BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #582189 przez askan2
Witam kochane mamusie :laugh:
NataliaK witam Cię bardzo serdecznie :)

Qltoorka sylwia i judytejsza gratuluję siusiaków :laugh: brrr już nie mogę doczekać się soboty dobrze ze mam na rano... tylko niech spróbuje się mój lokator nie rozkraczyć (tak jak ostatnio) to mu dam...hihi :lol:

Ale Wy laseczki piękne brzunie macie wszystki, nrmalnie sexi fleksi :cheer: , ja się przyznam ze nie mam ani jednego zdjęcia z brzuszkiem, może czas nadrobić :unsure: zawsze to jakaś pamiątka

w tak pięknych okolicznościach przyrody postanowiłam wygrzebać kijki z garażu i udać się na długiego tripa a że mieszkam koło ścieżki rowerowej która prowadzi nad piękne jezioro... ach żyć nie umierać :lol:, a jeszcze do spacerów mam najukochańszego psa na świecie (moje pierwsze dziecko :kiss: ) więc bosko....

Pozdrawiam wiosennie kiss :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #582199 przez emi87
dorkiszon a jak!! nie było mnie 1 dzień to musiałam zrobić wejście smoka haha :P (było tyle nie skrobac :P )
u mnie tez dzis pogoda boska mmmmm

12 lata 1 miesiąc temu #582208 przez dorkiszon
Kamilka jeszcze zyje właśnie myłam zęby jak o tobie myślałam :D
Ja dziś zobacze mego syneczka cyca mego :P co on tam wyprawia no teraz śpi jak sie w nocy nie spało to trzeba nadrobić.
Dziubaska ty tam trzymaj za nas kciuki , bo masz moc nad mocami :P

12 lata 1 miesiąc temu #582225 przez siwa342
judytejsza ja zdałam za 4 razem ale jeszcze na starych zasadach w tamtym roku-powiem tak totalna masakra tak mało osób zdawało a stres niesamowity,nogi mi się tak trzęsły że myślałam że z placu nie wyjadę

MAJA

12 lata 1 miesiąc temu #582262 przez Marta27
Witajcie dziewczyny :)
dawno już nie pisałam ale ostatnio korzystam z pięknej pogody i spaceruję. Problemy ze snem zniknęły a więc jestem cała happy :laugh:
Dziś mam wizytę może w końcu dowiem się kto mieszka w moim brzucholku. Ostatnio maleństwo stało się bardzo ruchliwe a więc jestem o nie teraz spokojniejsza.
Wczoraj dotarły do mnie próbki z Johnson

Witam również nowe mamusie :)

HUBERT

12 lata 1 miesiąc temu #582265 przez karolinkanice16
ja zdalam za 3 razem tez w tamtym roku ale juz bez stresu podeszlam bo i tak myslalam,ze nie zdam i trafil mi sie super instruktor prawil mi komplementy haha :D no i sie udalo zdalam

My sobie z A. pospalismy bo u nas dopiero orzed 11 zaraz jakies sniadanko i bedziemy szykowac sie na usg :)

12 lata 1 miesiąc temu #582266 przez emi87
och wizytowo dzis :D wieczorem cos czuje zostane zasypana cudownymi wieściami hehe
własnie wypiłam świeży soczek z jabłek,marchwi i pomarańczki mniam niech sie te sklepowe wypchają :P

ciekawe co u goldbuterfly? odezwij sie kochana co tam u Ciebie :)

12 lata 1 miesiąc temu #582294 przez kasiak
Powodzenia dziewczyny na wizytach :)
Siedzę w domu, na kuriera czekam...miał dziad być pól godz temu bo dzwonił :dry:

Jestem dziś jakaś niewyraźna, źle spałam, nie mam apetytu wypiłam herbatę ale jakoś ciężko mi sie przemóc żeby coś zjeść...wczoraj podczas kąpieli zabolała mnie noga, nic nowego czasem coś boli, ale w nocy masakra bo się ruszyć nie mogłam. Męża nie ma obok więc nie miał kto pomóc się na drugi bok odwrócić :angry: pogoda też dupna, wieje i zimno i brzydko...

No i mężowi nie napiszę ale ryczałam w nocy jak głupek. Nie umiem się cieszyć z pobytu w Polsce bez niego :( Sebek też chyba tęskni bo niespokojny jest, da się wyczuć różnicę w ruchach, budzi się o innych porach nawet i w nocy szaleje. Ogólnie wiem, że to przeze mnie mu się odmieniło bo czuje mojego doła.

Dobra kurier się pojawił. Laktator wygląda ok, pieluszki też, ale aspirator do nosa dostałam całkiem inny niż w opisie aukcji. Wysłałam maila, może mi wyjaśnią o co chodzi, bo na zdjęciu wyglądał w porządku a dostałam taką malutką gruszkę, z innej firmy na dodatek... :dry:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #582295 przez Lacrijka
Fotłam się..patrzcie jaka mam Pudzionową łapę haha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #582301 przez MlecznaMama
Cześć Dziewczyny! Ja dzisiaj tez mam wizytę i nie mogę się doczekać. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Lacrijka! super brzuszek... ja się spodziewałam dużo większego. Bardzo ładnie Ci się to kształtuje.
NAtaliaK witaj :)
Judytejsza trzymam kciuki! i gratuluję synka
Qltoorka gratuluję Synka :) faktycznie otacza Cię płeć męska ale ważne,że dajesz rade z tymi facetami:)
pozdrowienia

12 lata 1 miesiąc temu #582309 przez dorkiszon
Ja wróciłam ze sklepu obłowiłam się jakby wojna szła kupiłam tez arbuza, ale chyba troche przepłaciłam :) mam nadzieję, że chociaż słodki będzie.
MlecznaMama powodzonka ja ide po tobie do krojenia :D

12 lata 1 miesiąc temu #582317 przez Qltoorka
NataliaK, na kiedy masz przewidywany termin porodu (dane potrzebne do uzupełnienia tabelki)

!sylwia!, judytejsza, GRATULACJE!!!! Kolejni chłopcy :laugh:

judytejsza, good luck...może egzaminator potraktuje Cię ulgowo, jak zobaczy Twój stan...oby.... ;)

dziubasek, teraz w Polsce prawo jazdy wydawane jest na czas określony, bodajże na 15 lat, więc siłą rzeczy dziadki na egzaminie będą zjawiskiem codziennym.... :P

karolinkanice, przykro, że tak się zachował.... :( mam nadzieję, że jemu dziś na kacu jest wstyd :P

Lacra, ależ te nasze trzy kobitki w jednej pięknie wygladają :) :) :)

ciekawe jak tam uniuni u lekarki....

i dzisiaj emi, karolinka, dorkiszon, Marta27 i MlecznaMama mają wizyty :lol: czekamy na wieści :) :) powodzenia dziołszki :)

12 lata 1 miesiąc temu #582319 przez Qltoorka
na chwilę obecną mamy 20:15 :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #582326 przez MlecznaMama
ooo fajnie EMI i MARTA27 to dowiemy się jaka płeć, miejmy nadzieję,że maluchy się ukażą!
Dzięki Qltoorka
hehe Dorkiszon już się nie moge doczekac, Ty chyba także widzę dzisiaj w świetnym humorze!
Ale wiało w nocy u nas! Gdyby nie wiatr to mielibyśmy pogodę no no... typowo wiosenną bo i temperaturka wysoka :)

12 lata 1 miesiąc temu #582330 przez Qltoorka
MlecznaMama, dorkiszon, ale Wam zazdroszczę, że mieszkacie tak bliziutko gór :) Uwielbiam Bielsko :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka