BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #582515 przez carmelove
judytejsza no to gratulacje !! :) :kiss:

Qltoorka hahahah, szczere :lol:

Ania - nasza dziewczynka !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #582518 przez karolinap
Judytejsza GRATULACJE!!!!

11 lata 9 miesiąc temu #582522 przez askan2
judytejsza gratulacje a widzisz :) jednak podwójna moc za kółkiem zadziałała

Qltoorka ja od zawsze kocham psiaki, jak byłam mała to walczyłam o psa przez parę lat z rodzicami, aż w końcu kupili mi jak byłam w 5 klasie podstawówki (miałam go 15lat, 2 lata temu musiałam uśpić :( ) jednak zawsze wiedziałam ze jak tylko wyprowadzę się na swoje to będzie psiak i tak od roku jest z nami ten kochany wielkolud (w następnym roku planuje zakup takiej samej suczki, żeby była parka ;) ) no i jestem bardzo szczęśliwa że moja dzidzia będzie miala to szczęście i wychowywała się od małego ze zwierzętami... taka więź działa cuda i wpływa niewiarygodnie na rozwój dziecka, zresztą co tu gadać jak dla mnie zwierzaki to jest najlepsza tabletka antydepresyjna ;)

11 lata 9 miesiąc temu #582527 przez Nikaa
Witam po spacerku i wizycie u kosmetyczki :)
gratuluje kolejnych poznanych lokatorów :)
witam nową mamusie :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 9 miesiąc temu #582533 przez kaska1982
judytejsza napisał:

ZDAŁAM PRAWKO!!!!!!!!
normalnie trzymał mnie egzaminator 50 minut na miescie ale nie miał sie do czego uczepic....moj synek opanował mamusie i grzecznie siedział w brzuszku:) jestem przeszczesliwa:)

GRATULACJE!!!!!! Zuch dziewczyna!!!

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 9 miesiąc temu #582551 przez MlecznaMama
Uniuni super brzuszek i cieszę się że na wizycie wszystko w porządku
Judytejsza GRATULACJE
Ja już po swojej wizycie i jestem bardzo zadowolona. Mały rozwija się prawidłowo ma 13 centymetrów i ustawiony jest główką do góry. Dziewczyny!!! 4,5 kilo w miesiąc przytyłam..... lekarz z położną powiedzieli ,że dużo. a ja nawet nie wiem z czego. Nie objadam się jakoś specjalnie.

11 lata 9 miesiąc temu #582552 przez siwa342
Qltoorka dorkiszon ja byłam we Wrocławskim zoo 2 lata temu (nasza "podróż poślubna" wybraliśmy się po ślubie :) ) i powiem że Zoo super ale chodzenia dużoooo. Więc rok później po kościelnym już do zoo nie jechaliśmy tylko na Teneryfe :)

dorkiszon ja własnie jestem w tym tygodniu bez auta i dla mnie to tragedia bo mieszkam na wiosce,dobrze że nie muszę w tym tygodniu gdzieś jechać. My mamy z tych nowszych aut(mój mąż kupił zanim się poznaliśmy nowe z salonu-kredyt nadal jest :( ) ale jak nam poszło coś tam w skrzyniu przed samym ślubem to 1700zł nie nasze :( więc te troszkę starsze auta są lepsze do naprawy bo części tańsze

uniuni ładny brzusio i nie taki duży :)

carmelove koleżanka miała miseczke A a karmiła z 6 innych moich koleżanek najdłużej więc to nie powiedziane że duże piersi to dużo pokarmu

judytejsza gratulacje

askan2 ja mam 2 kundelka i yorka,mieliśmy doga niemieckiego ale nam zdechł :( żył tylko 6 lat ale wielkolud z niej był ogromny,miała kojec na dworze mi jej zawsze szkoda było,teraz na dworze nie mamy już żadnego ale marzy mi się jeszcze jakiś labrador czy coś. Mąż kiedyś powiedział że małego psa on nie chce a teraz za moimi maleństwami jest głupszy niż za mną a szczególnie za tym moim yorkiem bo sam mi go kupił na walentynki

MAJA

11 lata 9 miesiąc temu #582554 przez NataliaK
Qltoorka - ja mam termin na 16 lipca - prawdopodobnie będzie synek Janek :)

Już teraz wiem skąd tu tyle zapisanych stron, wróciłam po kilku godzinach z pracy a tu tyle do nadrobienia :) ale to miło, że się rozpisujecie.

Gratuluje zdania egzaminu! i również czekam na nowe wiadomości po dzisiejszych wizytach - a dziś trochę ich jest więc pewnie będzie co czytać :*

11 lata 9 miesiąc temu #582561 przez carmelove
NataliaK witaj nowa MAMUSIU :)

11 lata 9 miesiąc temu #582580 przez Patrizia
judytejsza GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!! tyle kciukow tzrymanych nie moglo zawiesc :)

mlecznamama no to koniec z podjadaniem :P wazne ze synek zdrowy :)

u mnie w domu goszcza dwie kotki :) najukochansze na swiecie :P ciekawa jestem jak ugoszcza nowego czlonka rodziny :)

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu #582585 przez Nikaa
a ja się dziś zapisałam na USG 4D :laugh: będzie to taki prezent dla nas samych - dla mnie i męża na święta wielkanocne :) no i dla przyszłych Dziadków i Pradziadków (bo badanie będzie nagrane na płytkę więc też sobie obejrzą :):))- dla Nich to jest pierwszy Wnuk i Prawnuk

11 lata 9 miesiąc temu #582586 przez MlecznaMama
No dokładnie Patrizia koniec z podjadaniem :D szczególnie wieczorem, i obowiązkowo więcej ruchu. Ale jestem szczęśliwa po tej wizycie. Uwielbiam wizyty gdzie mogę zobaczyć Synka to mnie ładuje energią na kolejny miesiąc

11 lata 9 miesiąc temu #582589 przez carmelove
Nikaa radze zjeśc coś słodkiego przed badaniem, moja dzidzia spała i pokazywała tylko dupke - na badaniu nic nie było widac...

oby Twoja była bardziej odważna i ruchliwa :)

11 lata 9 miesiąc temu #582594 przez NataliaK
Nikka - Ty jesteś? z Poznania dobrze gdzieś wyczytałam - bo tu jest tyle do czytania, że nie ogarniam wszytskiego? Gdzie planujesz rodzić?

11 lata 9 miesiąc temu #582595 przez Nikaa
carmelove dziękuje za radę - wykorzystam :) :blink:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka