BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #583215 przez kaska1982
Emi gratulacje córeczki :)
Marta gratulacje synka :)
Karolinkanice16 cieszę sie że maluszek zdrowy :) oby tak dalej :)

Kocham Cię syneczku!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #583219 przez judytejsza
dzieki kochane za gratulacje:) zdałam bo 3małyscie mocno kciuki:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #583223 przez emi87
waham sie miedzy tymi dwoma materacami....ten drugi widziałamn na zywo (pytanie czy zdjecie odzwierciedla real)...mam dylemat.

allegro.pl/materac-dwustronny-120x60x9cm...yka-i3053433725.html
allegro.pl/4b-danpol-materac-gryka-piank...lux-i3082931480.html

ewentualnie ten komplet bo maja 24miesiace gwarancji a wszedzie jest 12....
allegro.pl/lozeczkoklups-radek-ii-sosna-...gpk-i3060546077.html

doradźcie plissss :D

11 lata 9 miesiąc temu #583234 przez dziubasek
Emi a lozeczko juz masz???? Bo jak nie to ja bym brala ten komplet :) na materacach to ja sie ne znam, ja lozeczko z materacem dla Miss sprowadzalam z Polski i nie wglebialam sie w materac tylko na wizualny wyglad ;)

11 lata 9 miesiąc temu #583239 przez emi87
nie mam łóżeczka jeszcze - włąsnie chce zamówić...i sie wham miedzy tym kompletem a materacykiem i osobno łóżeczkiem (u jednego psrzedawcy i cena kompl wyjdzie na to samo). chyba wezme komplet..mam nadzieje ze nie bedzie to jakis g* materac....

11 lata 9 miesiąc temu #583247 przez Patrizia
CZESC MAMUSIE :)

Qulturka mam takie same obawy jak TY, ale raczej na codzien nie mysle o ty ciesze sie z brzuszka i kopniakow dopiero jak klade sie soac to sie w glowie klebia mysli np.czy moj syn bedzie mial do mnie szacunek? nie ma sie co zamartwiac zobaczymy jakie chlopaki z nich wyrosna trzeba sie cieszyc z tego okresu w ktorym jestesmy i w ktorym za niedlugo bedziemy :)

siwa Maja fajne imie, ale wsrod moich znajomych same Maje sa wiec jest bardzo popularne :)

emi ja slyszalam ze lepszy jest materac gryka-pianka-kokos, ale ile ludzi tyle opini tak jak jesli chodzi o wozki:P

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #583249 przez patrysia305
agusia
musisz wejść na stronę bezpieczny maluch www.bezpiecznymaluch.com.pl/ --- zakładka u góry warsztaty swoje miasto i zapis na warsztaty po prawej stronie :)

sa darmowe i dostajesz jeszcze upominki np smoczek nuk -a 0-6 m-cy itp

11 lata 9 miesiąc temu #583251 przez agusiaa26
dzięki, już sie zapisałam,
co do materaca faktycznie może lepiej kupić w zestawie? siostra miała kokos pianka i była zadowolona;)

11 lata 9 miesiąc temu #583253 przez emi87
Ptrizia to jest własnie materac KPG (wszystkie 3 zreszta które podałam) :) ale chyba zdecyduje sie na komplet przez wzglad równiez na łóżeczko (lepsze wykonanie niz te które ogladałam osobno np okrągłe szczeblki,które chyba? salepsze od płaskich takich) :)
i duzo widziałam pozytywnych opinii o materacach danpolu...
zglupiałam haha

11 lata 9 miesiąc temu #583255 przez agusiaa26
Emi dopiero się zacznie szaleństwo co?:) u nas tez zakupy przed nami, jak się dorwę do kasy to nie bede wiedziała gdzie ją wsadzić co kupować, będzie dziki szał :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #583259 przez dziubasek
Emi to bierz ten komplet, 24 m-cy gwarancji tez kusi(musi byc solidne, a tak wogole to sa jeszcze dzieci spiace w lozeczku 2 lata :unsure: )

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #583260 przez mycha7
dziubasek napisał:

mycha7 napisał:

siwa342 napisał:

karolinkanice16 ale już duży,jak tak piszecie to się zastanawiam czy moja kruszynka nie jest za malutka... ale gin nic nie mówiła to chyba ok, w poniedziałek miała 319gram,doktor mi powiedział że raczej na duże się nie zapowiada-to dobrze bo mąż się urodził 4kg i 61cm!!! nie wiem któredy teściowa go wypchała ;)

Marta27 gratulacje synka

emi87 gratulacje córci

Siwa nie taki gruby był jak miał 61 cm, kilogramy się rozeszły po centymetrach. Ja urodziłam 4 kilo i 56 cm. To była kluska :)I dałam rade :)
A Maja piękne imię.

Moja Miss 52cm i 4,5kg(nie dalam rady naturalnie urodzic) Julka tez zapowiada sie na mega Miss ;) tydzien temu wazyla 460gram(tym razem obiecalam mezowi ze nie bede sie tak dlugo upierac ze urodze naturalnie-max 5 godz ;) )

Dziubasku Twój to był Mega Bąbel :) Tyle kilo przy długości 52 cm. Szok. Też bym pewnie nie urodziła. Miejmy nadzieję, że drugie takie nie będą.

11 lata 9 miesiąc temu #583270 przez uniuni
Dzień dobry :kiss: :kiss: i witajcie Mila i Hubert :laugh: Gratki dziewczyny!

Judytejsza no dziewczyno, 3tyg i prawko w ręce :) Wtedy tylko śmigać :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emi widzę rozmowa o łóżeczkach, a ja wczoraj powiedziałam J. że dziś musimy jechać i kupić. W Ikei jest fajna promocja akurat :) Za łóżeczko, materacyk, pościel i śpiworek za połowę ceny dla członków IKEA Family :) J. jak zwykle - panika - za szybko, to wszystko się dzeje..zapytałam czy dać mu papierową torebkę, żeby mógł sobie pooddychać? Dałam mu wybór. Jedzie ze mną zobaczyć łóżeczko, ocenić jakość i zdecydować razem czy warto kupić czy nie, lub jadę sama i kupuję nie patrząc :lol: Jesteśmy umówieni na dzisiaj na 1700 :)

11 lata 9 miesiąc temu #583274 przez dziubasek
mycha7 napisał:

dziubasek napisał:

mycha7 napisał:

siwa342 napisał:

karolinkanice16 ale już duży,jak tak piszecie to się zastanawiam czy moja kruszynka nie jest za malutka... ale gin nic nie mówiła to chyba ok, w poniedziałek miała 319gram,doktor mi powiedział że raczej na duże się nie zapowiada-to dobrze bo mąż się urodził 4kg i 61cm!!! nie wiem któredy teściowa go wypchała ;)

Marta27 gratulacje synka

emi87 gratulacje córci

Siwa nie taki gruby był jak miał 61 cm, kilogramy się rozeszły po centymetrach. Ja urodziłam 4 kilo i 56 cm. To była kluska :)I dałam rade :)
A Maja piękne imię.

Moja Miss 52cm i 4,5kg(nie dalam rady naturalnie urodzic) Julka tez zapowiada sie na mega Miss ;) tydzien temu wazyla 460gram(tym razem obiecalam mezowi ze nie bede sie tak dlugo upierac ze urodze naturalnie-max 5 godz ;) )

Dziubasku Twój to był Mega Bąbel :) Tyle kilo przy wadze 4,5 kilo. Szok. Też bym pewnie nie urodziła. Miejmy nadzieję, że drugie takie nie będą.

Mycha wygladala jak miesieczny bobas :) , teraz tez mowili ze prawdopodobnie bedzie duza dzidzia(tatus byl klockiem jak sie urodzil to i dzieci duze ;) ), ja myslalam ze Miss byla taka duza bo ja bylam ostro wypasiona(29kg na plusie w 9 m-cu) teraz jak dobrze pojdzie dobije do 15kg a Julcia juz jest duza, wiec chyba musze szykowac sie na cesarke :( nie chce zeby mi pipke rozerwalo ;)

11 lata 9 miesiąc temu #583275 przez emi87
zamawiam ten zestaw allegro.pl/lozeczko-klups-radek-ii-sosna...1cm-i3062637615.html dobre wyraźne zdjęcia, materac jest gruby bo aż 11 cm i 2 lata rękojmi :)
że tak powiem-sasasasa :P

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka