- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
co do usg 4d o nic nie pytałam, wszystko mi pokazywali i tłumaczyli, na koniec dostałam papierek a tam wypisane było wszystko, że widoczne jest serduszko, żołądek, rączki, nóżki itp, miałam też szacowane ryzyko chorób i dzięki Bogu wyszło bardzo niskie ryzyko wady u dziecka, i oczywiście mierzą przezierność karkową- u mojej dzidzi 1,0 mm
patrysia305 cudne zdjęcia, jejuuu a ja dopiero 20 marca mam usg 4d:(, chciałabym juz zobaczyc moją małą podobiznę
co do wizyty- mam jutro;)
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
A zmiana sypialni diametralna i bardzo na plus... I piękne te łóżko nowe macie!
Czemu piszesz, że Twój miał głupie pomysły i dobrze, że się nie zdążył wytatuować? Nie lubisz tatuaży? No chyba, że też chciał gołą babę na ciele
TyszAnka, trzymam kciuki bardzo mocno, by to nie było coś poważniejszego! Może to faktycznie jakieś zapalenie, skoro skarżyłaś się ostatnio na świąd z okolic intymnych... Ale mogła napomknąć o co chodzi, a nie trzymać Cię w niepewności i nerwach..
patrysia305, super, że wizyta udana A jaki Tymek ma śliczny profil
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
agusiaa26 dzieki za info
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Madmar gratuluję cóeczki
Qltoorka, w końcu doczekałas się kopniaczków , a połozna przez tel ni powiedziała o co konketnie chodzi bo przez telefon nie mozna....
Siwa, super sypialnia...dobrze ze ksiądz nie był w tej nowej, bo pewnie by się chciał "legnąć" hi hi
Jeszcze mnie swedzi na dole, ale dobrze ze jutro ide, pzepisze mi lekarz w końcu jakieś globulki
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
wtorek - askan2
środa - Lacrijka, agnesia
piątek - kaska1982, dziubasek, mycha7
sobota - siwa342
Ktoś jeszcze? Bo ja tu mam zamiar trzymać rękę na pulsie i gonić jak jakaś się nie pochwali badaniem od razu
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
dzis mi humorek dopisuje bo w pracy od 10-14.30 wiec luzik pokoik juz sie robi, mąż wczoraj zaczął wieczorem gładzie kłaść, dziś będzie kończył jutro jedziemy po farbe i zajedziemy dna Marywilską (jak ktos kojarzy stadion w Warszawie to on sie tam przeniósł-ten prawdziwy słynny stadion, nie ten nowy basen narodowy hehe) i tam jest sklep z art dziecięcymi, podobno piękne i niedrogie rzeczy sasasa (planuje wanienke zakupic,ręczniczek do kapieli i zobaczymy co jeszcze) potem jeszcze pewnie do ikei bo potrzebuje pojemniczki
Qltoorka ja dopiero za tydzień usg
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A ja dzisiaj zostałam w domku. Wczoraj przez 8 godzin siedzenia przy biurku miałam strasznie napięty brzuch i po pracy musiałam się położyć. Chyba pozycja siedząca jest już dla mnie nie odpowiednia. A dziś Maluszek jest szczęśliwy, że mama leży i co chwilę sprzedaje mi jakiegoś kopniaczka
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz na zwykłym usg tez mi mówi co widzi w sumie zawsze sie powtarza lekarz no chyba, że teraz pokaże mi cos nowego np. włosy na głowie
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
kasia1982 to jedziesz w piątek do Wasilewskiego
Tak, do Wasilewskiego, na 17:40 JuZ sie nie moge doczekac bo mój gin moze dopiero w piatek wypisze mi skierowanie, a zanim mnie zapiszą w naszej przychodnii to umre z niecierpliwosci
Wizyte mam w piatek, i jak dzwonilam sie umowic to pani powiedziala ze teraz jest wlasnie najlepszy czas na badania wiec dobrze sie sklada
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Ale damy rade
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Qulturka gratuluje kopniaczkow dobrze ze pilnujesz porzadku i mozna podejzec kto ma kiedy wizyte bo ja ja zwykle zakrecona i mi z glowy wszystko ucieka
siwa wooow jaka zmiana sliczna sypialnia naprawde jak z gazety
mycha maluszek chce w koncu poodpoczywac widocznie
Kaska1982 lekarz mi mowil ze wlasnie po 20tyg jest najlepiej robic takie usg bo zaczyna byc juz ladnie widac dzidzie
ale u mnie dzisiaj szaro wstac sie nie chcialo ale popoludniu ide z W popatrzec na wozki
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja mam offa(do pracy dopiero w sobote) , u mnie piekna pogoda- sloneczko delikatny mrozik... czekam az Miss sie obudzi(bo spunka sobie dalej z tatusiem )zjemy sniadanko i idziemy na spacerek do parku.
Moj M sie wczoraj dowiedzial ze jego dwoch kolegow bedzie mialo syna najsmieszniejsze jest to ze ja mam termin na 19 a ich zony na 20 i 21... Chlopaki sobie to widocznie zaplanowali bo zadna z tych ciaz nie byla w planach
Milego dzionka brzuszki