BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #574116 przez dorkiszon
kasiak napisał:

dorkiszon napisał:

Ja chyba nie kupie na allegro podgrzewacza, bo wszyscy sprzedawcy, którzy sprzedają do 60 zł podgrzewacze, bo dalej. nie sprawdzałam i więcej tez nie wydam maja albo negatywne albo neutralne komentarze i to na temat podgrzewaczy. Więc wole nie ryzykować :)

Sprawdziłam i ten sprzedawa ma 2 negatywy tylko, reszta do same pozytywne komentarze. Jak dla mnie te 60zl to nieduzy wydatek, a zawsze mozna odesłać. Chce kupić jednak, bo skoro lece do pl to od razu sprawdze czy działa wszystko ok. Nie chce wszystkiego zostawiać rodzinie na głowie, bo gdybym nie jechała, to musieliby odbierać przesyłki za mnie.

Ja nie patrze tylko na negatywne, ale czasami nawet wazniejsze są dla mnie neutralne komentarze chyba, że ma akurat opinie o innej rzeczy niz ja kupuje, ale ten akurat ma o podgrzewaczu pare neutralnych.
Dla mnie to tez nie duża kasa, ale po co mam np. dostać badziew jakiś ja się juz raz tak nadziałam i od tej pory czytam także neutralne :)
Poprostu nie kupuje od nieuczciwych sprzedawców :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #574119 przez dorkiszon
karolinap napisał:

Dzień Dobry! :side:
Dziewczyny, wczoraj dostałam zaproszenie na ślub cywilny kuzynki który odbędzie się 6 kwietnia. Do tego ja i mój Maz będziemy świadkami :) po ślubie uroczysty obiad.
Tak wiec -> pomocy Gdzie moge znaleźć jakas ładna sukienkę?

W Bielsku-Białej w centrum handlowym "KLimczok" fajne ceny i szeroki wybór.
Polecam :)

11 lata 10 miesiąc temu #574132 przez kasiak
dorkiszon napisał:

kasiak napisał:

dorkiszon napisał:

Ja chyba nie kupie na allegro podgrzewacza, bo wszyscy sprzedawcy, którzy sprzedają do 60 zł podgrzewacze, bo dalej. nie sprawdzałam i więcej tez nie wydam maja albo negatywne albo neutralne komentarze i to na temat podgrzewaczy. Więc wole nie ryzykować :)

Sprawdziłam i ten sprzedawa ma 2 negatywy tylko, reszta do same pozytywne komentarze. Jak dla mnie te 60zl to nieduzy wydatek, a zawsze mozna odesłać. Chce kupić jednak, bo skoro lece do pl to od razu sprawdze czy działa wszystko ok. Nie chce wszystkiego zostawiać rodzinie na głowie, bo gdybym nie jechała, to musieliby odbierać przesyłki za mnie.

Ja nie patrze tylko na negatywne, ale czasami nawet wazniejsze są dla mnie neutralne komentarze chyba, że ma akurat opinie o innej rzeczy niz ja kupuje, ale ten akurat ma o podgrzewaczu pare neutralnych.
Dla mnie to tez nie duża kasa, ale po co mam np. dostać badziew jakiś ja się juz raz tak nadziałam i od tej pory czytam także neutralne :)
Poprostu nie kupuje od nieuczciwych sprzedawców :)

No to teraz mi nabiłaś ćwieka :) muszę to jeszcze przemyśleć. Ostatnio rzadko cokolwiek zamawiałam i się zapomniałam, a o oszusta nietrudno.

11 lata 10 miesiąc temu #574135 przez agniesia
Kochane Ciężarówki:)

O 13:00 mam wizytę i będę widzieć Juniora:)

Trzymać mocno kciuki:)

Buźka

11 lata 10 miesiąc temu #574137 przez dziubasek
Dzień doberek :laugh:
Ja zaraz idę zrobić sobie stopki do kosmetyczki, potem z Miss na playgroup- tak wiec dzisiaj jestem busy mamuska ;) .
Co do podgrzewaczy to ja w grudniu kupiłam dla bratowej podgrzewacz z Aventu w hurtowni z akcesoriami dla bobasów za 45zl wiec czasami warto pochodzić i poszukać.
Miłego dnia grubaski i chudzinki ;)
P.S juz niedługo piatek :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #574141 przez kasiak
dziubasek napisał:

Dzień doberek :laugh:
Ja zaraz idę zrobić sobie stopki do kosmetyczki, potem z Miss na playgroup- tak wiec dzisiaj jestem busy mamuska ;) .
Co do podgrzewaczy to ja w grudniu kupiłam dla bratowej podgrzewacz z Aventu w hurtowni z akcesoriami dla bobasów za 45zl wiec czasami warto pochodzić i poszukać.
Miłego dnia grubaski i chudzinki ;)
P.S juz niedługo piatek :laugh:

Jakbym miała w okolicy taką hurtownie to bym poszła, ale nie mam nic takiego niestety :dry: no i zależy mi żeby był też do auta bo sporo jeździmy.

11 lata 10 miesiąc temu #574147 przez Qltoorka
Z ciekawości przeczytałam komentarze o tym sprzedawcy, o którym to pertraktujecie i nie widzę tam żadnego powodu, by uważać, iż jest to nieuczciwy sprzedawca... Za to w pozytywnych komentarzach znajduje sie taka opinia na temat dokładnie tego samego podgrzewacza, myślę, że warto zwrócić na nią uwagę: "Podgrzewacz bardzo dobrej jakości i nawet długo nie trzeba czekać jak się ustawi na maksa podgrzewając zimne mleko prosto z lodówki. Przykrywka do pojemniczka na pokarmy ma fatalny uchwyt do trzymania bo palce dorosłych nie mogą uchwycić go."
A neutralne komentarze, o których pisze dorkiszon dotyczą raczej czasu oczekiwania na wysyłkę, a nie na jakość produktu....A nawet jakby się zdarzyło, że kupisz i będziesz miała pecha takiego jak te kilka osób spośród 4500 ludzi to przecież nic się nie stanie... mleka na gwałt juz teraz podgrzewać nie musisz....

11 lata 10 miesiąc temu #574148 przez dorkiszon
kasiak , a największym oszustem jakiego znam na allegro ma kilka kont założonych bądź nawet działaja w jakiejś grupie. Sprzedaje ubrania " Japan Style" na zdjęciach są wspaniałe wysokiej jakości bardzo tanie ubrania jednak zdjęcia są wogóle nie prawdziwe wysyłaja całkiem inny towar.
Mają bardzo duzo negatywów nawet po 400 lub więcej , ale ludzie dalej kupują.
Tak właśnie kiedyś, gdy nie miałam doświadczenia , bo mało kupowałam nabili mnie w butelke.
Zamówiłam zajebistą bluzę z kożuszkiem no rewelacja na zdjęciu wiecie co mi przysłali ?
Jeszcze takiego badziewia nigdy nie widziałam ktos to nawet chyba uszył ręcznie wszystkie szwy były nierówno zszyte bluza całkiem inna i prześwitywała jak sitko normalnie jak szmata wyglądała odrazu ją do kosza wyrzuciłam i przy okazji chyba 40 zł tez poszło do oszusta za nic.
Najgorsze, że oszukują i nikt ich za to nie kara, bo towar wysyłaja aha i czekałam chyba 3 tygodnie na ta bluzę.
Także dziewczyny jakby co nigdy nie kupujcie ubrań "JAPAN STYLE" !!!!!

11 lata 10 miesiąc temu #574153 przez dorkiszon
Qltoorka no to ja nikomu nie nie bronie od niego kupować tylko, że ja bym od niego nie kupiła nawet jesli ma komentarze o wysyłce to tez mi wystarczy zdobyłam już pewne doświadczenie w kupowaniu i tylko przestrzegam, a każdy robi jak uważa proste.
Pozatym ma jeszcze komentarz , że spakowal coś innego zamiast faktycznego zamówienia, ale co tam.
Trzeba kupowac z głową na allegro, ale może akurat wam wyśle wszystko zgodne z opiesem :) Powdzenia w kupowaniu tak czy inaczej.

11 lata 10 miesiąc temu #574155 przez Qltoorka
Kochana, większość sprzedawców, którzy sprzedają odzież "japan style" to oszustwo... Nie jeden, o którym piszesz.... Ja bardzo często od wielu lat kupuję na allegro, bo godziny pracy nigdy mi nie pozwalały na buszowanie po sklepach i zdarzyło mi sie kupić taki produkt... Nie dość, że badziew straszny, ale czego można się spodziewać jak te ciuchy kosztują grosze (za to za przesyłkę płacisz trzy razy drożej...), ciuch dociera do nas po miesiącu albo nawet i dłużej.... Nigdy, przenigdy nie kupujcie tanich ciuchów od sprzedawców oferujących odzież "japan style"....

11 lata 10 miesiąc temu #574160 przez kasiak
Kupiłam dawno temu sukienkę z japan style, już nie pamietam jakiego sprzedawcy i miala byc w cyckach ciut za duza a okazalo sie, że ciezko bylo A zmiescic a co dopiero moje duze B...razem z nią zamawialam inne ciuchy i tamte o dziwo calkiem dobre byly, wiec ciezko trafic...

Pomyślę jeszcze nad tym podgrzewaczem, ale pewnie kupie bo ma wszystko czego mysle, ze bede potrzebowac. Dam znac jakby co i jak przysla :)

11 lata 10 miesiąc temu #574175 przez dorkiszon
kasiak napisał:

Kupiłam dawno temu sukienkę z japan style, już nie pamietam jakiego sprzedawcy i miala byc w cyckach ciut za duza a okazalo sie, że ciezko bylo A zmiescic a co dopiero moje duze B...razem z nią zamawialam inne ciuchy i tamte o dziwo calkiem dobre byly, wiec ciezko trafic...

Pomyślę jeszcze nad tym podgrzewaczem, ale pewnie kupie bo ma wszystko czego mysle, ze bede potrzebowac. Dam znac jakby co i jak przysla :)

Oki jak kupisz to daj znać jesli będzie wszystko dobrze to wtedy mogę ryzykować :)

11 lata 10 miesiąc temu #574182 przez kaska1982
Witajcie Mamuski :)

Nie wyobrażacie sobie nawet jakiego mam dziś lenia, nic mi sie nie chce i nadal w łóżku leże :) a tu cała masa rzeczy do zrobienia dzisiaj i spraw do zalatwienia :( jakoś nie mogę sie zmotywowac do wstania i zrobienia czegokolwiek. Wstałam tylko na momencik, wypuścilam pieska na podwórko, zrobiłam herbatke i dalej do łóżeczka.
Podziwiam wszystkie mamusie, które są w pracy, bo ja przez ten okres na L4nie wyobrażam sobie żebym była teraz w pracy. Chyba za bardzo przyzwyczailam sie do siedzenia w domku :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #574220 przez karolinkanice16
hej kochane ja tez kiedys zamowilam buty japan style na obcasiku pieniazki przelalam ponad 100zl a butow jak i pieniedzy do tej pory nie ma :/

11 lata 10 miesiąc temu #574231 przez dorkiszon
kaska1982 napisał:

Witajcie Mamuski :)

Nie wyobrażacie sobie nawet jakiego mam dziś lenia, nic mi sie nie chce i nadal w łóżku leże :) a tu cała masa rzeczy do zrobienia dzisiaj i spraw do zalatwienia :( jakoś nie mogę sie zmotywowac do wstania i zrobienia czegokolwiek. Wstałam tylko na momencik, wypuścilam pieska na podwórko, zrobiłam herbatke i dalej do łóżeczka.
Podziwiam wszystkie mamusie, które są w pracy, bo ja przez ten okres na L4nie wyobrażam sobie żebym była teraz w pracy. Chyba za bardzo przyzwyczailam sie do siedzenia w domku :)

hahaha ja tez się przyzwyczaiłam taki luźny tryp zycia czuję się jak stara baba na emeryturze :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka