BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #578472 przez patrysia305
hej mnie dziś pobolewa jakby lewy jajnik nie wiem tak jakby promieniuje , macie może coś takiego czasem

Askan - Oskar bardzo ładne imię

Kaśka 1988 gratulacje że masz chłopczyka, jak wrażenia po wizycie ?

uni trzymam kciuki za to żeby nospa pomagała i wszystko było już dobrze :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #578485 przez bea2a
agusiaa26 jaką sofę i gdzie kupiłaś? Ja też się zastanawiam nad sofą ale zupełnie nie wiem jaką wybrać. Może coś doradzisz?:)

11 lata 9 miesiąc temu #578493 przez osobka85
uniuni- trzymam kciuki, żeby skurcze jak najszybciej odpuściły... z tego co piszesz, to rzeczywiście opieka nad kobietą w ciąży tam jest fatalna!! a może to już te skurcze przepowiadające? one podobno już teraz mogą występować, tylko ja nie mam pojęcia jak często się pojawiają i jak bardzo są bolesne...

askan- Oskar wśród imion, które podałaś to mój faworyt- bardzo ładne imię :)

Lacra- te nowe imiona dla dziewczynek są super!! baaardzo mi się podobają :)

a co do mojego kochanego Jasia, to wszystko w porządku- niepotrzebnie się martwiłam. Ma już około 20 cm i 480 g :D mam nagrany film i dużo zdjęć w 3d (łącznie z udokumentowanym przyrodzeniem :D ) ale niestety będę mogła się Wam pochwalić fotkami dopiero w pon lub wt, gdyż póki co mam ograniczony dostęp do kompa...

Któraś pisała o warsztatach bezpieczny maluch- u mnie (w Gdańsku) są za tydzień i już się zapisałam, więc raczej się wybiorę... jeżeli któraś będzie wcześniej, to dajcie znać, czy warto się tam wybrać.

Uciekam, bo dzisiaj miałam strasznie męczący dzień...

synek- Jaś <3

11 lata 9 miesiąc temu #578498 przez Qltoorka
patrysia305, jesteś pewna, że to jajnik? Bo w tamtym miejscu bolą wiązadła i to może Ci się tylko wydawać, że to jajnik... Bo ból wiązadeł w tym okresie jest rzeczą normalną. Mnie boli często z prawej strony...

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #578504 przez Nikaa
Emi , Joanna dziękujemy :):) jakoś tak to imie "chodziło za mną" od początku :)
uniuni nie zazdroszczę - naprawdę mają dziwne podejście :(
osóbka ja pisałam otych warsztatach - będą w Poznaniu ale dopiero w kwietniu

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 9 miesiąc temu #578505 przez Qltoorka
Dobrze, że znowu wspomniałyście o tych warsztatach-sprawdziłam sobie i one są w wielu miastach Polski, u mnie w Katowicach 13.03, więc też się wybiorę ;)

11 lata 9 miesiąc temu #578510 przez Nikaa
a co jak są bezpłatne takie warsztaty to dlaczegoby nie korzystać, prawda ? :) poproszę o wpisanie Mikołaja do naszej tabeleczki :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #578511 przez siwa342
Moja córeczka :) jedynie tyle udało mi się wyciąć z filmiku

MAJA

11 lata 9 miesiąc temu #578518 przez MadMar
Witam :)
My też idziemy na te warsztaty. U nas są 11.03.
7.03 też idę na warsztaty coś o świadomym macierzyństwie, wychowaniu itd

byłam też na warsztatach świadoma mama- intymnie z Pauliną Holtz. Bardzo ciekawe i dostałam dużo gerberków- deserków, soczków, próbek kremów, niedrapki, gazetki i inne ulotki.
Myślę, że jak ktoś ma trochę czasu to warto :) zawsze coś ciekawego można się dowiedziec :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #578526 przez Nikaa
Jak by ktoś był zainteresowany to jest też cykl konferencji w różnych miastach Polski z serii Mama Pyta

11 lata 9 miesiąc temu #578611 przez mycha7
Witam z samego rana.
Piszę tak wcześnie po od 2 godz nie śpię. Mój synek wymiotuje i ma skurcze żołądka. Biedny bladzieńki taki. Ja sama już ledwo żyję. Też mnie ciągle gania do kibelka :(. Mam nadzieję, że to nie grypa.
Miłej niedzieli

11 lata 9 miesiąc temu #578652 przez uniuni
Mycha biedactwo :kiss: może to tylko wirusówka i jutro już przejdzie, trzymajcie się dzielnie :kiss: Ja też nie śpię już, bo mój synek mnie obudzil kopniakami :) od trzech dni regularnie miedzy 0800-0830 kopie i wierga jak szalony:) chyba śniadanie by chciał :D

Siwa super! Moze mi się uda J. Namówić na usg 3d :) moze prezent na urodziny sobie zrobie:D

11 lata 9 miesiąc temu #578655 przez kaska1982
witam z rana :)

Kurczęmyslałam że tylko ja budzę sie o świcie i nie mogę spac, a tu proszę jaka niespodzianka :) ale bynajmniej rano mogę nadrobić wszystkie posty z dnia poprzedniego :) ostatnio ciągle w biegu i nie mam zbyt czasu zeby zaglądać :(

Uniuni współczuje tych skurczy :( szkoda ze tak ci potraktowali na ip, ale trzymam kciuki żeby było wszystko ok :0 przytulam mocno :) nie daj sie tam :)

Jakos nigdy nie byłam przekonana do zdjęć 3d i do całego tego usg, ale po ostatniej wizycie zmieniam zdanie i chciałabym żeby zawsze takie było, chos niestety to niemożliwe :( w naszej przychodni ciężko sie doprosić zwyklego usg, a co dopiero 3d :) choć dobre i to :)

Miłej niedzieli kochane MAMUŚKI :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 9 miesiąc temu #578678 przez patrysia305
hej qltoorka nie wiem możliwe że to sa wiązadła, ale raczej to było ułożenie małego bo dziś chyba już odeszło

ja 06.03 jadę na bezpiecznego malucha - trzymajcie kciukasy za wygrany fotelik :) hehe

Pozdrawiam Was Mamuśki

11 lata 9 miesiąc temu #578682 przez emi87
osobka no to kawał chłopa :) ciesze sie wszystko w porządku :) teraz pozostaje tylko w pełni cieszyć sie swoim stanem ;)

patrysia tez mnie czasami cos tam ciagnie ale tłumacze sobie ze to albo wiezadla albo Bąbel mnie tam uciska :)

siwa widac ze wiercipietka :P

mycha uuu to niedobrze- zdrówka wam kochani życze :)

ja po śnaidanku, dziecie sie własnie uaktywnia :D hehe doszło do niego amci amci :P i ide weekendowac z małżonkiem :) miłej niedzieli brzuchatki :*

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka