- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dorkiszon napisał:
Ja chyba nie kupie na allegro podgrzewacza, bo wszyscy sprzedawcy, którzy sprzedają do 60 zł podgrzewacze, bo dalej. nie sprawdzałam i więcej tez nie wydam maja albo negatywne albo neutralne komentarze i to na temat podgrzewaczy. Więc wole nie ryzykować
Sprawdziłam i ten sprzedawa ma 2 negatywy tylko, reszta do same pozytywne komentarze. Jak dla mnie te 60zl to nieduzy wydatek, a zawsze mozna odesłać. Chce kupić jednak, bo skoro lece do pl to od razu sprawdze czy działa wszystko ok. Nie chce wszystkiego zostawiać rodzinie na głowie, bo gdybym nie jechała, to musieliby odbierać przesyłki za mnie.
Ja nie patrze tylko na negatywne, ale czasami nawet wazniejsze są dla mnie neutralne komentarze chyba, że ma akurat opinie o innej rzeczy niz ja kupuje, ale ten akurat ma o podgrzewaczu pare neutralnych.
Dla mnie to tez nie duża kasa, ale po co mam np. dostać badziew jakiś ja się juz raz tak nadziałam i od tej pory czytam także neutralne
Poprostu nie kupuje od nieuczciwych sprzedawców
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień Dobry!
Dziewczyny, wczoraj dostałam zaproszenie na ślub cywilny kuzynki który odbędzie się 6 kwietnia. Do tego ja i mój Maz będziemy świadkami po ślubie uroczysty obiad.
Tak wiec -> pomocy Gdzie moge znaleźć jakas ładna sukienkę?
W Bielsku-Białej w centrum handlowym "KLimczok" fajne ceny i szeroki wybór.
Polecam
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
kasiak napisał:
dorkiszon napisał:
Ja chyba nie kupie na allegro podgrzewacza, bo wszyscy sprzedawcy, którzy sprzedają do 60 zł podgrzewacze, bo dalej. nie sprawdzałam i więcej tez nie wydam maja albo negatywne albo neutralne komentarze i to na temat podgrzewaczy. Więc wole nie ryzykować
Sprawdziłam i ten sprzedawa ma 2 negatywy tylko, reszta do same pozytywne komentarze. Jak dla mnie te 60zl to nieduzy wydatek, a zawsze mozna odesłać. Chce kupić jednak, bo skoro lece do pl to od razu sprawdze czy działa wszystko ok. Nie chce wszystkiego zostawiać rodzinie na głowie, bo gdybym nie jechała, to musieliby odbierać przesyłki za mnie.
Ja nie patrze tylko na negatywne, ale czasami nawet wazniejsze są dla mnie neutralne komentarze chyba, że ma akurat opinie o innej rzeczy niz ja kupuje, ale ten akurat ma o podgrzewaczu pare neutralnych.
Dla mnie to tez nie duża kasa, ale po co mam np. dostać badziew jakiś ja się juz raz tak nadziałam i od tej pory czytam także neutralne
Poprostu nie kupuje od nieuczciwych sprzedawców
No to teraz mi nabiłaś ćwieka muszę to jeszcze przemyśleć. Ostatnio rzadko cokolwiek zamawiałam i się zapomniałam, a o oszusta nietrudno.
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja zaraz idę zrobić sobie stopki do kosmetyczki, potem z Miss na playgroup- tak wiec dzisiaj jestem busy mamuska .
Co do podgrzewaczy to ja w grudniu kupiłam dla bratowej podgrzewacz z Aventu w hurtowni z akcesoriami dla bobasów za 45zl wiec czasami warto pochodzić i poszukać.
Miłego dnia grubaski i chudzinki
P.S juz niedługo piatek
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzień doberek
Ja zaraz idę zrobić sobie stopki do kosmetyczki, potem z Miss na playgroup- tak wiec dzisiaj jestem busy mamuska .
Co do podgrzewaczy to ja w grudniu kupiłam dla bratowej podgrzewacz z Aventu w hurtowni z akcesoriami dla bobasów za 45zl wiec czasami warto pochodzić i poszukać.
Miłego dnia grubaski i chudzinki
P.S juz niedługo piatek
Jakbym miała w okolicy taką hurtownie to bym poszła, ale nie mam nic takiego niestety no i zależy mi żeby był też do auta bo sporo jeździmy.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
A neutralne komentarze, o których pisze dorkiszon dotyczą raczej czasu oczekiwania na wysyłkę, a nie na jakość produktu....A nawet jakby się zdarzyło, że kupisz i będziesz miała pecha takiego jak te kilka osób spośród 4500 ludzi to przecież nic się nie stanie... mleka na gwałt juz teraz podgrzewać nie musisz....
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mają bardzo duzo negatywów nawet po 400 lub więcej , ale ludzie dalej kupują.
Tak właśnie kiedyś, gdy nie miałam doświadczenia , bo mało kupowałam nabili mnie w butelke.
Zamówiłam zajebistą bluzę z kożuszkiem no rewelacja na zdjęciu wiecie co mi przysłali ?
Jeszcze takiego badziewia nigdy nie widziałam ktos to nawet chyba uszył ręcznie wszystkie szwy były nierówno zszyte bluza całkiem inna i prześwitywała jak sitko normalnie jak szmata wyglądała odrazu ją do kosza wyrzuciłam i przy okazji chyba 40 zł tez poszło do oszusta za nic.
Najgorsze, że oszukują i nikt ich za to nie kara, bo towar wysyłaja aha i czekałam chyba 3 tygodnie na ta bluzę.
Także dziewczyny jakby co nigdy nie kupujcie ubrań "JAPAN STYLE" !!!!!
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pozatym ma jeszcze komentarz , że spakowal coś innego zamiast faktycznego zamówienia, ale co tam.
Trzeba kupowac z głową na allegro, ale może akurat wam wyśle wszystko zgodne z opiesem Powdzenia w kupowaniu tak czy inaczej.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Pomyślę jeszcze nad tym podgrzewaczem, ale pewnie kupie bo ma wszystko czego mysle, ze bede potrzebowac. Dam znac jakby co i jak przysla
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiłam dawno temu sukienkę z japan style, już nie pamietam jakiego sprzedawcy i miala byc w cyckach ciut za duza a okazalo sie, że ciezko bylo A zmiescic a co dopiero moje duze B...razem z nią zamawialam inne ciuchy i tamte o dziwo calkiem dobre byly, wiec ciezko trafic...
Pomyślę jeszcze nad tym podgrzewaczem, ale pewnie kupie bo ma wszystko czego mysle, ze bede potrzebowac. Dam znac jakby co i jak przysla
Oki jak kupisz to daj znać jesli będzie wszystko dobrze to wtedy mogę ryzykować
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Nie wyobrażacie sobie nawet jakiego mam dziś lenia, nic mi sie nie chce i nadal w łóżku leże a tu cała masa rzeczy do zrobienia dzisiaj i spraw do zalatwienia jakoś nie mogę sie zmotywowac do wstania i zrobienia czegokolwiek. Wstałam tylko na momencik, wypuścilam pieska na podwórko, zrobiłam herbatke i dalej do łóżeczka.
Podziwiam wszystkie mamusie, które są w pracy, bo ja przez ten okres na L4nie wyobrażam sobie żebym była teraz w pracy. Chyba za bardzo przyzwyczailam sie do siedzenia w domku
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witajcie Mamuski
Nie wyobrażacie sobie nawet jakiego mam dziś lenia, nic mi sie nie chce i nadal w łóżku leże a tu cała masa rzeczy do zrobienia dzisiaj i spraw do zalatwienia jakoś nie mogę sie zmotywowac do wstania i zrobienia czegokolwiek. Wstałam tylko na momencik, wypuścilam pieska na podwórko, zrobiłam herbatke i dalej do łóżeczka.
Podziwiam wszystkie mamusie, które są w pracy, bo ja przez ten okres na L4nie wyobrażam sobie żebym była teraz w pracy. Chyba za bardzo przyzwyczailam sie do siedzenia w domku
hahaha ja tez się przyzwyczaiłam taki luźny tryp zycia czuję się jak stara baba na emeryturze