BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #583484 przez Qltoorka
emi87, przynieś im zdjęcie Mili Jovovich :P
Piękne imię :) Będzie Mila i Emila :silly:

patrysia305, a dużo było ludzi? Bo czytałam i ogladałam zdjęcia na fb to sale pękają w szwach i część ludzi, w tym ciężarnych tam na fotach stoi... :( No nie wyobrażam sobie stać. Już mi coraz bardziej brzuch ciąży... A losowanie nagród na czym polegało?

skan2, STO LAT!!! STO LAT!!! Trzydziestka to piękny wiek :) Wszystko zależy od tego na ile się czujesz-ja mam w tym roku 33, a czuję się (i wyglądam) na co najwyżej 25 :P

bisbas, faktycznie rzadko zaglądasz coś ostatnio, ale super, że jutro wizyta :)

bea2a, tu większość z nas po przejściach... Tak więc dobrze się tu znaleźć, wśrod tych, które rozumieją ten ból utraty...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #583488 przez Qltoorka
Dziewczyny, dzięki za słowa otuchy:kiss: Zawsze można na Was liczyć :) Naprawdę mnie pocieszyłyście swoimi radami i poglądami, wiem już że nie jestem dziwna.... :silly:

A wczoraj wieczorem przeglądam się w lustrze, a tam...po bokach takie różowe plamy... Czyżby to rozstępy? Czy jakieś uczulenie? Tylko, że one nawet nie są na brzuchu tylko już bardziej z tyłu, przy plecach, ale dokładnie po obydwu stronach... Normalnie znów mi się płakać chciało... Co ja taka beksa ostatnio się zrobiłam.... :(

11 lata 9 miesiąc temu #583491 przez Qltoorka
I ile mamy? Ile? Wiecie? 22:16

11 lata 9 miesiąc temu #583492 przez NataliaK
Cześć dziewczyny :) ja włąśnie wróciłam z wynikimi badań ze szpitala i na szczęscie wszytsko mam ok :) nawet toxoplazmoza o ktora sie martwilam jest co prawda na granicy normy ale nie ma żadnego zagrożenia. Dodatkowo udało mi się podejrzeć mojego szkraba, ponieważ akurat pani doktor zapytała czy możemy sobie pooglądać i pokazać studentkom a ja ja oglądanie maleństwa zawsze jestem chętna :) poraz kolejny mały strasznie się wiercił ale znów wygląda na to, ze to jednak chłopiec więc się ciesze bo zaczęłąm się już do tego przyzwyczajać i planować wszytsko pod kątem boya:)

uniuni - czy ta promocja w ikei jest na wszytskie łóżeczka czy tylko na jakieś wybrane?? napisz proszę jeżeli wiesz

Życzę wszystkim miłego dnia :*

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #583504 przez agusiaa26
NataliaK Uniuni ma to szczescie że mieszka w Norwegii i tam sie takie cuda dzieja w sklepach;)
Dziś na obiad pyszny bigosik a jutro pizza:)
Wiecie że od 15min siedzę w pokoiku dzidzi na nowej sofie i tak sobie marze jak to będzie ahh:))

11 lata 9 miesiąc temu #583511 przez NataliaK
agusiaa26 a no widzisz nie wiedziałam, że z norwegii :D:/ no szkoda bo juz się chcieliśmy z mężem na zakupy wybrać, co prawda ma na razie kosz dla dziecka do spania ale łóżeczko i tak trzeba kupić więc myślałam, że nam się uda bo akurat z ikei chce...no szkoda :D

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #583519 przez dziubasek
Askan zycie zaczuna sie po 30ce :laugh: , sto lat kochana :)
Bisbas i Patriziano to dziubaski trzymaja kciuki jutro :laugh: bedzie git :)
Bea2a wiekszosc z nas jest po tych niemilych przejsciach :(
Qltoorka to dobrze moja Julka bedzie miala duzy wybor, a moze i Maja wezmie przyklad z mamy i wezmie sobie mlodszego kawalera :)
A ja narobilam krokietow jak na swieta(chyba ze 30 ;) ), najedlismy sie i teraz wybieram sie Miss na drzemke :)

11 lata 9 miesiąc temu #583536 przez uniuni
Ojejka, ale się wyłaziłam :) Spacerowałam 2,5h, tak cudowna pogoda, że skrzydeł człowiek dostaje :)

Askan Spełnienia marzeń Jubilatko :kiss: psa zazdroszczę z całego serca, przepiękny :)

Bisbas Ty się nie denerwuj, będzie wszystko dobrze :kiss:

Marta27 łowiectwo? To możemy sobie podać ręce, bo mój co roku jesienią znika w dziczy na tydzień lub dwa, a poza sezonem w zawodach w strzelaniu często bierze udział. Sama zaraziłam się od niego i razem jezdzimy na strzelnicę postrzelać z dubeltówki do talerzyków :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #583539 przez Joanna89
Hej mamy
dziś nie ma słonka ale jest dość ciepło :) rano pojechałam z mężem do fryzjera i na zakupy :) kupiłam bodziaczka i spódniczkę dla Ali :)
imageshack.us/photo/my-images/854/imgp8808j.jpg/

11 lata 9 miesiąc temu #583554 przez dorkiszon
MlecznaMama ta w paski to ja byłam nieźle się tam tez naczekałam jakaś masakra.
Mi lasat też powiedział, że będzie robił wszystko żeby był nadal chłopak hahah no i potem szukał i chłopak nadal jest :D następną wizytę mam 3 kwietnia.
Z tą moja wagą to ja w domu myślałam , że mam zepsutą chociaz jest nowa no i pytam Lasata to co tak u mnie waży przecież mam tylko brzuch i cycki wieksze czy dziecka mam takie duże ? On się zaczął śmiać i mówił, że dzieci w tym okresie są wszystkie podobnej wagi dopiero pod koniec wiadomo czy urodzi sie wielkolud.
Jem normalnie, ćwicze, pływam troche się zdołowałam, ale nie umiem tej wagi zahamować :)

11 lata 9 miesiąc temu #583561 przez askan2
Dziękuje dziewczyny jeszcze raz :kiss: :kiss:

dziubasek i tego się będę trzymać ;)
Qltoorka dokładnie każdy ma tyle lat na ile się czuje, przecież nikt nikomu na dzień dobry w metrykę nie zagląda ;)
uniuni kocham tego mojego psiaka jak wariatka, to co będzie z dzieckiem...? he he ;)

11 lata 9 miesiąc temu #583583 przez patrysia305
askan wszystkiego co najlepsze :)

ja również polecam odżywkę-balsam biovax super efekt stosowałam ją przed ślubem i bardzo szybko mi urosły włosy i mniej ich wypadało ja miałam brązową

patrizia i bisbas będzie dobrze jutro nie denerwować się przed wizytą tylko, my Was wspieramy :):)

powiedzcie mi w jakich tyg trzeba zrobić obciążenie glukozą

temat obiadku widziałam - ja dzis od rana zrazy z wołowinki pichcę - zapach jest cudny :) jak robicie to danie tuńczyk z makaronem ?

a i powiedzcie mi czy w ciąży jecie wędzone ryby bo różnie mówią , a ja ostatnio na makrelkę miałam ochotę i zjadłam a co

byłam w lumpie zaraz Wam pokażę co kupiłam dla Tymka była nowa dostawa ale i tak warto było wydałam 21 zł za to
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #583589 przez patrysia305
qltoorka na koniec tylko staliśmy przy losowaniu nagród a tak to normalnie były trzy sale obok siebie na tematy podzielone i kazdy miał miejsce siedzące - losowanie polegało na tym że na początku wypełnia sie karteczkę ze swoimi danymi i oni później to losują :)

11 lata 9 miesiąc temu #583593 przez askan2
patrysia305 dziękuje :kiss:

Ja też zrobiłam dziś atak na ciuchland kupiłam 3 rampersy i 2 spodenki na razie takie uniwersalne, jak się dowiem w sobotę kto u mnie mieszka i jakimś cudem będzie to dziewczynka to wtedy poszaleję na zakupach, a jak chłopaczek to bastuje z zakupami bo moja siostra ma dwóch kawalerów w domu i pełno ciuszków po nich :)

11 lata 9 miesiąc temu #583596 przez mycha7
askan2 Wszystkiego co najlepsze :)

Patrysia jakie piękne ciuszki.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka