BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #572879 przez Lacrijka
Na TVP1 koles rodzi dziecko :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #572889 przez agusiaa26
siwa342 ekstremalna rewolucja, bardzo stylowa sypialnia:)
co do usg 4d o nic nie pytałam, wszystko mi pokazywali i tłumaczyli, na koniec dostałam papierek a tam wypisane było wszystko, że widoczne jest serduszko, żołądek, rączki, nóżki itp, miałam też szacowane ryzyko chorób i dzięki Bogu wyszło bardzo niskie ryzyko wady u dziecka, i oczywiście mierzą przezierność karkową- u mojej dzidzi 1,0 mm

patrysia305 cudne zdjęcia, jejuuu a ja dopiero 20 marca mam usg 4d:(, chciałabym juz zobaczyc moją małą podobiznę;)
co do wizyty- mam jutro;)

11 lata 10 miesiąc temu #572898 przez Qltoorka
Siwa342, gratuluję pierwszych kopniaczków :) Na pewno będziesz je teraz już czuć coraz częściej :) Ja Wam się wczoraj zaledwie pochwaliłam pierwszymi kopnięciami i odtąd czuję je coraz częściej i coraz bardziej intensywnie :laugh:
A zmiana sypialni diametralna i bardzo na plus... I piękne te łóżko nowe macie!
Czemu piszesz, że Twój miał głupie pomysły i dobrze, że się nie zdążył wytatuować? Nie lubisz tatuaży? No chyba, że też chciał gołą babę na ciele :laugh: :P

TyszAnka, trzymam kciuki bardzo mocno, by to nie było coś poważniejszego! Może to faktycznie jakieś zapalenie, skoro skarżyłaś się ostatnio na świąd z okolic intymnych... Ale mogła napomknąć o co chodzi, a nie trzymać Cię w niepewności i nerwach..

patrysia305, super, że wizyta udana :) A jaki Tymek ma śliczny profil :) :) :)

11 lata 10 miesiąc temu #572899 przez siwa342
Lacrijka właśnie oglądam!!!

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #572907 przez siwa342
Qltoorka mój mąż rostał się ze swoją dziewczyną po 10 latach i nie wiedział co ze sobą zrobić,przekuł sobie brew(akurat to mi się podobało),chciał jeszcze przekuć uszy-zdążył kupić kolczyki które teraz leżą,kupił se obrożę na szyję(ja tak żartobliwie mówię o jego srebnym łańcuszku bo jest naprawdę gruby) no i chciał tatuaż ale na całe plecy!!! mi sie tatuaże podobają ale nie wszystkie i nie takie wielkie

agusiaa26 dzieki za info

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #572911 przez TyszAnka
ja tez ogladam wTVP1...
Madmar gratuluję cóeczki

Qltoorka, w końcu doczekałas się kopniaczków :), a połozna przez tel ni powiedziała o co konketnie chodzi bo przez telefon nie mozna....

Siwa, super sypialnia...dobrze ze ksiądz nie był w tej nowej, bo pewnie by się chciał "legnąć" hi hi

Jeszcze mnie swedzi na dole, ale dobrze ze jutro ide, pzepisze mi lekarz w końcu jakieś globulki :)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie

11 lata 10 miesiąc temu #572916 przez Qltoorka
Ok, więc plan na najbliższe dni z okazją do poznania płci naszych bobasków to chyba tak wygląda:

wtorek - askan2
środa - Lacrijka, agnesia
piątek - kaska1982, dziubasek, mycha7
sobota - siwa342

Ktoś jeszcze? Bo ja tu mam zamiar trzymać rękę na pulsie i gonić jak jakaś się nie pochwali badaniem od razu :P

11 lata 10 miesiąc temu #572921 przez agusiaa26
Qltoorka ja mam badania jutro ale bez usg:( może dostane skierowanie na usg to dam znac ;)

11 lata 10 miesiąc temu #572972 przez emi87
Witam z rana brzuchatki :)
dzis mi humorek dopisuje bo w pracy od 10-14.30 wiec luzik :) pokoik juz sie robi, mąż wczoraj zaczął wieczorem gładzie kłaść, dziś będzie kończył :) jutro jedziemy po farbe i zajedziemy dna Marywilską (jak ktos kojarzy stadion w Warszawie to on sie tam przeniósł-ten prawdziwy słynny stadion, nie ten nowy basen narodowy hehe) i tam jest sklep z art dziecięcymi, podobno piękne i niedrogie rzeczy sasasa (planuje wanienke zakupic,ręczniczek do kapieli i zobaczymy co jeszcze) :D potem jeszcze pewnie do ikei bo potrzebuje pojemniczki :P

Qltoorka ja dopiero za tydzień usg :)

11 lata 10 miesiąc temu #573008 przez mycha7
Witajcie.
A ja dzisiaj zostałam w domku. Wczoraj przez 8 godzin siedzenia przy biurku miałam strasznie napięty brzuch i po pracy musiałam się położyć. Chyba pozycja siedząca jest już dla mnie nie odpowiednia. A dziś Maluszek jest szczęśliwy, że mama leży i co chwilę sprzedaje mi jakiegoś kopniaczka :)

11 lata 10 miesiąc temu #573024 przez dorkiszon
Ja za 10 dni ide na usg też sie nie moge doczekac czy wszystko znowu ok czy nic sie nie odkleja itp. jakbym była bogata to znowu bym poszła na 3D, bo warto też dostałam opis z tego badania.
Teraz na zwykłym usg tez mi mówi co widzi w sumie zawsze sie powtarza lekarz no chyba, że teraz pokaże mi cos nowego np. włosy :) na głowie :P

11 lata 10 miesiąc temu #573029 przez kaska1982
patrysia305 napisał:

kasia1982 to jedziesz w piątek do Wasilewskiego :)

Tak, do Wasilewskiego, na 17:40 :) JuZ sie nie moge doczekac bo mój gin moze dopiero w piatek wypisze mi skierowanie, a zanim mnie zapiszą w naszej przychodnii to umre z niecierpliwosci :)

Wizyte mam w piatek, i jak dzwonilam sie umowic to pani powiedziala ze teraz jest wlasnie najlepszy czas na badania wiec dobrze sie sklada :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #573032 przez kaska1982
a dzis juz bylam w labolatorium na pobraniu krwi i siuski oddac, znowu crp mi sprawdza czy zapalenie odpuscilo, choc obawiam sie ze raczej nie, bo nadal jak siusiam to mnie boli i chyba kamien mam w pecherzu :( od kilku lat cierpie na kamice nerkowa i nikomu tego nie zycze :( teraz musze duuuuzo pic zeby wysikac to diabelstwo :(

Ale damy rade :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu #573052 przez Patrizia
Hej mamunie :)

Qulturka gratuluje kopniaczkow :) dobrze ze pilnujesz porzadku i mozna podejzec kto ma kiedy wizyte bo ja ja zwykle zakrecona i mi z glowy wszystko ucieka :P

siwa wooow jaka zmiana sliczna sypialnia naprawde jak z gazety :)

mycha maluszek chce w koncu poodpoczywac widocznie :)

Kaska1982 lekarz mi mowil ze wlasnie po 20tyg jest najlepiej robic takie usg bo zaczyna byc juz ladnie widac dzidzie :)

ale u mnie dzisiaj szaro wstac sie nie chcialo ale popoludniu ide z W popatrzec na wozki :) :) :)

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #573078 przez dziubasek
Czesc kobitki :laugh:
Ja mam offa(do pracy dopiero w sobote) :laugh: , u mnie piekna pogoda- sloneczko delikatny mrozik... czekam az Miss sie obudzi(bo spunka sobie dalej z tatusiem :) )zjemy sniadanko i idziemy na spacerek do parku.
Moj M sie wczoraj dowiedzial ze jego dwoch kolegow bedzie mialo syna :) najsmieszniejsze jest to ze ja mam termin na 19 a ich zony na 20 i 21... Chlopaki sobie to widocznie zaplanowali bo zadna z tych ciaz nie byla w planach ;)
Milego dzionka brzuszki :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka