BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #574248 przez siwa342
dorkiszon ja kupuje bardzo duzo na allegro i z komentarzami czasami jest tak że konkurencja wystawia ci specjalnie negatywy albo sa tacy ludzie którym nie dogdzisz lub nie znaja sie na zasadach,sama mam 2 negatywy za to ze kolesiowi wystawiłam neutralny jeden a on mi 2 negatywy i to on nie miał przedmiotu który sprzedawał,ale odesłał kase-no wiec ja mu neutrala a on mi negatywy-wiec niesłusznie

kaska1982 ja też wypuściłam pieski na dwór i leże w łóżku więc spoko nie tylko ty tak masz,ja nieraz mam takiego lenia ze wcale z wyrka nie wyjdę tylko do kuchni cos zjesc i tyle

z japan style zamówiłam jak wchodziło to na samym poczatku taką tuniczke i powiem że przyszła ok więc różnie można trafić ale lepiej nie kupowac

karolinap mi strasznie wpadła w oko ta sukienka-w maju bede szła na komunie a jestem chrzestna wiec trzeba wygladac :) ale na tablica pl tez mozna znalesc nieraz fajne sukienki do 50zł używane raz założone
modnybrzuszek.pl/pl/p/Sukienka-Amelia-Chair/2042

MAJA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #574260 przez dziubasek
I dlatego ja wole być mama pracująca, znając mnie to jakbym siedziała w domu to bym siebie i dom zapuscila ;), powiem wam ze ja z Miss siedziałam w domu 9 m-cy i czasami lapalam takiego dola ze masakra(wszyscy w pracy, pogoda najczęściej do dupy a ja siedzę z dzieckiem które cały czas śpi) teraz będzie lepiej bo z Miss się pobawie, pogadam, powariuje :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #574280 przez siwa342
dziubasek ja tam dom ogarniam ale pomalutku a jak sie dzidzia urodzi to tez spoko bo mam sporo kolezanek takich bardzo dobrych ktore nie pracuja albo i tak znajduja czas aby sie spotkac wiec nie bede sie nudzic,tesciowa mam pietro nizej tylko gorzej z mezem bo bedzie wpadal na weekendy :(

karolinkanice16 chyba zmieniłaś obrazeczek ?? bo jakoś taki kolorowy i wydawało mi sie ze mialas inny wczesniej

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #574292 przez dorkiszon
Ja zawsze tak chciałam nic nie robic i kase dostawac :) i sie spełniło więc korzystam, a napracuje się jeszcze dosyć :)
Robie co chce nikt mi nic nie rozkazuje żyć nie umierać :)

11 lata 10 miesiąc temu #574312 przez siwa342
dorkiszon ja wiem że do tej firmy w której pracuje już nie wróce wiec po co mam się meczyć i stresowac,dojezdzac,pieniadze na paliwo wydawac... a wogole i tak bym nie mogła bo mam ciaze zagrozona wiec duzo musze lezec

pracowałam dla nich 3 lata i nieraz wysiadałam psychicznie,ludzie fajni ale na firmie to traktowali cię jak robaka więc mam to w nosie i teraz korzystam ze wszystkiego co mi sie należy :)

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #574315 przez dorkiszon
Jak moje dziecko juz bedzie kumac o co chodzi to pozna swoją matke wariatke i jej miliony głupich pomysłow.

11 lata 10 miesiąc temu #574318 przez karolinkanice16
siwa342 hehe tak dobrze zauważyłaś zmieniłam :)

11 lata 10 miesiąc temu #574321 przez dorkiszon
Ja do swojej wróce, bo mam stosunkowo nowa prace i trafiły mi sie najlepsze zarobki jakie mogę mieć w tej branży w moim mieście i okolicach.
Wcześniej też dojezdzałam, ale też się zwolniłam w sumie to mi kasa tam nie pasowała, a tak nie było najgożej.
Tak czy inaczej tez korzystam :) dobrze mi się siedzi czasami wole sie nawet ponudzić niz pracować dla kogos :)

11 lata 10 miesiąc temu #574330 przez siwa342
dorkiszon no dla chcącego nic trudnego zajęcie się zawsze jakieś znajdzie,ja lubię robić kolczyli-chociaż ostatnio nie miałam weny,robie sobie pazurki(mam sprzęt i już kilka lat tak sobie sama majstruje,musze w koncu na kurs isc)poogladam filmy więc nudzić sie nie będe,juz jestem na L4 od grudnia i jak narazie o dziwo nie narzekam :)

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #574331 przez karolinap
Karolinkanice to w awatarku jest Twój aktualny brzusio? :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #574335 przez kasiak
Dzwonił przed chwilą mąż, zasmarkany i w ogóle masakra. A wczoraj wieczorem był zdrowy :dry: jedzie do domu i pewnie będzie miał wolne do końca tyg, bo i tak mu trzy dni przysługują to wykorzysta.
Idę gotować rosołek dla chorego :)

11 lata 10 miesiąc temu #574349 przez Patrizia
Czesc mamuski :)

Ja dopiero wrocilam musialam isc do urzedu do radcy prawnego od 9 do 11 siedzialam na dupie bo kolejka byla myslalam ze tam juz korzenie puszcze

tez jestem od grudnia na L4 chociaz wydaje mi sie ze ja chodzilam do pracy to wiecej wigoru mialam a teraz taki leniwiec jestem :P zganiam to na pogode :) wyjdzie sloneczko to odrazu wiecej sil i optymizmu :)

karolinka ladny awatarek :)

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #574357 przez dorkiszon
Teraz moja mama bedzie miala tez wolne to rusze dupe z tego fotela będziemy razem chodzić do sklepów, albo na spacery pewnie ze mną do gina polezie nawet mówiła, że jakbym nie miała z kim jechać do porodu to ona pojedzie i będzie mnie trzymac za reke hahah

11 lata 10 miesiąc temu #574388 przez carmelove
dziewczynki, gdzie moge znaleźc tą naszą tabelke? :)

chce popodziwiac :P

Ania - nasza dziewczynka !

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #574393 przez Patrizia
w profilu Qulturki nad suwaczkami jest link :)

pokazywarka.pl/lipcowki2013/

Ksawerek(*)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka