- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Spróbuj! Wez jednen słoiczek, ze 2 papryczki czerwone i wlej zalewę, za dwa/trzy dni zobaczysz co Ci z tego wyszło
Kasiak miłej podróży i uważaj na siebie! Udanego pobytu w PL, nie zapomnij o nas, ściskam
Kaśka nie dam się Trochę cierpliwości tylko Tobie też życzę miłego, słonecznego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakbyś miała jakiś link to wrzuć prosze, z chęcią spróbuję, bardzo lubię siedzieć w kuchni więc może i tego się czepię
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
Uniuni jasne że wyśmiał- on taki jest, uważa że jest najzajebistrzy i że po co ja mam robić skoro oni mi to dają, bo ja mam im za każdym razem dziękować:/ ojj szkoda słów
jakbyś miała jakiś link to wrzuć prosze, z chęcią spróbuję, bardzo lubię siedzieć w kuchni więc może i tego się czepię
Mój ulubiony blog mojetworyprzetwory.blogspot.no/search/label/przetwory łatwo tu o inspirację
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
Mój S chce żeby Mały miał na imię Mateusz nie jestem do konca przekonana, ale uzgodnilismy ze dla chłopca to on wybierze imię i teraz chyba powinnam dotrzymać słowa Ja miałam wybrac imię dla dziewczynki A wy co myslicie?
Mati ładne imię Ja nie byłam przekonana do Nilsa, ale po kilku dniach nazywania tak swojego brzuszka - najpiękniejsze imię na świecie
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
kaska1982 mój mąż ma na imie Mateusz Mateusze to fajne chłopaki
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Mój S chce żeby Mały miał na imię Mateusz nie jestem do konca przekonana, ale uzgodnilismy ze dla chłopca to on wybierze imię i teraz chyba powinnam dotrzymać słowa Ja miałam wybrac imię dla dziewczynki A wy co myslicie?
Kochana u nas też tak było i jest ja wybierałam imię dla Dziewczynki a Monsz dla Synka.
Mnie się bardzo podoba Mateusz ale Monsz chce Michała, i tak jak mówisz trzeba dotrzymać słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Ciekawe jak to jest, że nasze dzieciaczki są podobnej wielkości, a nasze brzuszki tak się diametralnie różnią.
Ja niby mega szczupła jestem i niewiele przybrałam na wadze, a mam już piłeczkę o rozmiarze 93 w pasie... trochę się boję, jak to dalej będzie, bo to jeszcze tyle czasu zostało...
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Kochana u nas też tak było i jest ja wybierałam imię dla Dziewczynki a Monsz dla Synka.
Mnie się bardzo podoba Mateusz ale Monsz chce Michała, i tak jak mówisz trzeba dotrzymać słowa
Zarówno Mateusz jak i Michał bardzo mi się podobają... Wydaje mi się, że więcej opcji zdrobnień ma imię Michał - choćby jedno z nich króluje wśród znanych mi Michałów (w tym mojego męża) - Misiek
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
magdalenagal napisał:
Zarówno Mateusz jak i Michał bardzo mi się podobają... Wydaje mi się, że więcej opcji zdrobnień ma imię Michał - choćby jedno z nich króluje wśród znanych mi Michałów (w tym mojego męża) - Misiek
U nas już brzuch jest Miśko i Michasio czekam na Niego jak jasny gwint! Tak jakWy z resztą nie muszę Wam tego tłumaczyć
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzięki za info o warsztatach. Też się wybiorę do katowic
Kaśka - Mati to super imię gdybym miała synka też nazwałabym go Mati albo Wojtuś
Zapisywałyście się już do szkoły rodzenia ? Opłaca się w ogóle wybrać ?
Pozdrowki !
Tak oglądam te Wasze zdjęcia brzuszków... Same atrakcyjne babeczki na tym forum :
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Ja idę do szkoły rodzenia już za niecałe dwa tygodnie, do Feminy w Katowicach. Zajęcia są refundowane przez NFZ. Są różne opinie czy się opłaca czy nie, ale ja wolę pójść i przekonać się na własnej skórze-nie chodzi mi o wiedzę na temat radzenia sobie w czasie porodu, a bardziej o kwestie związane z opieką i pielęgnacją maluszka, bo ja nigdy z dziećmi nie miałam do czynienia...
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzięki że jesteście takie mądre... ja bym na szkołę rodzenia z NFZ nie wpadła.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
agusia jaki zgrabny brzysio ciekawe od czego to zalezy ze te nasze brzuszki takie rozne ja juz powoli w wieloryba sie zamieniam musze chyba skorzystac z tych cwiczen ktore tu byly wrzucone
do szkoly tez sie wybieram nie mam nic do roboty a zawsze sie czegos ciekawego moge dowiedziec nie miala nigdy stycznaosci z noworodkami.
siwa gratulacje dziewczynki a kasi zdowiutkiego synka
ktoras pisala zeby pozmieniac suwaczki na niebieskie i rozowe super pomysl ja juz zmienilam