BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #583277 przez agusiaa26
uniuni zapodaj linka do tej promocji, nieźle, też bym miała problem kupować czy nie kupować;)
Daj znac co kupiliście i czy było warto zaszaleć;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #583290 przez uniuni
agusiaa26 napisał:

uniuni zapodaj linka do tej promocji, nieźle, też bym miała problem kupować czy nie kupować;)
Daj znac co kupiliście i czy było warto zaszaleć;)

Agusia to w Norwegii, w Ikei w Bergen..no chyba, że chcesz na kawkę do mnie wpaść :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #583292 przez emi87
dziewczyny nie cytujcie plisssss bo sie robi bałagan i sie strasznie nieczytelnie robi :) i duzo miejsca zajmuje :P

ooo fajna ta promocja w ikei! tylko że nie maja łóżeczek z szufladami

11 lata 9 miesiąc temu #583296 przez Nikaa
Qltoorka Wydaję mi się, że jakby była dziewczynka też byś się zastanawiała jak to zrobić by nie wychować jak sama wskazałaś takiej co na ulicach straszą :P obawt zawsze są no i wiadomo problemy tak czy siak się pojawią - se ne da przejść tego całkowicie bez problemów ( tak mi się wydaję choć może się mylę :P )
tak jak któraś z dziewczyn wspominała ( uniuni :unsure: ) warto zapewnić dziecku coś co spowoduje, że wyładuje swoją energie. My jeszcze przed poznaniem płci ustaliśmy, że zapiszemy nasze dziecko do harcerstwa ( zobaczymy czy mu się spodoba) - mój mąż chodził i świetnie wspomina ten czas ... Obydwoje lubimy podróżować i zwiedzać wiec pewnie będziemy chcieli zainteresować tym nasze dziecko - to też jest sposób na wyładowanie energii Poza tym zobaczymy jakie talenty objawi nasz Mikołaj (każdy jakieś ma :lol: ) - będziemy starali się zachęcać by rozwijał się w tym kierunku - hehe tyle teorii ciekawe co wyjdzie w praniu :P :P :P

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 9 miesiąc temu #583299 przez agusiaa26
uniuni noo taak ale jestem ciotka;)
kurcze wy to macie super tylko zazdrościć, to chociaz na osłode daj później fotki ;)

11 lata 9 miesiąc temu #583301 przez dziubasek
Uniuni a w Norwegii meble z ikei sa dobrej jakosci????? Bo u mnie jakosc beznadziejna(a ceny wcale nie sa niskie), jezdze tylko do ikei po jakies pierdolki bo wszystkie meble jakie mialam nie wytrzymaly roku.

11 lata 9 miesiąc temu #583302 przez uniuni

11 lata 9 miesiąc temu #583305 przez MlecznaMama
WITAJCIE!
EMIIIIII GRATULUJĘ CÓRECZKI jakoś tak czułam,że będzie córcia kolejny mój trafny strzał. :D Mila super imie!
MArta 27 Syneczek super! Musimy wychować naszych chłopców na porządnych mężczyzn :)
Dorkiszon.. hehe to może im waga szwankuje :P nie ma się co łudzić przesadziłam w tym miesiącu z cukierkami. Myślę,że się minęłyśmy bo ja wyszłam od lekarza o 15.40. Byłaś w bluzce w paski :D?
Dziubasek ja już mam 10 na plusie.... :) to widzisz jak Ci fajnie waga stanęła. To już raczej dużo nie przybędzie
Dorkiszon Dziubasek do imienia Kubuś też mam sentyment bo mój Mąż również ma tak na imię :) Kubusie to fajni faceci
Joanna! super pasja! Wspaniale mieć pasje to jest motor który nas napędza
Emi śmiałam się bo lekarz powiedział "Tak... to nadal jest chłopiec" :D

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #583308 przez emi87
Nika my tez chcemy naszą niunie do harcerstwa zapisac (o ile jej sien oczywiście spodoba i bedzie chciała) żeby wyniosła troche wartości :) i tez zaczełam sie bać jak poznałam plec....jak to bedzie miec córke...zwłaszcza taką dojrzewająca...czy dam rade, czy dobrze ją wychowamy...człowiek chce jak najlepiej ale tez nie chce wychowac rozpioeszczonej i kapryśnej gówniary a z drugiej strony wszystko by dla dziecka zrobił...ech łatwo nie będzie :P chyba kazda z nas ma obawy (zwłaszcza te co jeszcze dzidziolków nie mają) :) no cóż trza spiąć poślady i sie starać jak tylko umiemy :)

łóżeczko zamówione mmm :)
w ikei ostatnio braliśmy reczniczek do kąpieli taki zielony :) ja to lubie ikee, ba kocham hihi ale wizja pokoiku jest inna :)
uniuni ty juz nie kuś bo kupione hihi :P mogłabym pół tego sklepu wykupic hihi

a i lekarz wczoraj tak do nas "ja to każdemu ojcu życze córki... bo syn jest mamy i tata idzie w odstawke " hehehe :D

dziękuje za gratulacje :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #583313 przez MlecznaMama
coś w tym jest Emi co lekarz powiedział
Ja jestem typową córeczką Tatusia a znowu mój Tatuś synusiem Mamusi :D

11 lata 9 miesiąc temu #583315 przez uniuni
Dziubasku to zależy.. w ikei też jest najniższa półka i ja staram się omijać ;) kupiliśmy kiedyś półkę na książki Billy - stoi do tej pory chociaż niezle można rozbujać;) za to stolik na kawkę, szafkę pod tv kupiliśmy z serii liatorp, ta akurat produkowana we włoszech nie wiem czy ma znaczenie, ale są nie do zajechania :) Dla porównania Billy kosztuje 200zł, a stolik i szafka po 800zł.
W PL jest sporo rodzimych cieśli:) Tutaj wybór pada na: z drugiej ręki, ikea, drożej, jeszcze drożej. Poza ikeą są tylko 3 sklepy z meblami, sklepów internetowych nie posiadają :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #583326 przez Nikaa
ja też jestem Tatusiowa córeczka :) :)
ale jak patrzę na mojego męża to nie wiem czy Mikołaj to będzie synek Mamusi :laugh: i dobrze :)
emi87 i bardzo dobrze z tym harcerstwem - trzeba próbować :)

11 lata 9 miesiąc temu #583336 przez Marta27
Ja również lubię jeździć do Ikei ale jakoś mebla z stamtąd mi do gustu nie przypadły.

Ja również mam obawy ponieważ mój jako dziecko był niezłym łobuziakiem ale jest synkiem mamusi która dla niego zrobi wszystko o co on ją poprosi.
Mój już od najmłodszych lat chce wciągnąć syna w łowiectwo stwierdził że jak kupimy wózek to musi być w moro :laugh:

HUBERT

11 lata 9 miesiąc temu #583337 przez Nikaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #583342 przez karolinkanice16
a ja jestem coreczka mamusi a moj A. syneczkiem tatusia :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka