BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #581949 przez mycha7
Witam wszystkich z samego rana. Czas sie szykowac do pracy. Ide dzisiaj na krew rano. Ciekawe jakie wyniki mi wyjda. Karolinka wspolczuje. Nie przejmuj sie tym co gada Tesciu a do tego na rauszu. Mysl o sobie i dzidziusiu. Zdjecia macie piekne. Tez musze sie w koncu odwazyc i zrobic kilka fotek. W koncu to juz ostatnie planowane dziecko. Milego dnia Wam zycze.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #581978 przez karolinap
Karolinkanice Nie przejmuj się tesciem :) powodzenia na dzisiejszym usg! ;)

Za mną przespana nocka!!! :) Juz wiem co było powodem tych skurczów i bólu brzucha (tak mi się wydaje) To byla jelitowka. Widocznie coś mi zaszkodziło, bo słyszałam juz ze jak coś nam jeździ w brzuchu i czujemy skurcze, takie uciski to moze nawet nie pomyślimy ze to moze być biegunka. I to właśnie byla :) po wizycie w WC bole ustąpiły (oproznilam sie chyba ze wszystkiego) ;)
Moze i nie jest to apetyczna diagnoza, ale napisałam Wam bo ja słyszałam juz u koleżanek o tym dwa razy bo też tak miały ale kiedy bolał mnie brzuch to byłam przerażona co sie dzieje i nie pomyślałam ze to moze być jelitowka :) To tak dla Was na przyszłość w razie czego ;) Oczywiście nikomu nie życzę! :blink:
Do tego zaaplikowalam sobie wode morska do noska i z możliwością oddychania przez nos przespalam cala noc :)
JAKA ULGA :lol:

Miłego dnia Brzuchatki :*

12 lata 1 miesiąc temu #581986 przez karolinap
Z ciekawości weszłam na wagę :)
W niedziele miałam 60,8kg a dzis juz 59,5 :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #582017 przez magdalenagal
Cześć Dziewczynki :-)

siwa342, dziubasek, Patrizia, Qltoorka dzięki ;-)
NataliaKnastępny holiłódzki brzuszek, malutki i stopy pewno widzisz... ;-)
Lacrijka Ty masz dwie Dziewczynki! Dwie kształtne dupcie gdzieś muszą się zmieścić :-)
!sylwia!Sisorki górą!! Gratuluję i ścickamy :-)
karolinkanice16 Kochana, zupełnie się nie przejmuj teściem, po alkoholu ludzie czasem tracą rozum...
Qulturkamieszczę się we wszystkie przedciążowe dżinsy i spodnie pod warunkiem że są biodrówkami. Takie na pasku to już nie :-)

Milego Dzionka :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #582024 przez bea2a
Cześć dziewczyny w ten piękny słoneczny poranek. Cudowne słonko za oknem, więc niedługo wybieram się na dłuższy spacerek.

Brzuszki macie śliczne. Jak mój trochę podrośnie i w końcu będzie wyglądał jak ciążowy, to też wkleje zdjęcie.

Tak a propos chłopaków górą, czy ktoś liczy ile mamy już dziewczynek a ile chłopców?
Sprawdzałyście płeć zgodnie z chińskim kalendarzem? :)

www.plecdzieckaplanowanie.az.pl/kalendar...ski_plec_dziecka.htm

Zgadza Wam się? :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #582033 przez sloneczko33
witajcie ja mam w piatek wizyte na 9 u gin gratuluje ładnych brzuszkow

12 lata 1 miesiąc temu #582038 przez sloneczko33
mi wg chinskiego kalendarza wuchodzi dziewczynka

12 lata 1 miesiąc temu #582046 przez kaska1982
bea2a mi według kalendarza chinskiego wychodziło, ze dziewczynka, a tu niespodzianka bo jest CHLOPIEC :) tak wiec u mnie pudlo :) ale jakos nigdy nie wierzylam w takie rzeczy :P

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 1 miesiąc temu #582051 przez kaska1982
dziewczyny sliczne brzuszki :)
dziubasku nie tylko ty czujesz sie wielka :) ja stojac przed lustrem nie wierze ze to ja :P brzuch wydaje sie byc olbrzymi w porownaniu z brzuszkami na forum :P
i ja tez jakos sama nie mam ochoty sie fotogafowac, chodze tylko na sesje zdjeciowa do siostry co 4 tyg, bo sie uparla ze bedzie dokumentowac moja ciaze i pozniej da mi caly juz album :) i nawet skubana nie pokazala mi zadnego zdjecia z calego tego fotografowania :)

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 1 miesiąc temu #582060 przez patrysia305
mi wyszła dziewczynka czyli też ściema :0

witam nowe mamy

szczerze mówiąc to nie narzekam że rosnie brzusio tylko obawiam się tych kg już 6 na plusie

12 lata 1 miesiąc temu #582063 przez NataliaK
Cześć dziewczyny :) ja też wybieram się na kilka godzin do pracy ale cieszę się bo pomimo pięknej pogody nie lubię za długo siedzieć w domu :) cieszę się na jutrzejszy dzień ponieważ odbieram wyniki badań i mam nadzieję, że wszystkie będą w porządku. Ostatnio mi wyszła troszkę podwyższona toxoplazmoza i robiłam powtórne badania na to więc mam nadzieję, że wszytko się ustabilizowało, żebym nie zaszkodziła dzidzi choć moja pani doktor zapewnia mnie, że to nie groźne bo wykraczam minimalnie poza normę :) miała któraś z Was nieprawidłowe to badanie?

Życzę wszystkim miłego dnia :)

12 lata 1 miesiąc temu #582072 przez sloneczko33
ja toxo mialam w porzadku

12 lata 1 miesiąc temu #582086 przez judytejsza
witam przyszłe mamusie:) chciałbym wszem i wobec potwierdzic ze bedzie Synuś:) takze obstawiam na niebieski 100% heh:) dzisiaj niestety jestem bardzo zestresowana bo mam juz 4 egzamin z prawa jazdy :(( boje sie jak nie wiem...i obiecałam sobie ze ide teraz ostatni raz, jest to dla mnie zbyt duzy stres i dla dziecka oczywiscie tez...wiec moj kochane albo zdam albo nie :(

12 lata 1 miesiąc temu #582108 przez Lacrijka
judytejsza napisał:

witam przyszłe mamusie:) chciałbym wszem i wobec potwierdzic ze bedzie Synuś:) takze obstawiam na niebieski 100% heh:) dzisiaj niestety jestem bardzo zestresowana bo mam juz 4 egzamin z prawa jazdy :(( boje sie jak nie wiem...i obiecałam sobie ze ide teraz ostatni raz, jest to dla mnie zbyt duzy stres i dla dziecka oczywiscie tez...wiec moj kochane albo zdam albo nie :(

Powodzenia !!! Zdasz, zdasz ! Tylko sie nie denerwuj..wypinak brzuch zeby było widac ze jestes w ciazy to moze Ci troche pobłaża hihi

12 lata 1 miesiąc temu #582110 przez karolinap
Judytejsza Trzymamy kciuki! Musi się udać :)
Na marginesie ostatnio moja babcia zdała egzamin na prawo jazdy, za 5 podejściem ale ma 73 lata :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka