- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Piękne imię Będzie Mila i Emila
patrysia305, a dużo było ludzi? Bo czytałam i ogladałam zdjęcia na fb to sale pękają w szwach i część ludzi, w tym ciężarnych tam na fotach stoi... No nie wyobrażam sobie stać. Już mi coraz bardziej brzuch ciąży... A losowanie nagród na czym polegało?
skan2, STO LAT!!! STO LAT!!! Trzydziestka to piękny wiek Wszystko zależy od tego na ile się czujesz-ja mam w tym roku 33, a czuję się (i wyglądam) na co najwyżej 25
bisbas, faktycznie rzadko zaglądasz coś ostatnio, ale super, że jutro wizyta
bea2a, tu większość z nas po przejściach... Tak więc dobrze się tu znaleźć, wśrod tych, które rozumieją ten ból utraty...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
A wczoraj wieczorem przeglądam się w lustrze, a tam...po bokach takie różowe plamy... Czyżby to rozstępy? Czy jakieś uczulenie? Tylko, że one nawet nie są na brzuchu tylko już bardziej z tyłu, przy plecach, ale dokładnie po obydwu stronach... Normalnie znów mi się płakać chciało... Co ja taka beksa ostatnio się zrobiłam....
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
uniuni - czy ta promocja w ikei jest na wszytskie łóżeczka czy tylko na jakieś wybrane?? napisz proszę jeżeli wiesz
Życzę wszystkim miłego dnia :*
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś na obiad pyszny bigosik a jutro pizza:)
Wiecie że od 15min siedzę w pokoiku dzidzi na nowej sofie i tak sobie marze jak to będzie ahh:))
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Bisbas i Patriziano to dziubaski trzymaja kciuki jutro bedzie git
Bea2a wiekszosc z nas jest po tych niemilych przejsciach
Qltoorka to dobrze moja Julka bedzie miala duzy wybor, a moze i Maja wezmie przyklad z mamy i wezmie sobie mlodszego kawalera
A ja narobilam krokietow jak na swieta(chyba ze 30 ), najedlismy sie i teraz wybieram sie Miss na drzemke
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Askan Spełnienia marzeń Jubilatko psa zazdroszczę z całego serca, przepiękny
Bisbas Ty się nie denerwuj, będzie wszystko dobrze
Marta27 łowiectwo? To możemy sobie podać ręce, bo mój co roku jesienią znika w dziczy na tydzień lub dwa, a poza sezonem w zawodach w strzelaniu często bierze udział. Sama zaraziłam się od niego i razem jezdzimy na strzelnicę postrzelać z dubeltówki do talerzyków
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziś nie ma słonka ale jest dość ciepło rano pojechałam z mężem do fryzjera i na zakupy kupiłam bodziaczka i spódniczkę dla Ali
imageshack.us/photo/my-images/854/imgp8808j.jpg/
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi lasat też powiedział, że będzie robił wszystko żeby był nadal chłopak hahah no i potem szukał i chłopak nadal jest następną wizytę mam 3 kwietnia.
Z tą moja wagą to ja w domu myślałam , że mam zepsutą chociaz jest nowa no i pytam Lasata to co tak u mnie waży przecież mam tylko brzuch i cycki wieksze czy dziecka mam takie duże ? On się zaczął śmiać i mówił, że dzieci w tym okresie są wszystkie podobnej wagi dopiero pod koniec wiadomo czy urodzi sie wielkolud.
Jem normalnie, ćwicze, pływam troche się zdołowałam, ale nie umiem tej wagi zahamować
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
dziubasek i tego się będę trzymać
Qltoorka dokładnie każdy ma tyle lat na ile się czuje, przecież nikt nikomu na dzień dobry w metrykę nie zagląda
uniuni kocham tego mojego psiaka jak wariatka, to co będzie z dzieckiem...? he he
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja również polecam odżywkę-balsam biovax super efekt stosowałam ją przed ślubem i bardzo szybko mi urosły włosy i mniej ich wypadało ja miałam brązową
patrizia i bisbas będzie dobrze jutro nie denerwować się przed wizytą tylko, my Was wspieramy
powiedzcie mi w jakich tyg trzeba zrobić obciążenie glukozą
temat obiadku widziałam - ja dzis od rana zrazy z wołowinki pichcę - zapach jest cudny jak robicie to danie tuńczyk z makaronem ?
a i powiedzcie mi czy w ciąży jecie wędzone ryby bo różnie mówią , a ja ostatnio na makrelkę miałam ochotę i zjadłam a co
byłam w lumpie zaraz Wam pokażę co kupiłam dla Tymka była nowa dostawa ale i tak warto było wydałam 21 zł za to
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Ja też zrobiłam dziś atak na ciuchland kupiłam 3 rampersy i 2 spodenki na razie takie uniwersalne, jak się dowiem w sobotę kto u mnie mieszka i jakimś cudem będzie to dziewczynka to wtedy poszaleję na zakupach, a jak chłopaczek to bastuje z zakupami bo moja siostra ma dwóch kawalerów w domu i pełno ciuszków po nich
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa