedzilam 5 lat temu :( i pewnie nastepne za pare lat. Ja tam mam w nosie kilogramy, bede jesc jesc i jeszcze raz jesc(to chyba moje jedyne hobby ;) )

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #497662 przez emi87
Kamilka prowadzę własny salon kosmetyczny (zajmuje sie stylizacja paznokci i rzęs) :) wiec sama sobie jestem szefem i pracownikiem...gdybym pracowała u kogos pewnie juz bym była na l4 (nie z lenistwa a złego samopoczucia-lekarze za każdym razem chcieli mi dać zwolnienie). a tak musze sama obrobic moje wszystkie klientki-nie moge ich zawieść przed świetami :)
zawsze myslałam ze jak bede w ciazy to bede normalnie pracowac jak zawsze. ale jednak organizm sie zmienia :)

12 lata 4 miesiąc temu #497672 przez Kamilka22
emi87 to ciężka praca bo siedzisz cały czas w sumie w jednej pozycji to plecy bolą Cie bolą na bank bidulka:(

12 lata 4 miesiąc temu #497674 przez uniuni
Ja niestety lub stety święta spędzam w Norwegii. Niestety rodzinka rozrzucona po Europie. Mama wyjechała do Irlandii na początku grudnia, bo moja młodsza siostra urodziła córeczkę, bracia mieszkają w Anglii, a że jednego z nich narzeczona w zaawansowanej ciąży (też z córą) to wolą nie ryzykować. A stety, że zostaję na święta tutaj, bo chyba bym za bardzo się bała tak wcześnie lecieć :P

12 lata 4 miesiąc temu #497677 przez Kamilka22
uniuni to zrobimy swoja wirtualna wigilie na forum heh:) i bedziesz sie czula jak w Polsce:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka