- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja dzidzia puka już do nas częściej, boskie uczucie:)
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czy my w końcu się tak wybieramy? U mnie juz 19tydz i powinnam sie gdzies zapisac, a czy wy już wybralyscie taka szkołę?
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
karolinkap co do sukienek to nawet na tej stronie są niezłe www.happymum.pl/sklep3/0,sukienki.html ja będę zółtą kupowała tylko mam nadzieję że uda mi się ją ze 2 razy założyć.
u mnie samopoczucie do dupy przez siedzenie w domu czuję się jakaś taka niepełnowartościowa czyli dół znowu, ale co się dla dzidziaka nie zrobi, aaa już 5 mam usg już się doczekać nie mogę
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorkiszon też rozmyslam żeby dac sobie spokój bo przecież tyle kobiet nie chodzi a jakoś daja radę z porodem;)
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Emi, Karolinap, Alba pochwalę się koszem, który kupiłam Jest używany, ale w bardzo dobrym stanie, o połowę tańszy niż nowy. Oczywiście można kupić taniej, ale sam kosz.. ja chciałam z kołyską i ogólnie jestem zadowolona... czekam aż mi przyjdzie
allegro.pl/sliczna-kolyska-kosz-mojzesza...8647.html#tabsAnchor
Karolinap ja nie widziałam raczej na allegro jakichś większych koszy. Ten jest dość mały mam wrażenie, ale one wszystkie w podobnych rozmiarach Zresztą tak jak pisałam.. ja mam łóżeczko, więc jak Mały wyrośnie to pójdzie do łóżeczka a kosz zostanie mi na kolejne dzieciątko (mam nadzieję )
Askan i Tyszanka cieszę się, że po wizytach w porządku
Dyskusja o podgrzewaczach widzę To ja pierwotnie wrzuciłam linka do niego i zamierzam go zakupić Też nie uważam, żeby ktoś kto ma 99,8 pozytywnych komentarzy ze sprzedanych 4523 rzeczy był nieuczciwym sprzedawcą. Zawsze może komuś zdarzyć się wpadka, zwłaszcza jeśli na taką szeroką skalę sprzedaje!
Ja rónież czekam na legginsy, początkowo kontakt ze sprzedającym był średni, bo kilka dni nie odpisywał na maile.. towar nadal nie jest wysłany i co? mogłabym się wkurzyć i wystawić mu neutrala albo negatywa. Ale w końcu odpisali, że przyszła im jakaś wadliwa partia rozmiaru XL i we czwartek będą mieli nową. Więc spoko.. nie zamierzam skrzywdzić allegrowicza negatywem, tylko dlatego, że muszę się naczekać. I tak wystawię mu pozytywa, jeśli towar okaże się dobry Trochę wyrozumiałości. Każdemu, nawet najlepszemu zdarzy się wpadka
A jeśli chodzi o 'japan style' to mam zajebistą sukienkę, w której chodzę już kilka lat i wygląda jak nowa Bluza z kożuszkiem też jest w moim posiadaniu i owszem pewnie miesiąc na nią czekałam, ale też nie mam zarzutów do jej jakości. Może akurat miałam szczęście
Jeśli chodzi o siedzenie w domu na L4 to ja też się ciesze, że mogę być z moją Lenką cały dzień, pensja mi wpływa 100% a ja nie tracę nic z jej dzieciństwa i do tego jeszcze wypoczywam Nie mam żadnych wyrzutów sumienia w stosunku do Państwa, które na mnie łoży.. bez przesady.. nie ten kraj A jako mama zawsze jest co zrobić.. w domku, zakupy, spacery z Lalą, zabawa, obiad, odwiedziny koleżanek z dziećmi.. dobrze mieć taki luz psychiczny. Ja bym nie mogła pracować do porodu, a później jeszcze latać jak na skrzydłach przy Dwójce Niech żyje L4!
Moja Lalunia nadal nie w pełni sił, ale twarde jesteśmy Mam nadzieję, że do końca tygodnia jej przejdzie. Dzisiaj zaniosłam mocz do badania, ale to na pewno jakaś jelitówka albo coś, bo biegunkę ma i brak apetytu. Dziękuję dziewczynki za życzenia powrotu do zdrowia, oby już za chwilę
U nas dzisiaj wiosna, słońce, ptaszki i +10st Oby tak dalej
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Sylwia bardzo ładna ta zolta, bardzo mi się podoba taka wiosenna
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- osobka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
co do L4, to ja dopiero na zwolnieniu jestem od poniedziałku, ale od razu lepiej się czuję i jakaś bardziej zadowolona jestem- nawet mąż stwierdził, że promienieję na tym zwolnieniu zobaczymy, czy mi się nie znudzi za szybko, bo troszkę zastanawiam się jak sobie radzą w pracy beze mnie i czy nie zadzwonić zapytać się, czy wszystko ok... ehhh- pracoholizm...
a jeśli chodzi o szkołę rodzenia, to ja się wybieram. Znalazłam przy szpitalu w którym będę rodzić, więc będę mogła zwiedzić porodówkę, szpital, poznać położne i dowiedzieć się wszystkich szczegółów. Myślę, że warto, szczególnie, że jest darmowa. Tylko mąż będzie musiał zapłacić 50zł, bo chcę iść razem z nim.
a jeśli chodzi o zapisy, to tam, gdzie się wybieram zapisują od około 24 tygodnia, także agusiaa masz jeszcze czas
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
I wiem, ze to jest zakup na kilka miesięcy.. gdybym nie miała łóżeczka to bym pewnie go nie kupiła, bo wolałabym łóżeczko, ale że mam, to po prostu chciałam kosz, który na pewno się nie zmarnuje, bo swoje wysłuży i pozostanie dla 'potomnych'
- osobka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa