- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Nauczona jej doświadczeniami, podgrzewacz, laktator i woreczki do zamrazania pokarmu myślę ze będą podstawą wyprawki
aaa i jeszcze jedno, dostałam dzis od siostry piękny niebieski kocyk cudenko mięciutki milusi i wogole super. Kupiła go w pepco za małe pieniądze i gdybym nie dostała go w prezencie to pewne w najblizszym czasie sama go sobie kupiła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak ja wam zazdroszcze ze juzz wbieracie ciuszki dodatki i imiona oczywiście. U nas do połówkowego usg 2 TYGODNIE
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Judytejszagratulacje, kiedy opijamy prawko?
Mlecznamama no panic, ja na poczatku przytylam 6 i od 2m-cy waga stoi w miejscu a Julcia rosnie i wyglada na to ze bede miala kolejnego duzego dzidziolka
Dorkiszon ty mi tam dbaj o Kubusia bo ja mam do tego imienia slabosc(moj M to Kubus)trzymalam za niego kciuki
Nikaa ja karmilam 6 m-cy ale kupilam podgrzewacz od poczatki, niestety wogole go nie uzywalam bo Miss wolala letnie mleczko... moze teraz sie przyda
Joannanie smutaj, bardzo mi przykro
Emi dziubaski czekaja na dobre wiesci
A my dzisiaj caly dzionek w ruchu, playgroup, obiadek, zakupki potem mielismy gosci... teraz mam czas dla siebie bo ciocia zabrala Miss na plotki
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Ja stawiam na chłopaka
Joanna89, piękną macie tą pasję, piękne zdjęcia... Oklaski dla Twoich rodziców, że dali Ci taki piękny przykład, który teraz i Ty będziesz dawać swojej córeczce...
Ja chodzę po górach, ale nie wspinam się i głównie tylko jesienią, latem i wiosną... Mnie z kolei zaraził ojciec jednej z moich koleżanek z klasy z podstawówki, który jest przewodnikiem PTTK. Cała klasa miała książeczki PTTK i zbierała punkty, odznaki i pieczątki po schroniskach Wiadomo, że większość ograniczyła się tylko do wycieczek klasowych, ale ja pokochałam ten kontakt z naturą i tą formę spędzania czasu-uwielbiam ten wysiłek, kiedy zimny pot cię oblewa, uda i pośladki już bolą, a Ty i tak wytrwale dążysz do zdobycia szczytu. Normalnie tak dobre jak seks
Ja też zamierzam kupić podgrzewacz, właśnie ze względu na możliwość "narobienia" zapasów, które potem można podgrzać na szybko.
I mam taką ściągawkę-może Wam też się przyda:
przechowywanie mleka z piersi:
-temperatura pokojowa - 4-6h (26stopni)
-lodówka 8 dni
-zamrażalnik-2 tygodnie
A co do poduszki do spania to ja też się nad nią zastanawiałam, ale koniec końców stwierdziłam, że jest to wydatek, który mogę sobie odpuścić, śpię ze zwykłą poduchą między nogami i jest ok, a kupiłam poduszkę do karmienia-rogal Motherhood-używaną za 20zł
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja chlopaka obstawiamciekawe jakie wieści przyniesie emi:) ja stawiam na dziewczynkę
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ale mnie dzis brzuch pobolewal od popoludnia to sie wyprostowac nie moglam bo bolalo ale wymasowalam brzuszek porzadnie i....... polecialam do kibelka tak mnie przeczyscilo ze szok ale juz nie boli Kaeolina chyba pisala ze tak miala i to jelitowka wiec moze i mnie zlapalo
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Zeźarłam kolację... ostatnio non stop jem sałatkę z pomidorów z prażonym słonecznikiem i oliwą z oliwek. 10 min roboty a zapycha jak fiks. Aż mam wyrzuty sumienia że Młodego tak przygniatam żołądkiem
Jutro jadę do hurtowni wózków, zobaczyć co mają ciekawego. Może od razu zaklepię jakiś albo cuś.
A w poniedziałek wchodzi ekipa budowlana i stawiają nasz domek. 6 tygodni, prace wykończeniowe i daj Boże do końca roku będę u siebie! Najbardziej cieszy mnie kuchnia i ogród zimowy
Ja uwielbiam Zakopane, czasem też chodzimy po górach ale bardziej lubię piesze wycieczki. Wyjść o 8:00 rano i wrócić wieczorem
Nie wiem jak Wy macie ale mnie się szczęście wylewa uszami...
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Kamilka22 napisał:
ja chlopaka obstawiamciekawe jakie wieści przyniesie emi:) ja stawiam na dziewczynkę
Stawiam na sapkę.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
A więc Ksawery pozostaję Ksawerym pani go ładnie zmierzyła, pokazywał nam się super i przełączyła nam na 3D pokazała buźkę i wtedy się popłakałam jaki on śliczniusi . Waży 475gram ale ile ma cm nie wiem bo nie dał się zmierzyć , ale coś około 20 . Zostawiam Was z naszym ufolkiem . Aaa przytyłam uwaga uwaga 2 kilo hehe.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa